» KM i hoppning 131027

I söndags deltog jag och Mimmi som sagt på årets klubbmästerskap i hoppning efter att dagen innan ha hoppat för första gången på väldigt länge, men ändå gjort det klart godkänt och jag hade en bra känsla inför söndagen utan att känna någon direkt press eller nervositet. Jag hade i princip som enda mål att komma runt i grunden och göra en stadig runda.
 
På söndagen däremot kom den lilla jäkeln till tävlingsmänniska fram i mig och jag blev mer och mer taggad ju längre dagen gick. Tyvärr visade det sig att vi bara blev tre startande i klassen och ni kan ju tänka er besvikelsen där, haha! Men men, det var inget jag kunde göra något åt och det var bara att köra på ändå.
 
Eftersom vi var så få fanns det gott om plats på framridningen och vi kunde värma upp ostört och jobba på det vi behövde mest - nämligen övergångar och ett kvickt och energiskt tänk. Lite småstressigt blev det ändå eftersom vi bara hade tio minuter på oss, men Mimmi var med på noterna ganska direkt och även då taggade jag till lite extra hihi.
 
Starten i sig är jag nöjd med! På grund av ett jäkla skitpet kom vi inte vidare från grundomgången till omhoppning med i det stora hela tycker jag att Mimmi skötte sig riktigt bra. Vi gjorde en jämn runda utan några problem och det var ju trots allt mitt mål (: Till nästa gång får vi jobba med att få benen ännu lite kvickare så kanske vi slipper peta ned några onödiga bommar. Och som sagt - ibland hoppar Mimmi kanske hellre än bra, men vi hade i alla fall väldigt roligt båda två! (:
 
 Filmat med Nickans Iphone - jag älskar bakgrundskommentarerna hihi (:
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback