» Det här är nog ett tack, sålänge ♥

 
Hur sätter man en rubrik på något man inte riktigt vet vad det är? Det är inte ett slut, den saken är säker, för bloggen kommer finnas kvar och jag kommer skriva här igen. Det är inte heller en ny början, för bloggen har funnits i många år. Faktum är att den faktiskt firade fem hela år nu den tredje november, kom jag på nu när jag kikade i arkivet. Och med dom fem åren känns det som om jag har nått någon slags milstolpe. Jag har utvecklats något enormt, gått ut både grundskolan och gymnasiet, börjat plugga på universitetet, gjort mitt livs resa med flera hästar, och personer, fyllt 20 år, jobbat med det jag älskar mest, lärt mig massor, hittat en kärlek i mitt liv jag inte kan vara utan och blivit den personen jag är idag. Det är lite skrämmande när jag tänker igenom allting såhär... Men samtidigt häftigt. 
 
Bloggen då? Jo,den har ju hängt med i vått och torrt. Men nu känns det som om den inte passar in i min vardag riktigt. Den är ju i grund och botten byggd på mitt hästliv, och att då känns det avigt att skriva om hur jag pendlar fram och tillbaka till Linköping med Campusbussen varje dag, pluggar när jag kommer hem, tränar när jag hinner och rider några dagar i veckan. Träning och tävling med hästarna kan tyvärr inte få samma plats i mitt liv just nu och tro mig, det grämer mig något så otroligt! Men vad vet jag - mitt universitetsliv kanske också är intressant och roligt att läsa om, hojta till i så fall!
 
Vad jag försöker säga är nog att bloggen kommer få vila en period, i alla fall tillsvidare. Vill ni fortsätta läsa om min vardag och det jag gör på fritiden, det är ju ändå häst halva veckorna, så säg gärna till! :)
 
Sålänge är det här ett tack till alla er som hängt med mig under dessa år, vi hörs snart igen! ♥