» It's the final countdown! :)

Fy fasen va galet att det är i morgon som jag såhär dags sitter i scandinavium och kollar på Göteborg Horse show! Booooooh yaaaaaa på det säger jag bara, så himla äckligt galet roligt wiiieeee! :D:)
Har äntligen kommit på en liten inköpslista tillslut också :) : Pälsglans, silikongummisnoddar som inte går sönder, pullarnosgrimma, KL-pannband till mig,tävlingspolo, grimmor, skydd, hoppschabrak, pannband till hest :) De fyra sista sakerna är extrema frågetecken, spec skydden, men om jag hittar billiga (och fina) varianter av dessa saker så kaaanske jag slår till :) Hihi det ska bli så kul! Mässan, hästarna, ryttarna... Hoppas lite speciellt på att Kevin Staut ska vara där, rider så galet snyggt och jag bara älskar hans skimmel (silvana de hus, om jag inte minns helt fel) :)

Uteritten med E och Pari förut var en av de galnaste sakerna jag varit med om! :) Skulle ner till sjukhus och väntade in några skidisåkare när hästarna bokstavligen fick damp! Bara snurrade runt och hoppade och hade sig och plötsligt drog pari halva vägen hem! Zäta blev typ astaggad av det och börja resa sig/galoppera på stället, fick släppa honom tillslut och då gick det undan haha ;) Kom efter många om och men ut på fältet och hästarna fick sträcka ut ordentligt, gud så skönt det kändes! Grymt mysigt att vara ute i skogen igen eftersom jag och Tarzan, för idag var hen verkligen tarzan :), inte varit det på alldeles för länge, märktes att han gillade det! :)
Skrittade sen hem en lite längre runda och bara myste på glada pigga hästar :)♥

Nu ska jag packa klart och göra pannkakor och mackor inför i morrn och sen knalla över till J och se på Let's dance :)

Hade!

Kram Amanda

 


Kevin staut! :)


» Ain't about how fast I get there, ain't about what's waiting on the other side

Heeej alla! :) Nu är jag hemma igen och det känns superkonstigt lustigt nog, vande mig galet fort vid att ständigt pulsa omkring i termobrallor och pjäxor haha!
Kom inte alls hem så sent igår som jag trodde, var hemma redan runt 20 man inte mig emot. ädret i Kläppen igår var rent ut sagt piss! Typ tjugo minus, mulet och blåste asmycket :( Åkte därför bara skidor till typ ett, käkade lunch och åkte hem. Hyfsat drygt att sitta i bilen i fem timmar men inte så mycket att göra åt saken :)
Känner mig duktig för att jag packade upp alla mina saker redan igårkväll så jag slipper ens tänka på det nu! Muy bien :)
Nu ska jag nog gå och mumsa frukost om vi har nåt gott att äta... och sen upp till stallet med E för att träffa fröna igen :) och rida ut i snön, mys! :)♥

Hade!

Kram Amanda



                                                        Fina hestar! :) ♥

» Sun, snow, skies and snowboards, simply beautiful :)

Åååh, idag är jag mör i kroppen kan jag säga! Har nog ont överallt, i nacken, i nån konstig halsmuskel, i ett knä, i axlarna, överarmarna, vänster skuldra, vänster skinka. Allt är snowboardens fel ;) Men det är så lätt värt det! Är galet stolt över mig själv för att jag tog tag i det och verkligen försökte! Dessutom fick min envishet mig att både lyckas klara den där slalomen (yes! ) ;) och slutet på en röd backe + en vanlig! Boh ya! :)
Nae men seriöst, jag tycker att jag har varit duktig och det har varit superkul! :D

Idag har jag bara åkt skidor :) Tjatade på pappa tills han åkte lite svarta backar med mig och jag lyckades! Väldigt dramatiska namn hade de, typ grottbranten, lostupet osv haha. Väldigt effektfullt! :) Men det var ruwliga backar. Brantare än i lindvallen och det gav rejäl mjölksyra i benen, men inte för brantare ändå liksom om i fattar ;) Bara roliga helt enkelt!
Lyckades också bli påkörd av en snubbe som helt hade tappat kollen :P Inte så farligt men lite obehaglit att glida nerför ihoptrasslad men någon annan ;) Kom loss tillslut i alla fall och fortsatte åka. Pappa var ju söt dock, han skulle åka ner till mig och koll om det gick bra, så halkar han på en isfläck i samma backe och kommer rullandes/glidandes istället! Tror att pappa har stått för veckans fail överhuvudtaget :)
Försökte fota lite runt om idag en det fanns inte så mycket fint att fota så det blev inte så mycket av det, det var drygt :/ men några fina pics fick jag tror jag :)

I morrn åker vi hem då.. Känns lite både och. Blir ju liksom hemma här med när vi varit här ett tag men samtidigt är det ju skönt att hinna göra mer saker på lovet, typ som Göteborg! :D Men det blir nog bra tror jag. Skönt att komma hem till hästarna och kompisarna igen:) Blir en uteritt redan på fredag:)♥

Nu ska jag äta mat och kolla på halv åtta hos mig, det är ju de söta bögarna som bjuder! :)

Hade!

Kram Amanda

» A reason to start over new, and the reason is you

Heeeeeeej där hemma! :)

Har det superbra här i kläppen! Gårdagen var muy bien :) Sov ju på hotell lördag till södag för att kunna åka så mycket som möjligt på söndagen, och det var ett bra val kan jag lova! Strålande sol och perfekt snö i backarna =  me like :) Det konstigaste är att trots att jag inte åkt skidor sen förra sportlovet så känns det som om det typ bara var några månader sedan... men ja, så kan det väl va eller nåt ^^ (läste ut en hel bok- Sandor slash Ida- på vägen upp, då var det skoljobbet gjort haha! :)

Idag gjorde jag det i alla fall! Testade att åka snowboard! :D Måste säga att jag kände mig jäkligt cool när jag släpade runt på brädan haha ;) Det första jag fick lära mig var faktiskt hur man bar brädan på ett cooolt sätt ;)Kavade upp och ner i minsta bebisbacken några gånger med läraren tills vi lärt oss bromsa ordentligt, bra att kunna liksom ;)
Sen gick vi vidare till en lite större bebisbacke och sen en vanlig. Är väldigt nöjd med min insats! :) Ramlade bara en gång i liften och typ tusen i backarna. Men bara en gång riktigt rejält. Kommer nog att ha ett par blåmärken på knäna i morrn och kanske på baken också, men skam den som ger sig! I morrn ska jag klara en liten slalombana som finns, så är det bara! :)

En fett bra sak är att det finns en minianläggning med bastu och bubbelpool på gården :) Testade den igår och det bjöd på dagens fail! Pappa testade en knapp och plötsligt sprutade det ashårda strålar vatten i hela rummet! Alla skrek och blev dyngsura. Vad gör pappa då? Jo testar knappen igen! Fy farao va jag garva alltså! Det var verkligen kul, trots att allt blev blött ^^

I morrn ska jag minsann övervinna snowboarden, och sen åka skidor igen tror jag, om jag inte har ändrat mig! :)

Hade!

Snöig kram Amanda :)



en passannde bild som fanns i arkivet :)


» Just let it go on, there's nothing we can do about it anyway

Nu är det sportlov! :D
En veckas fett välförtjänt ledighet sitter så bra just nu! :) En paus från skolan liksom ;)
Fick ett grymt skönt avslut på veckan också! Skulle egentligen haft dubbelpass NK till 15.40, men så blev det inte! När vi kommer till lektionen säger läraren att vi ska ha lite grupparbeten, och sen bara -Jag behöver en grupp som fixar popcorn, en som fixar popcornstrutar och en som fixar saft!
Då ska vi alltså se på film i stället för att jobba! :) Och med popcorn i finfina strutar och saft som bonus! Japp, idag gillade jag min lärare kan jag säga ;) Asasorglig men superbra film var det också, me like (y) :)

Pang på lite sådär så åker jag till Kläppen i morrn för att åka skidor till på torsdag! :) Skidor är ju lite av familjens sportlovsgrejj liksom :)
Har inte varit där på några år så det blir nog kul att se om det är som jag minns det haha. Ska även testa för första gången i mitt liv att åka snowboard... Får väl se om jag klarar mig levande därifrån, inte säkert ^^ Men det ska bli kul att testa i alla fall. Har pratat om det flera gånger men har aldrig blivit av. Nu smäller det! :)

Som vanligt har jag superbra framförhållning och har packat allt idag, dagen innan jag åker... Måste dock säga att jag är rätt nöjd med min instats - har inte tagit med mig halva garderoben som jag brukar + att jag var rätt snabb (y) Nu är det klart åtminstone :)

Passade på både igår och idag att mysborsta, fälla och fixa man på mina fina små frön :)♥ Blir lite tomt utan dem i några dagar men jag får överleva. Ska skritta i skogen på fredag så jag har ju nåt att se fram emot i alla fall :) Och GBG HS också! :D Wiiiieee va kul det ska bli, lääänngtar! :D :) Känns helt galet att vi åker om en ynka veckan efter månader pengainsamlande, helt sjukt ju :) Men helt sjukt kul också! :) Galet ¨)

Nu ska jag bara chilla och äta godis, i morrn blire först stallet och säga hejdå till fröna och finmocka så de klara sig, hatar att säga hejdå :/ Men kommer ju snart hem igen! :)
Jag kommer att ha med mig en dator till Kläppen så ge ínte upp min bloggis bara för att jag inte är hemma! Dock har jag inga bilder på den så det blir kanske massa gamla, men bättre än inget i alla fall! :)


                                Bjuder på en två år gammal "skidbild" från Lindvallen :)

Hade bra här hemma!

Kram Amanda :)

» Just another competition



Nu testar jag igen, skadar ju aldrig att försöka liksom! Svarowski-pannbanden är ju inte direkt fula heller :) Dessutom är det fett mycket roligare att göra sånthär i skolan än vad man egentligen ska! ^^

Länk:  http://tesskliintestam.blogg.se/2011/february/bloggtavling-vinn-ett-snyggt-pannband.html

Hade!

Kram Amanda

» Cause you give me something that makes me feel better than alright <3

Är så himla nöjd med söndagens träningstävling i dressyr! :) Hade verkligen förväntat mig det allra värsta med tanke på vad jag hört om dagens domare, men blev i stället glatt överraskad! :) (y)
I och för sig ingen toppenprocent i cr; 57, någonting. Men Zäta var inte alls sådär springig som han kan vara så jag var supernöjd med honom ändå!
Tävlingsklassen gick betydligt bättre :) Satsade mer på mellangångarterna (fick kritik för dem i första) och satt så mycket i den lilla stela högersidan att jag fick kramp i rumpan haha!
Men det gav resultat, 62, något % och jag är jätteglad över det! :) En ynka procent efter den väääldigt oväntade vinnaren Nickan ;) Det var roligt! Fick ju till och med ligga i ledningen ett tag ;)
Är verkligen supernöjd med vår insats, känns väldigt kul med tävlingsklassens procent eftersom Annica Hubner nu tydligen är så sträng i bedömningen, då vet man att man förtjänade den poängen liksom :D
Fick dessutom lära mig att inte dömma hunden efter håren, Annica var ju en superrolig människa! :)

Igår var jag lite lonelygirl i skolan... H var hemma och var sjuk och I gick hem vid lunch. Tur för mig att det finns annat roligt folk att vara med också! :)
Hade för den delen extremt kul med J på Friskis på kvällen hahaha! :D Guuuud alltså, kan inte ens säga vad vi höll på med, men fett kul hade vi HAHAHA! Har int eskrattat så mycket på länge:) Tränade på favvopasset och dagen till ära hade han bakat kärleksmums, naaaww! ^^
Happy valentines day i efterskott förresten! :) ♥ Svullade massa hjärtgodis igår så det var var nog bra att jag tränade! ;)

Idag har jag haft tandställningen i exakt ett år! Grattis till mig och tandställningen som firar ett år eller nåt...? :P

Nu ska jag försöka ta mig upp till stallet och ha USmöte :)

Hade!

Kram Amanda

 
Finis! :)♥


» Everybody needs inspiration, everybody needs a soul

Vilket fint väder det är idag! :)
Snön kan jag i och för sig klara mig utan, och kylan, men solen behåller jag mer än gärna! ;) Trodde ju att det på allvar höll på att bli vår i veckan, men åh så naiv jag var.
Okej för att det är väldigt fint med snö och sol kombinerat, men denna förbannade kyla sabbar ju allt. Går runt och fryser hela tiden och då blir allt så jobbigt... Kommer nog få köpa två skidjackor till som jag kan ha på mig samtidigt i Kläppen på sportlovet, annars blir jag väl en istapp i skidbackarna eller nåt ;)

Idag är jag ambitiös. Ska vara hemma en stund nu och plugga faktiskt. Bra ansvar där tycker jag :) Har redan varit i stallet en gång och ridit och pysslat med två glada hästar :)
Blev Månsen i mammas grupp idag igen och är rätt nöjd. "Hoppade" ;) för Pia, bara en enkel linje på långsidan men det är bra det med ibland. Han var gladis idag och lyssnade fint på förhållningarna. Fick han att gå på frya språng en gång där det egentligen skulle vara tre, och det fattade han själv till nästa gång kan jag säga. Han är so rolig att hoppa när han bara lyfter över hindrena :)

Ska tillbaka till stallet senare och fixa inför tävlingen i morgon, arbetsdag som det kallas ;) Blir nog inte så mycket att göra eftersom det är dressyr, men lite finns det ju alltid!
Lördagsfika blir det också, lyckades till slut! (y) :)

Nu ska jag sätta igång med skoljobbet, wish me luck! :)

Hade!

Kram Amanda


Bara en vecka kvar till sportlovet, helt galet! :)


» Life is a mystery, everyone must stand alone

Idag är det freeedaaaag! (y) :) Trots att jag varit ledig i två dagar är det alltid lika najsigt med fredag. En bra dag helt enkelt! :P Bästa var att det var tidig fredag idag = sluta 12.20 i skolan, wihooo! :) Drog direkt till stallet med H och dressyrtränade för C. Gick tyvärr inte så bra dock. Kändes inte som att jag hade någon koll på någonting med massa folk i ridhuset osv och det är ju inte så bra...   I och för sig är det ju inte deras fel :P
Han blev ändå lite fin stundtals men det var inte ofta som vi tyckte likandant hästen och jag kan jag säga. Kul inför söndag, not ;)

Matteprovet gick flummigt som vanligt. Kan aldrig säga om det gått bra eller dåligt efteråt eftersom allt blir så snurrigt i min hjärna. Bara att hoppas på det bästa, kändes inte bajs i alla fall! :)

Nu håller jag på att baka lördagsfika till i morgon och det går inte så bra faktiskt. Tror att jästen strejkar för degen vill inte jäsa -.- Får väl se om det blir något av det annars blir det väl bullar som nödlösning! :)

Senare blir det tacopaj, lets dance och kanske lite plugg också om jag känner mig duktig, men tror inte det ;)

Dagens hiss får bli Jay Smith's Like a prayer, vill egentligen inte erkänna för mig själv att jag tycker den är bra med honom men det är den faktiskt! :)


Hade!

Kram Amanda


Den som kan gissa vad det är är bäst! :)



Tre ledtrådar: En av mina barndomsfavoriter :), Finns att köpa på caféer, man slickar sig mycket om munnen när man äter sånahär ;)


» Spreading my wings as I learn how to fly

Jaha,kan inte ens med ord beskriva hur galet underbart det är att vara ledig, finn nog inget bättre alls. Man hinner med så mycket bra grejjer när man inte sitter limmad vid skolbänken hela dagarna. Fet hiss på det! :D
Detta har jag i alla fall hunnit med:

Igår: Bakade superstora, superfina och supergoda vaniljbullar med H :) Hon lärde mig sina skills på att göra fin typ snäckor (?) och tror jag lyckades ganska bra, not... ;) Nae då, efter lite övande blev de helt okej :)
Efter baket blev det stallet och mysborsta länge på Zäta :) Skulle ha tränat för C också men hon hade typ blivit assjuk så hon fick gå hem och lägga sig i stället. Red lite med sjalv Karin och Poppe i ridhuset i stället men det gick inte så jättebra. Eller inte dåligt heller egentligen, men han var pigg och busig så det blev lite som det blev ;) Ska träna  i morrn i stället, kan behövas inför söndag! :)
Sen åkte jag hem och pluggade om jag inte minns helt fel och sen till Friskis med J :) Blev favvopasset igår igen och efter det var jag lycklig chey!

Idag: Hade jag först en skön sovmorgon (y) sen städade jag rummet och efter det cyklade (-.-) jag till stallet i snöstormen... Inte helt lätt när jag fick värmeslag men inte kunde ändra på jackan eftersom det då snöade något galet i ögonen, men tillslut kom jag fram!

Idag borstade jag ääännu längre på mina små frön :) ♥ Sen blev det dock sjukvård som gällde eftersom Noak halkat omkull på den dumma idiot-isen i hagen och Pari fått kolik :(
J och jag lekte veterinärer och hjälte till med dittan och dattan som det behövdes hjälp med. Hade nytta av min längd lite där också när den lille ponnyn skulle hållas fast (fy va illa det låter) under en undersökning och när en droppåse skulle hängas upp :) SKönt i alla fall att han var mycket piggare när jag åkte hem, tänk va dropp, smärtstillande och 15 liter vatten och parrafinolja kan göra ;)
Mamma var snel hest och hämtade mig och J idag så att vi slapp cykla i stormen hem också.

Har pluggat lite matte inför provet i morrn också och nu bakar jag mera bullar! Måste ju testa om jag har fått några skills :) Förresten ska de bakas ut nu, så jag måste gå! :)


Hade!

Kram Amanda :)



Inte samma sorts bullar, men det är ju i alla fall bullar! :)


» After a hurricane, comes a rainbow

Halloj! :)

Är för tillfället superpigg efter att ha varit och tränat på Dimitrios medelpass! :) Säger det igen-skön kille!

Måste bara få visa min galet underbara veckoplanering, den här veckan går nog till historien som världens bästa skolvecka!

Måndag: Vanlig dag. Träna.

Tisdag: Sovmorgon till 10.15 (tror jag :P)

Onsdag: Studiedag! :D Dressyrträna för C med Zätus :) Ev. träna med J :)

Torsdag: Ledig! :D Lärarna i NS-arbetslaget ska någonstans (inte mig emot) och skulle därför bara haft spanska. Lyckades dock tjata till oss hemuppgift i stället så nu slipper vi åka på en ynka morgonlektion (y) :) Vet inte vad jag ska göra här riktigt, stallet typ :)

Fredag: Slutar 12.20 :) Matteprov. Käka nåt gott med H till lunch istället för fiskgratäng i skolan ;) Och antagligen stallet. Sen hemmakväll med lillebror eftersom föräldrarna ska ut med vänner tror jag. Kan nog bli helt okej ändå :P

Lördag: Stallet, förbereda inför söndagens dressyrtävling!

Söndag: Träningstävling i dressyr! :D Förväntar mig ingenting med tanka på domaren men det ska bli kul ändå! :)

Att bero på tävling, gårdagens träningstävling i hoppning gick väl lite si och så. Första klassen är jag supernöjd med! :) Zätus stod emot mycket på framridningen men när vi väl startade sen så bara bestämde jag mig, och det funka :) Han hoppade med fint flyt och vi fick med oss en blåvit rosett därifrån, fina hästen :)
Andra klassen blev värre. Visste att han skulle stå emot mer eftersom det nu var 90 cm och inte 80. Tyckte att vi hade ett bra tempo och att han ändå kändes rätt sammarbetsvillig, men en blåvit oxer var galet läskig att hoppa-lika bra att krascha i den tyckte Zäta. En grön liten låda var ju också onödig att hoppa så den stannade vi med på. Lyckades kamma hem 12 fel för två vägringar + 1 tidsfel.
Tänker inte sitta och analysera det här. Tycker det var bajstråkigt bara att avsluta dagen med en skitrunda, får hoppas att det inte sätter sig i huvudet på honom.
Men en sak är säker; Vi ska ta oss igenom den här vårens tävlingstermin, vill inte ha massa problem som första våren. Men det tror jag inte vi får heller.
Och jag säger såhär- Det är i motlut som det går uppåt! :)

Hade!

Kram Amanda


Vi ska kämpa stenhårt du och jag hästen, det har jag bestämt! :)♥


» You don't really care for music, do you?

Ibland blir jag så trött på mig själv. Klagar på att Åååh, det är så kallt, ellr åååh, jag orkar inte plugga... Vill bara skrika håll käften till min hjärna dagar som denna. Finns personer som har det så himla mycket värre och kämpar för att ta sig igenom stora problem. Sänder en tanke till dem ♥ 

Det värsta är att jag tar åt mig så mycket själv. Vill bara att alla ska vara glada och hamnar då själv i deras ledsenhet. Det suger lite. Men å andra sidan kan det nog vara bra att vara sympatisk i andra lägen :)

Nu över till något roligare! Red Månsen i morse och det gick awsome! :D Så himla mysig liten häst det där, gör verkligen sitt bästa. Red mycket skänkelvikningar och volter och måste säga att han aldrig kännts så bra som idag när jag ridit honom. Hans fodervärd är en duktig prick som fått honom så mycket bättre :) Mycket kul var det i alla fall att få starta dagen så lyckat! :)

Grejade sen med allt som skulle fixas i stallet innan jag tåg spårisen till stan och mötte J. Köpte mig en whiteboardpenna och en tröja på Monki (har aldrig någonsin handlat där förut) och måste fetdissa deras provrum! Blev typ åksjuk av spegelväggarna och lystrådarna i taket. Men tröjan är jag nöjd med, har äntligen en bra tröja till tights nu :)
J gjorde värsta fyndet; blev medlem på Veromoda=fick 20% rabatt på valfri vara, och hittade en skinnjacka som kostade 599:- i en affär för 499:- i en annan. Värsta kapet ju, snacka flyt :)
Sen åkte vi tillbaka till stallet och byggde banan inför i morrn.

Hjälpte M med att rida fram Hamlet på kvällen. Tyckar han är rätt rolig men jag kan ärligt säga att formen inte var den bästa haha ;) Men vi hade kul i alla fall.

Igår var Nickan här och hade typ möte/tjejkväll med mamma. Slutade med att jag satt med dem störren delen av kvällen och pratade. Hade mycket kul! :)

I morrn är det ju då första träningstävlingen för terminen! Har äntligen blivit taggad nu! 80-90 cm är det som gäller den här gången. Funkar det så tar vi 90-90 nästa gång. Men det gäller att skynda långsamt! Håller en tumme :)

            

            
 
Dagens flopp: Jag och J är på väg upp från spårisen till stallet, när vi möter tre småkillar. Killarna pillar med nåt på marken, och jag upptäcker att det är en liten mus.
Jag bara: OH, EN MUS! typ ashögt... och killarna kollar konstigt på mig.
Galet gulligt var det i alla fall att killarna matade musen! Så himla sött :) Och om någon inte visste det så låter det nomjnomjnomj när små möss äter! :)

Hade!

Kram Amanda


» Tusen år och tusen mil, vi kan åka tusen till

Okej, blir ingen bild på cheesecaken idag, och det beror dock inte på att jag inte kunde arrangera en fin sådan. Var helt enkelt inte någon idé eftersom den smälte så fort när den stod framme! Kanske plåtar lite nån dag när den frusit till sig igen ;)

Valen fixade sig bra! :) skönt det. Såhär blev det i alla fall, börjar från grunden så att man fattar ;) :

Linje: NS

Variant på linjen: 1B (matte+data)

Inriktning på varianten/linjen: Språk

Valbara kurser: Idrott & Häsla B, Samhällskunskap B, Företagsekonomi A

Individuella valet: Mat i praktik & Teori, Fotografisk bild A :)

De kursiverade är alltså de jag gjort inför tvåan/trean :)

Det som jag var osäker på igår om det var rätt var de valbara kurserna. Enligt programmet vi valde i skulle jag välja mellan 50-200 poäng, men hade själv ett svagt minne av att det var 150p jag skulle välja... Pappa trodde på datorn och jag trodde på mig själv, men skulle ju självklart göra som datan sa! ;)
Och mycket riktigt, det var jag som hade rätt och då blev ju de 200p jag skrapat ihop för mycket! Fick kort panik där, vill ju läsa de här kurserna. Tänkte då ta Företagsekonomi A som utökad kurs men det fick jag inte för schemaansvarige. Dock var det inget problem att ha som jag valt, allt skulle fixa sig till trean sa han :)
Och jaa, måste säga att jag är nöjd med mina val, hoppas bara jag får allt som jag vill! :)

Sovmorgon idag var asskönt! ;) Vaknade av mig själv vid typ nio och chillade runt här hemma tills jag knatade till bussen halv elva. Aldrig fel att börja 11.15 :D
Genomled skoldagen typ utan problem. Fick sluta tidigare på naturen eftersom min projektgrupp är så duktig :)
Förövrigt har jag konstaterat att det är totalt jä*la ovärt att kämpa i den här kursen. Bara att konstatera; Jag Suger.

I morgon ska jag först till stallis och rida på morgonen, inte Zäta faktiskt, utan Måns :) En trevlig liten hest det där så det ska bli kul! :) Sen ska jag nog ner till stan och möta J, och sen tillbaka till stallet och ha arbetsdag inför söndag. Helt galet att första träningstävlingen drar igång nu, men tagga! :D


Hade!

Kram Amanda


Får bli en bild på dagens morgonfrilla, såhär blir mitt hår om jag somnar med det blött och oborstat. Ett bevis på att mitt hår visst kan vara självlockigt!(nejvadå anlag) Synd bara att det var så tovig i övrigt, annars rätt fint ju :)


» Everything is gonna' be alright

Mm försöker intala mig själv det i alla fall :)
Gjorde precis alla mina jäklans gymnasieval så nu är det biffen fixat i alla fall! Sååå galet skönt att ha det ur världen, velig som jag är ^^
Ska bara uppsöka lite ansvariga människor på skolan i morrn och kolla så att jag gjort rätt så kan ni få veta vad jag valde sen om ni vill? I och för sig for ni nog det vare sig ni vill eller inte haha ;)
Nu kan jag åtminstone nöjt städa undan allt vad valpapper heter, typ tills nästa val i tvåan? Kul att se mitt skrivbord igen! :)

Det har varit en bra dag idag (y) :)
Mysborstade på mina finaste i stallet förut (Noak var normal idag btw) :) Pratade lite med folket och hade det gött :)
På spanskan idag såg vi bara på film och det är ju så CHILL :) Rätt bra är den också och det är ju ett + :)
Fick bra betyg på min samhällsinlämning också. Hade dock fått min lärare (manlig!) att typ snyfta till min uppsats (?!) Inte direkt meningen, jag ville ju inte framstå som något offer när jag skrev om att jag ogillade min längd mycket när jag var mindre, (vi skrev om saker som påverkat oss på olika sätt) och nu med för den delen, bara sa som det var.
Men det var väl bra om den var gripande antar jag ;)

När jag kom hem bakade jag en Frozen cheesecake med bär till fredagsmyset i morrn, stort mums på det! :) Tar kanske någon bild i morrn och slänger upp den+receptet. Beror på om jag kan arrangera en fin bild eller inte ;)
God smet var det i alla fall! ^^

Sen var jag och J duktiga och cyklade i stormen till friskis. Lyckades få henne att gå från superotaggad till lite mer normal, till nu kör vi järnet! Jag är nog bäst tror jag ;)
Nae, men vi lovade (tom highfiveade) varandra att verkligen köra järnet och det gjorde vi också. Synd bara att det inte kom någon finallåt som vi hoppats på och sparat oss liiite till. Blev lite muppigt slut på passet då...
Cyklade i alla fall hem och sjöng en massa fina låtar för alla som ville lyssna :) Tror verkligen att vi kan göra en, dock mindre tyst, karriär som The Silent Singers! ;D

Dagens Hiss: Vi börjar inte förrns 11.15 imorrn, = Sovmorgon med stort S :D



    Annan cheesecake (NY blueberry). Ska ha en mycket finare bild på den andra i morrn! ;)

Hade!

Kram Amanda

» One spot of grass made my whole heart turn green

Gud. Upplevde nog nyss en av de knäppaste sakerna i mitt liv, tror jag...Hmm, ja, kul var det ju i alla fall på något konstigt sätt... :)
Låter helt weird jag vet men så kan det vara ;)

Insåg igår precis efter att jag stängt av datorn att jag glömt berätta om två saker. Numero uno är tacokvällen/årsmötet som vi hade i lördags! :)
US hade ju då som sagt tacokväll+årsmöte och allt blev så himla lyckat :D Började med lekar i ridhuset (som var mitt ansvarsområde), åt sen tacos=MUMS ;), hade mötet och sen mer lekar. Hade mycket roligare än vad jag trodde att det skulle bli, så det var bra ;)

Numero dos är att jag fick mitt efterlängtade Hageby-schabrak med brodyr igår, wiiieee! :) Zäta och jag kommer att bli så fina på dressyrbanorna framöver tror jag minsann :)

Förut red jag ut en sväng med J och Poppe. Och vet ni vad? Inte mycket snö alls nu! :D Såg gräs till och med :)Blev en väldigt busig men lyckad tur som verkligen gjorde min dag! :) Allt var frid och fröjd och hestarna kunde till och med hålla sig lugna och skritta på sjukhusfältet, det är extremt ovanligt för att vara Zäta! Och mycket riktigt; plötsligt brallade han till helt utan förvarning :) När jag då började skratta passade han på och skjuta och sen resa sig den fulingen! Kunde inte sluta garva då och jag kan säga att våran trav inte blev någon trav efter det, snarare rejsargalopp :D
Tyckte han var så söt som tyckte det var så roligt att springa så jag försökte inte ens bromsa, han har ju inte varit ute på länge.
Efter galoppen hade vi dock hyfsat svårt att hitta lugnet igen, men efter ett tag gick det minsann :)
En mycket bra tur och tack för sällskapet Johannis! :)
Noak var helknäpp idag :( Har aldrig någonsin set han så arg som han blev förut på lektionsbarnen, försökte attackera J till och med! Gick då in till honom och småpratade lugnande med honom samtidigt, och då slappnade han av och lät mig men inte de andra ta ihonom först. Blir lite ledsen av att han betedde sig sådär, känns olustigt liksom.Vår teori är dock att han antagligen stod och sov och sen blev typ "chockrädd" när de andra kom utan att han beredd, men vet inte...


                                     Hahaha säger jag bara! Men vi hade kul! :)♥

Hade!

Kram Amanda

» If you had one wish, what would it be?

Halloj igen! :)

Nu har jag haft ett litet uppehåll känner jag, men så kan det bli! Har faktiskt en orsk dock, igår när jag tänkte skriva upptäckte jag att mitt tangentbord var helt CP. Det gick inte att skriva de tre sista bokstäverna i alfabetet och typ de här tecknen : () * osv hade bytt plats... om jag tryckte på typ ( så kom det upp * och massa annat konstigt :)

I alla fall, helgen var kanonbra! :D I Lördags var det Zäta-time och då red jag dressyr själv i ridhuset. Blev så himla glad för det går alltid piss när jag rider själv, men i lördags gick det superbra! :) Tränade på massa saker som Marie Carlgren tipsade om och det funkade :) Killen jobbade superfint och var kanonlyhörd :)♥

På söndagen red jag också men då var det dags för Jenny Björn-hoppträning :) Blev dock ingen superträning eftersom jag inte hittade nåt bra flyt och inte red, men sista banan bestämde jag mig verkligen och då blev det kanon :) Skönt att avsluta bra ändå :)
Det var förresten ansvarsdag i söndags också. Min andra för i år så nu är terminens ansvarsdagar fixade, så skönt ;) Var en väldigt bra dag! Allt var så chill och jag var på bra humör och allt bara flöt utan problem :) Höll i skötarridningen också och red själv lilla Lotta ^^ Väldigt piggis var ordet efter ett tags "boxvila" men vi fick ändå lita fason på skritten tycker jag, traven behöver jag inte berätta om ;)

Knatade sen runt och stängde stallet och så själv medan H och J var på kontoret med C. Var faktiskt mysigt att pyssla där ensam en stund, kändes bra att ha full koll :) Stannade efter det kvar med dem i typ en timma och pratade om massa bra saker.
Vissa kvällar går till kategorin Gilla mycket i min hjärna :)
Känner att jag verkligen trivs med att ha det så som i söndags, rida flera hästar per dag, pyssla runt, ha lite mer ansvar... Definitivt nåt at fundera på inför framtiden... :)


Igår var det Frejson som gällde! Pysslade och tog en hal promenix i mörkret men tyckte ändå det var kul att vara där igen :) Mindre kul att hon just nu står bredvid unghingsten Zeppelin som blir helt bäng i huvudet när vi går förbi, men det löste sig bra som tur var.

Idag har det knappt hänt något, H och jag var superduktiga och storstädade US-rummet förut, blev kanonfint om man jämför mot innan! ;)

En sak är i alla fall värt att kallas dagens hiss : HOUSE HAR SÄSONGSSTART I KVÄLL!!! :)♥
OJ, glömde nästan! Vårt badrum+tvättstuga är färdigrenoverade nu! Wiiieee! :) Inveg nya duschen med att duscha i skållhett vatten för första gången på 3.5 veckor. underbart! :D


Hade!

Kram Amanda


Ironiskt att jag satt vid middagen och funderade över att det inte fanns något bra alls att kolla på i veckorna, förutom halv åtta hos mig då. Well, nu finns det äntligen det igen! :)