» "Do it with passion or not at all"

Från dryga 30 grader och sol i Alicante till 8 grader och totalt ösregn i Norrköping, jo men tack för den! Nog för att kontratser i vardagen är nödvändigt för att vi ska uppskatta de små guldkornen som dyker upp då och då, men jag tror att både jag, Emma och Hillevi var överrens om att vi gärna hade vänt på flygplatsen och åkt tillbaka till Johanna i solen.
 
Dagarna i Alicante var helt underbara. Jag är ju, precis som min mamma, moster och morfar, en riktig soldyrkare och skulle mer än gärna ha runt 30 grader och strålande sol alla dagar om året. Så att få i alla fall fem sådana dagar var härligt och att få dela dom med mina bästa tjejor gjorde inte saken sämre direkt. För att sammanfatta resan i korta drag kan jag väl säga att den innehöll massor av sol och bad, nostalgitrippar, sena middagar med diskussioner om livet, en helknäpp utekväll som aldrig tog slut, insikter, äckliga drinkar (på riktigt - drick inte drinkar i Alicante haha), pinsamma människor, pastatjockhet, sand överallt, födelsedagsmiddag i förskott och välbehövlig HEJA-tid. Under resan myntade också HEJAs nya motto, som ni ser i rubriken - "Do it with passion or not at all". Hur bra som helst och funkar på varenda livssituation egentligen, om än väldigt internt.  
 
En rolig detalj med den här resan är att jag och Hillis fotade en hel del bilder av alla möjliga typer som vi ska försöka göra en fotobok eller något liknande av. Kan ni tänka er det resultatet? Endast mobilbilder med det ena motivet sjukare än det andra. Så underbart haha!
 
Nu är vardagen igång igen med regn och tentaplugg. Har min första kurstenta på tisdag och jag pendlar mellan att ha panik och känna mig totalt lugn och säker. Känns stabilt. Men utifrån vad jag kan läsa mig till borde jag klara mig ganska bra och tills jag vet resultatet får jag trösta mig med att de flesta känner som jag. Och ska jag följa vårt nya motto är det väl såhär jag ska känna, inga mellanmjölkskänslor här inte, det ska vara 100% ;)
 
Jag föredrar nog ändå en sådan här morgon framför det ösregn jag cyklade i till skolan i tisdags...
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback