» Solved the problems like I'd never done anything else

Sho bre!

När skrev jag senast, i lördags va? Tror det i alla fall. Så kan det bli...

Idag är det tre saker som gör mig glad:
•Skolan flyter på väldigt enkelt och utan strul
•Jag har typ bestämt mig för att jag ska göra om lite här på bloggen
•Jag och mamma ska åka och vattenjympa snart

Sen äre två saker som gör mig megaglad också:
♥Lämnade in min kavaj hos en skräddare idag för redigering till mindre, vilket innebär att jag slipper se ut som ett hus under höstens tävlingstermin. Jag menar, kavaj är ju inte kul redan från början ;)
♥Bussen till Göteborg horse show är BOKAD! Wiiihuuu :D

Jag, H och Karin fixade den förut så nu fattas bara nitton biljetter och x antal tusen kronor så är vi iväg sen! Men biljetterna skulle Karin och H fixa idag och pengarna rullar ju redan in så smått så det är ju så gott som kirrat det med. Sååå Bra! ^^

Hade!

Kram AmandaAo, passformen var ju inte direkt den bästa...Som ett lakan typ ;)

» I'm hoping everything can go back to normal

I kväll har jag fått besök av J som sitter bredvid och inte läser vad jag skriver, för det får hon inte förrns jag är klar, men det tror jag hon struntar i just nu ;)
Har i alla fall precis kommit hem från Ica där vi köpte Marabou polka och chilinötter, namnam. Ska nog se Avatar sen och spela lite gitarr tror jag. Blev så jäkla sugen på att ta upp det här med gitarren igen på hikingen när typ alla killarna spelade så sjukt bra. Mysigt vare.

Stallet var bra i dag. Fixade mycket med fikat som säljer gööörbra vilket är himla najs :) Var även duktig och ledde på ridlekis. Den här veckan har jag lett typ tre gånger tror jag, det är nog ungefär vad jag gjorde på hela förra terminen, oops! :O Men nu är jag duktig i alla fall.
H hade fixat ett awsome lördagsfika som jag, J och Maria åt mycket av när vi läste roliga dikter i Penny, men det vare lätt värt!

Var även glad för hestarnas skull som fick gå mycket i hagen idag, känns så bra när de får vara ute i solen :)Två små för två år sen, tänk va tiden går fort! ;)

Hade!

Kram Amanda

 


» When the city sleep

Hikingen med klassen + paralellklassen blev väl ungefär så misslyckad som den skulle kunna bli. Eller inte helt, men till en början.
Trots uppehåll hela dagen lång började det ju självklart ösa ner när vi kliver ur bussen vid Ågelsjön och under vandringen på 7 km fortsätter det i samma stil. Suckigt!
Kommer fram dyngsura och trötta och får vänta i tre timmar på varsin sketen korv med bröd till middag, kul!
Men det blev faktiskt bättre sen och tillslut riktigt bra när vi slapp tälta i regnet och i stället fick sova i kampinghusets sängar. (den andra klassen fick sova på golvet i ett annat hus hahaha) ;)
Min grupp gick till finalen i Poetry Slam med en weird diamantdikt men vart sen utröstade på haikun :( Men det gör inte så mycket, Ludde och Axel gjorde vårt framförande awsome med gitarr och grejer :)
Sen spelade vi lite kort och my gang satt vid elden länge och hade det mys.
Idag hade vi väl inte jättekul eller kottkriget var ju kul i och för sig... ^^

Men ärligt talat var det extremt skönt att komma hem och till stallet idag! SÅ påfrestande att umgås konstant med nya människor att jag trodde jag kommit till himmlen när jag fick komma till stallet och bara va ett tag. Fast i och för sig var det ju typ så ;) Men det där med nya människor rer sig nog så småningom, måste bara lära känna alla först. Men lite cred till mig för jag kan faktiskt nästan allas namn redan, bara några av tjejerna som jag blandar ihop...

I morrn ska jag ta en liten sovmorgon och sen upp till stallet igen, oväntat va ? ;P

Hade!

Kram Amanda


En snajsig figur som jag höll på att köra över med cykeln när jag trampade hem från betet sista helgen hästarna var där. Tyckte han var cool!

» Looking out trough a window

Lunchrast nu då och tillgång till datasalen i princip när som helst bara ingen klass har bokat, inte helt fel ;)
Har än så länge haft engelska och matte vilket har varit sköjsköj! Nu efter rasten blire svenska med Kaj... ^^

Jag J och H var ju  med på styrelsemötet igår och det slutade helt okej. Får åka till GTBG och typ allt klaffa utom pay and jumpen men trolígtvis blire en Hallloweenhoppning i stället, frågan är om inte det är roligare :P

Slutar sen efter svenskan och då tar jag spåris och bussis hem för att kunna packa inför klassens hiking i morrn och sen upp till stallet och dressyrträna med Zätus :)

Hinner inte så mycket mer nu...Men känner att idag är en bra dag än så länge, uppskattas! ;)

Hade!

Kram Amanda

» I called you last night from Glasgow

Premiär på Haga idag då :)
Kändes bara bra och klassen verkar bra den med. Fick mest en massa info, papper och sen skåpsnyckel + busskort som ska invigas i morrn, bara för att jag är lat.
Kan nog inte säga så mycket mer just nu, vet inte så mycket helt enkelt . Jo förresten så ska vi vandra och tälta torsdag-fredag med klassen, men det blir nog kul det med ;)

Annars har jag bara varit en sväng förbi stallet utan att direkt gjort något vettigt.

Hade!

Kram Amanda

» Don't blame it on the sunshine, don't blame it on the moonlight

Hmm, har visst inte varit här på ca fem dagar, men sista dagarna på lovet har varit späckade! Massor av häst och vänner och det har varit sååå bra! :D

I morrn börjar ju skolan igen då, eller rättare sagt gymnasiet. Vet inte vad jag tycker om det egentligen, känns ju sugigt att sommarlovet är slut men samtidigt är det skönt att få igång alla rutiner igen :) Och lite spännande är det ju också faktiskt ;P

H's firande blidde great. Färdigfryst pizza var gott och hemmagjord glass ännu godare, åt alltså en hel del. Sen har jag blivit master på ett nytt spel också; Pratmakarna. Lite oväntat men tre vinster av tre möjliga suger ju inte direkt ;)

Efter mat, spel och obligatoriskt skitsnack somnade vi till slut vid typ 04, inte så bra egentligen men ändå. Dagen efter det stallet och hoppträning med finaste som gick sjukt bra :D
Se var det bråttom hem för jag skulle ju till T och svulla tacos och godis, vilket vi gjorde ;) Såg sagan om de två tornen för första gången i mitt liv, lite tard kanske?!, Men den var okej. Bestämde mig för att jag ska skaffa en såndär dvärg som Gimli är och ha i ett koppel, han va ju så söt ;)Idag har jag varit i stallet och gjort ingenting förutom att palla äpplen i äppelhagen, fikat och mysborstat. Det är livet! :)
Fick även en intressant upplysning idag från en oväntad person. Ta åt sig eller inte? NOT säger jag, men vi får väl se hur things turns out... Komplikationer kan uppstå.

Nu ska jag gå och baka en äppelpaj, namnamnam! ^^

Hade!

Kram Amanda

You know your moodswings gives me whiplashes

» Would you do what I told you to whatever it was?

Börjar få koll på allt här hemma igen efter lite update med stallet och fina vänner :)
Uteritten var kononers och hästarna säger nog inte emot. Har nog aldrig haft så  mycket Z i handen som jag hade på sjukhusfältet, gryyymt kul! :D
Håller även på att frisera de två trollen grundligt, tror faktiskt att jag kan ana två små hestar där under allt rufs nu.
Har även en eventuell/säker tävlingstermin inplanerad vilket också känns great! Tror att jag och Z kan ta oss igenom detta den här gången eftersom vi tar det lite lugnare. Var inte så pigg på det först men efter typ lite val hit och dit och en del övervägande så var ju allt egentligen självklart. Ganska enkelt :)

Träffade T för första gången sen innan Rhodos idag vilket var kanon! Började se en ny film ( The Mist ) som vi antagligen ser klart på Lördag då det minsann är skojkväll på G :D

I morrn börjar försäljningen av vårt fika i stallet för att komma iväg till Gotenburgo Horseshow. Är väl lite skeptisk men samtidigt grymt business-minded på nåt vis, kulkul ;) Några muppmuffins kan väl folk trycka ner tycker jag! ;P

Hade!

Kram Amanda

» Hello Sweden!

Hemma igen efter två perfekta veckor på Rhodos. Vet inte vad jag ska säga egentligen men sol och bad är ju inte helt fel ;) att sen vara solbränd och fräsch till gymnasiestarten suger ju inte heller direkt:)
Nu ska jag bara hämta marsvinen på Arken och sen väntar stallet och uteritt med finast Z och H, kan knappt bli bättre! :D

Hade!

Kram Amanda