» The stars lean down to kiss you

2010-03-31
Fan. Varför? Jävla fånghelvete!
Blir så ledsen av det. Varför finns fång? En skitsjukdom som tagit så många ponnyliv. Räcker det inte nu? Varför våran Norton, den lilla skitponnyn som alltid var sur och tvär, trög och helt plötsligt brallade av barnen. Han som var allas älskade busfrö?
Den lilla ponnyn kommer att fattas mig länge.


Minnen...   -94-10

Spring för evigt på trapalandas gröna ängar  ♥

» What do you want from me?

Hur mycket är det meningen att jag ska stå ut med? Bara undrar, för den här dagen går nog till historien som en av de jobbigare.
Allt har bara varit skit. Skolan var helt körd, trodde inte att vissa lärare kunde gå så långt som de gjorde idag, men uppenbarligen kan de det. Samma med vissa miffon i klassen, allt skulle va så himlamycket lättare om de bara höll tyst.
Upptäckte även att min planerade tävlingstermin går åt helvete rent ut sagt. Varför måste allt bra ligga samtidigt? Xtra kul att laget fortfarande är osäkert dårå, nu när jag verkligen måste veta för att kunna bestämma vad som ska åkas på och inte. Blir bara så frustrerad på att inget görs.

Som pricken över i dampar vissa personer min närvaro fullständigt just nu. Varför komma tillbaka till en person som man inte ens gillar? Visst för hästens skull, men hur kul känns det för mig dårå? Lagom roligt att få höra massa skit som sagts genom bakvägen. När det dessutom är saker som jag inte ens visste om känns det ju SÅ mycket bättre...
Fattar liksom inte meningen eller problemet. Men jag antar att jag får acceptera faktum och bara bita ihop som vanligt, det verkar ju som om det funkar för alla andra då i alla fall.
Gissar att det som dessa personer håller på med är det som kallas Egoism.

Hade!

Kram Amanda


My Friends Tigger and Pooh Large Pooh Soft Toy

Fick lite presenter från Liverpool idag av pappa och bror.
Beatlesplektrum, vilket  kommer grymt tajmat eftersom jag äntligen har tid att damma av gitarren igen, och resten till min samling av barnsliga men älsklingsfigurer- Nalle Puh och hans vänner, Urtöntigt, jag vet, men jag bjuder på den förnedringen. ^^ 

» Smile in the sky

Tjosan!
Måste säga att denna helg har varit bland de mysigaste i mitt liv tror jag.
Pappa och bror har varit och är fortfarande i Liverpool så det har varit helt killfritt sen i fredags ¨)
Det firade jag och mamma med att först åka till Grand Hotel och bada bubbelpool i fredags, något som jag aldrig har gjort innan dess, och det var kanonmysigt! Svettades dock som en gris för det var så varmt, men det var tydligen bara bra :) Efter det var jag helt sladdrig i kroppen när jag och Zäta tog oss en L8träning. Gick inte så bra men övningen var lite svår för oss, och nej, det är inte bara något jag skyller på ")
Sen i lördags bar det av till Sveriges huvudstad med buss vid 07.10, snark. Men det var det lätt värt! Känns lite som att uttrycket shopaholics stämmer in på mamma och mig efter den dagen ^^
 Det inhandlades:
# Tre stycken T-shirts
# En skjorta
# En kofta
# En typ "lång tröja"
# Två par vårskor
Som sagt-shopaholic. Tur vare dock att mamma handlade en del också, annars hade det inte vart lika kul xD
Igår hände inget jättespeciellt. Var förresten och handlade på en askul affär som jag intetänker avslöja vilekn det var, inte bra för mitt "rykte" HAHA! Men jag blev inte besviken på innehållet ^^

Idag hare varit skitskola och sen till stallet och rida Zäta igen. Gick inte så bra om jag ska vara ärlig. Typ samma som igår, stel, stark och tjafsig. Men men, får hoppas att det bara är en dålig period.

Hade !

Kram Amanda  :)


» I don't feel like dancing with you

Fick en glad överraskning förut idag. En två vänner förklarade för mig att det var våffeldagen idag. Det hade jag ingen aning om och som våffelnörd gjorde detta mig till en glad flicka :) Så det blev till att grädda några när jag kom hem från Friskis, hela familjen har precis tuggat i sig två stycken var med hallonsylt och grädde, yummy!
Känner mig lite trög för att jag inte visste, misstänkte inte ens något när killarna i klassen nöjt berättade att det såldes våflor i cafeterian. Skumt.
Friskis blev däremot en besvikelse, J & jag såg fram emot att testa medel vid fem men istället blev det ett inhoppande BASpass. Kanonkul! Men vi körde lite extra hårt och med tanke på att vi hade gympa med slavdrivar/boxnings Hitler idag har jag nog tränat som ungefär ett riktigt medelpass hoppas jag ^^

Tror att jag ska ta mig ett Ponnyakuten-maraton nu eftersom vi inte har några läxor och jag inte har nåt bättre för mig. Har typ inte sett sen vecka 8 så det finn en del att ta igen ¨)


J och jag kan bilda en
våffelnördsklubb tycker jag, så galet gott xD

Hade!

Kram Amanda

Ibland vill jag vara som ett marsvin,
Ha möjligheten att krypa ihop i en
tjocktröja och sova när allt blir jobbigt,
Och vara söt fast man är tjock... ^^

» As we said farewell

Tjo.
Var ett tag sen med bloggen men nu men så blire ibland ¨) Har egentligen ingenting att skylla på, har haft väldigt lite läxor och veckan har varit allmännt ledig, but shit happens.

Var och tränade helt solo på Alexandras medel förut i kväll. Skitgrymt pass, och då menar jag grymt! Hon typ hotade med armhävningar om vi inte tog i NU. Men på sätt och vis passar det mig, behöver lite taggning ibland. Annars gillade jag passet, kommer att få en grön markering i foldern för att visa att det var ok. Men i mitten av passet körde hon nån slags mördabenen styrka, jag höll seriöst på att börja tjuta, sån mjölksyra hade jag. Likadant i en av de sista låtarna, fick intala mig själv "det här är vad jag vill, tänk på mitt mål" och jag tog mig igenom passet, men var väldigt mör efteråt :)
Romme i måndags med klassen var kanon. E och jag spenderade större delen av dagen tillsammans med Dino, Sebbe, & Henke, Hade så galet kul, fattar inte att det kan ta en haltimme att få på D sina skidor efter att han kraschat för sjuttioelfte gången men det gjorde det  xD
Att sen få låna H's jacka som kudde på hemvägen var skönt, fattar inte att han har XXL i storlek när han är smal som en pinne, men inte mig emot, mer mjukt att ha under huvudet ^^

Hörde en aukustisk version av den här låten idag, älskarn! 

Jan Johansen-Se på mig
När din väg är lång och du är trött
Men du måste ändå gå, mmm....
Och när skuggorna börjar växa och få liv
Och när natten skrämmer så
Är jag bredvid dig och jag följer varje steg du tar
Och hos dig stannar jag kvar

Så se på mig, åhå..., en hamn i stormen
Som en våg som fötts att bära dig
Ja, se på mig, åhå..., i ljus och mörker
Är jag där och aldrig lämnar jag dig

När du står en dag vid ett vägskäl i ditt liv
Som ett vilset litet barn
Är jag bredvid dig och jag följer varje steg du tar
Och hos dig stannar jag kvar

Så se på mig, åhå..., en hamn i stormen
Som en våg som fötts att bära dig
Ja, se på mig, åhå..., i ljus och mörker
Är jag där och aldrig lämnar jag dig

Jag går med dig vart du går
Och aldrig lämnar jag dig

Så se på mig, åhå..., en hamn i stormen
Som en våg som fötts att älska dig
Ja, se på mig, när ljuset blir till mörker i ditt liv
Är jag där och aldrig lämnar jag dig
Jag älskar dig så




Hade!

Kram Amanda

» Let the music play, you won't get away

För tillfället känner jag mig rätt proffsig. Bakade en äppelkaka till efterrätt tills ikväll nyss och därefter bakade jag en hemlis till morgondagens lördagsfika.Bara jag får till sista momentet ska ni få se på snygg efterrätt kan jag säga ^^ Mer än så kan jag inte avslöja, då fattar ni vad det är och så sabbas hela iden med att hållat hemligt, men det blir galet bra, Mohahaha...
Förutom proffskänslan har jag en gladhetskänsla i min mage nu. Cissiträningen gick kanoners idag och jag känner mig grymt laddad inför söndags tävling. Fan va jag ska ta revansch från den förra asså, akta er! Skoja bara, men jag ska fasen rida, inte sitta och störa honom som är en liten tendens som mitt hjärnspöke intalar mig är helt rätt ibland. Men spöket kan gå och dö! ¨)
Update för träningen igår: Gick faktiskt bra. Det var inte lika tråkigt som det brukar och jag lyckades genomlida hela passet ganska utan svårigheter, Kan ju i och för sig ha berott på att E och jag var lite flamsiga men vadårå, lite skratt förlänger livet har jag hört :)
Tyckte att låtraden i rubriken passade sjukt bra till igår så den fick hänga med på ett hörn. Men jag tror också att det gåt lättare för mig att träna när jag är med så få pers som möjligt. Ingen får ta det personöligt för jag vill verkligen träna med er, men på just station behöver jag få ha mina hattankar i fred. ¨)

Annars känns livet soft just nu. Nej vadå tonårshumörsvängning sen i måndags?  Men bra vänner, hästar,studiedagar, och väldigt lite läxor kan förgylla vardagen för mig.



Måste bara visa ett typiskt dålighumor skämt som min pappa drog nyss också:

-Vad är man om man är liten och fjantig?
-Patetisk?
-Mikro-fån, Mikrofon Haha...

Nu antar jag att ni kan räkna ut vad du är om du är stor och fjantig, ?
Kommentera om ni kan eller vill veta svaret^^

Hade!

Kram Amanda

» If you cage me I'd wanna be free, right?

Försöker ladda. Ska masa mig iväg och träna på station snart. Tråkigt. Gillar inte station och tycker att det är astråkigt, men går påt i alla falll för att det är bra träning. Tror inte att det är stationerna som jag tycker är tråkiga egentligen, utan styrkan innan eller nåt. Kan vara ledarna också. Menmen, vad ska jag göra åt saken? Träningen behövs ju massor med tanke på mitt mål!
Därför är jag seg nu. Tänker inte göra något som jag inte måste innan jag tränar. typ plugga, städa och allt annat shit som hänger över mig hela tiden. Tänker bara softa och snart äta. Så det så... ¨)

Annars har jag haft hemtjänst idag för att passa min kära bror när mamma jobbade. Tur då att T fanns till hands och ville umgås med mig, har inte varit hemma på länge så det var kul.
Sen stallet där jag gjorde allt vanligt. Trpr jag får krupp på vintern snart. Höll på att gå sönder igår när jag märkte att det hade snöat ännu mer och all vinterpäls ska vi bara inte tala om...
Tur att det i alla fall är några plussisar ute  idag, kanske skiten smälter bort nu.

Får pigga upp mig med att det är studiedag i morrn också och sen helg vilket innebär fyra dagars skolledigt! Fem om man räknar med Romme på måndag men det är ju med klassen så det räknas bara halvt ")

Hade!

Kram Amanda

» Life goes on and on

Med risk för att låta som en gammal gubbe ska jag säga att Jag är proppmätt och nöjd. Åt nyss en massa ugnspannkaka till middag och det satt fint ¨)
Igår var också en skitdag.
Allt gick bara åt skogen, jobbigt att cykla i isslaket, halkade omkulll i stallet inför hela grupp trean (fast det var  lite kul också), blev sen hem och var osams med mamma, och dagens värsta : glömde min häst. Skäms något gigantiskt när jag tänker på det, hur kan man glömma sin häst?, visserligen kan jag ju skylla på att det inte var en orginaldag och att jag glömde föra över det til "nya" mobilen men ändå. Dagens mega fail!
Orkade inte med mig själv och all skit på kvällen så jag bröt praktiskt taget ihop fullständigt. Tror att jag grät för annat som jag velat gråta för också så det blev liksom allt på en gång. En ganska skön urladdning faktiskt...

Idag har det varit bättre. Nationella idag gick kanoners tror jag så det känns bra :) Och snart ska jag ta och Yoga lite för Nerma på Friskis, skönt ^^

Dagens topp idag var att Lisabeth dissade våran lektion idag och bestämde att vi skulle ta en promenad i det fina vårvädret istället. Sjukt kul med tanke på isen. Tror att hela klassen uppskattade det för killarna blev som femåringar i snön och brottades och hade sig. Själva hade vi lite problem med att ta oss upp för backen till Ensjöområdet, gled bara ner igen. Den promenixen bjöd på många sköna skratt ^^

Avslutar med att säga att jag avgudar att det är studiedagar på torsdag och fredag. Kan inte beskriva hur skönt det är!
 

Hittade en dögammal bild från fotbollsperioden i pappas dator,
tror att vi  hade vunnit våra serier elr nåt liknande... Inte alls
nöjd på bilden, nejnej xD 

Hade!
 
Kram Amanda

» Nathalie keeps coming back from the death again

Jobbig dag idag. Inget har gått som jag velat, trott eller förväntat mig. Vaknade i morse och var inte ett dugg pepp inför dagens dressyrtävling. Kanske ett tecken, för det gick ju inte speciellt bra heller. 54,83 i första och 56,90 i andra, inga kuliga kommentarer heller. Bara samma som vanligt: Sitt djupare, slappna av, fånga upp där och där, osv. Blä. Enda positiva var väl att jag höjde mig till andra klassen. 
Var på bättre humör när jag kom hem. Byttes snabbt ut. Konstiga uttal och kritisering hörde till saken, kul.

Tråkiga news om dressyrlaget också, verkar inte bli något. Enligt T är bara jag intresserad helt plötsligt, lite sjukt för på mötet var vi massor. Så om det är sant eller om det är det att hon inte har tagit tag it och frågat folket vet jag inte. Skittrist ialla fall, såg fram emot det ¨/

Men i alla fall, får ta tag i min skit nu för att få det överstökat (jobbigt) och sen pigga upp mig med två små pälsbollar som väntar. Kanske en liten upp-piggning då ¨)

Dagens topp: Söta Tuva i stallet. Hjälpte mig att ta in hästarna idag, frågan var bara vem som ledde vem och vad ^^ Himla kul när hon har börjat prata mer nu och härmar allt man säger, typ kom, kom , kom tjugo gånger eller något, samma sak när hon mockade: bajs, bajs, bajs... Svårt att vara på dåligt humör med ett sånt barn i närheten ")

Hade!

Kram Amanda

"Det är bra Tuva att du leder Amanda hem,
Så hon inte tappar bort sig"

» Fairytale my way

 
         1.Prick ¨)  2.Krus & Bus <3

 
            ¨)


Kanon i skogen idag med knäpper ovan ¨)
Börja lungt och sansat för att sen bli helt körd i huvet på hemvägen, men kul vare! :D Diggar när han piper till och samtidigt halvt reser sig och bockar, så söt :) Kanonväder med fin solnedgång skadade ju inte heller. 
Önskar rätt ofta att jag hade en kamera i huvet ^^

EUtest i spanskan idag gick rätt bra faktiskt. Tänker inte skrive en recension på arton sidor, men hörförståelsen gick riktigt bra, läsförståelsen typ rätt bra, och sen avsluta med en enkät på 39 sidor (!). Säger en del om testets storlek. Men så tog det ju hela förmiddan också, 8.10 - 11.15. Ganska lyckat ändå =)



<3 Kan inget säga, du vet nog bäst själv, obeskrivlig ¨)


Hade!

Kram Amanda

   


» Shake your body like a bellydancer

Dagen idag:

* Spexfoto, störtsa fail ever, knappt värt att prata om. Meningen att klassen skulla vara kändisar(sämst redan där) men likheten sög.
* Blivit påkörd av en mattant med vagn i matsalen ^^
*Gjort NOprov. Easily :)
* Fått ryck på och sen fölåtit matten... ")
* Resultatet på senaste NOprov, 39/42. Inte en toppoäng men ändå helt okej ¨)

Efter skolan åkte jag hem och ägnade mig åt mina små guineapigs. Tänkte låta dem springa riktigt länge, men det slutade med att de satt och glodde under min skrivbordsstol i 40 minuter, kanonkul! :)
Sen tog jag och J bussen ner till stan och vandrade runt där lite innan vi gick på Afro med H.
Kul att testa nåt annat än det gamla vanliga och personligen gillar jag afro, så dagens pass fick ett VG av mig :P

I morrn blire först något mega EUtest i spanska i skolan som kommer att ta hela förmiddagen, hm? Och sen mys i skogen med Zätus och min mor ¨)


Hade!

Kram Amanda

» Your luck can turn in the throw of a dice

Sitter och lyssnar på min väggklocka som av någon anledning håller på att ställa om sig. Ett otroligt stressande ljud men samtidigt väldigt avslappnande. Weird.
Jag och bror kände oss lite gammalmodiga förut när vi bakade chokladbollar så CDspelaren fick tugga lite Melodifestival 2005. Sjukt kul att höra alla gamla låtar, och vissa man inte ens mindes ¨)
Men det är lite nördvarning på att kunna sjunga med i några av dem trots att det var 5 år sedan deras storhetstid, menmen, schlager är ju alltid schlager ^^                                                         
 

  



Några gamla godingar ")


Efter skolan som slutade halv två idag pga komp sedan Vildanden (sista kompen, sorgligt) drogs det till stallet så klart. Renoverade lite i boxarna och sen borstade av. Mer hanns inte för sen bar det av till stan för klippning.
Fick sällskap av T och det var kul att slippa vandra runt ensam, Tack för det! <3
Själva klippningen var lite intressant, ni läser just nu nämligen om Norrköpings mest saxrädda tjej. Är så sjukt mån om mitt långa hår och att det ska förbli så att jag tvingade min stackars frisör att bara ta yttepyttelite på topparna, men däremot fräscha upp lite mer i luggen och runt ansiktet. Jag vet att hon inte gillade dem idén eftersom hon personligen älskar att klippa mycket på allas hår, men det gick inte för sig för mig serrö :)
Vart rätt nöjd i alla fall, ingen superchange men klart bättre ")

I morrn ska vi ta vårat spexfoto i skolan. Klassen har sämsta temat: Kändisar. Hur kul är det liksom? Men tänker personligen satsa på antingen paparazi eller journalist, kanske lite bättre i alla fall? :P

Dagens topp: Fick veta att jag fått MVG på vårt HKprov! Galet kul, då känns det mer värt allt jobb jag lägger ner. Mycket glaaad! :D

Hade!

Kram Amanda

» Tic Tic Toc, Tic Toc is the sound of my voice

Känns som om min tankeverksamhet är slut nu. Datorn har varit igång och jobbat med mig sedan kvart över fyra med bara ett kort middagsstopp.
Men nu är det över, äntligen är jag klar med min ökända Mega HKinlämning. Så galet skönt! Är för trött för att beskriva´n nu, kommer någon annan gång. Men det är så galet skönt asså! Nöjd blev jag också så det är ju ett plus ¨)
Kort update:
L8träningen gick mycket bra, stora förhoppningar för söndag ")
Linneas Ki= Helt OK pass, lite tråkigt stundtals men ändå. Och hör & häpna: Linnea log mot mig under passet, flera gånger till och med, Trodde att hon hatade oss i HEJA, men hon kanske var sjuk eller trött från vasaloppsspinningen eller nåt...  :D



Hade!

Kram Amanda

Zzzz...

» I feel good, I know that I would now ¨)

Sitter vid datorn (obvious). Har stallkläder på mig, skitigt hår, svarta händer, smuts under naglarna, och är lite halvofräsch sen Cissiträningen förut. Men that's me, take it or leave it, för jag trivs så och är galet nöjd för tillfället!
Helgen har varit kanoners! Först kväll med T i fredags, mycket välbehövligt, och promenad på lördagen, sjukt intressant promenix det där för den delen ¨)
Sen kväll med HEJ i går. Mycket välbehövligt det med ") Lite skumt att lyckas pricka in två kompiskvällar eller vad man säger, i rad på samma helg när man som mest behöver det, men det var kanska ödet ^^
Cissiträningen bjöd på kulig hoppning idag. Gick förvånadsvärt bra och det kommer jag att leva länge på. Speciellt skönt att vara av med mitt fjanteri, då är det bara att rida och ta allt som det kommer istället för att försöka fixa och dona tills det går skit istället, bra där!
I morrn ska jag cykla som en dåre från skolan till stallet för att dressyrträna med L8, hoppas på samma resultat där :)
Men lycka till att hinna säger jag bara, har min hatlärare, tror inte att hon gillar mig heller för den delen, som ALDRIG slutar en minut tudigare än vad schemat säger, snarare senare i så fall, kulkul! Menmen, håll tummarna för det bästa.
Känner mig lite duktigt också eftersom jag har smörjt en massa i helgen, i och för sig min plikt men det ska finnas tid fört också, så lite cred skadar inte, inte alls faktiskt!
Årsmötet idag var ju lite nice också, E och jag försökte faktiskt hinna, lite i alla fall, men när vi kom upp var det slut! Lite snopet sådär men Oj vad synd, haha ^^

I morrn ser jag fram emot att testa Linneas KI, hoppas på ett niceigt pass så man kan variera sig lite, skulle ju inte skada liksom, men har typ hört motsatsen. Fast man ska ju inte dömma någon på förhand, har jag hört ")

Lite pics för att sammanfatta helgen:
 





♥♥♥

Hade!

Kram Amanda

″Don't be afraid to take part of my happines,
it's because of you  ″

» Life in plastic is fantastic

Dagarna rullar på som vanligt. Skola, stall, plugg, träna sova. Tråkig rutin, tråkig rutin ! Vill ersätta skola med kompisar och plugg med kompisar, träning, och hästar, och så är det. Kan man göra det? ¨)
Känns liksom som om jag inte hinner med det jag vill. Eller hinner gör jag ju, men inte i lugn och ro för det mesta.
Och grejer hemma får alltid vänta till helgen och hur kul är det liksom?
Jävla skolhelvete.
Ta nästa vecka som exempel. Då har vi SPläxa, Major HKinlämning, 2 NOprov (2 liksom ?!) och troligtvis ENGläxa också, kul! Och allt detta ska hinnas med på fem dagar. Lycka till.
Dessutom känner jag att jag behöver hinna med en HEJAkväll och en Tkväll snart,det har extremt hög prioritet för mig och jag börjar få lite abstinens nu tror jag ")

Idag gillar jag små barn :)
Efter lunchen hade jag och E våran jympalektion för de små fyrorna. Är riktigt nöjd faktiskt. De lyssnade på oss och kämpade bra så det gick över förväntan. Bra omdömen från läraren skadade ju inte heller ^^
Det var nog dagens topp!

Nu ska det tränas lite på station, sommaren närmar sig!


Hade!

Kram Amanda

Imagination, life is your creation


» Working for the man every night and day

Idag är jag duktig. Pluggar som ett as för att få lite ledigt i morrn och nästa vecka. Bra gjort av mig faktiskt! ¨) Annat bra är att jag har tränat idag, vattenjympa med mamma och her crasy friend. Var jobbigare än jag trodde och är rätt nöjd faktiskt, men det var lite problem med att flyta för min del ibland ^^
Och tredje bra är att mina boys väntar i stallet varje dag. Men jag är bajstrött på all denna vinterpäls som ska bort nu, och då menar jag NU för min del. Funderade på om man kunde blåsa av dem med en lövblås eller nåt för att få bort allt på en gång i stället för att skrapa, och skrapa, och skrapa tills midsommar typ. Jag diggar det inte :)

Dagens topp var att baka vaniljbullar på HK idag. Har sett fram emot det sen Madde sa att de stod på tur (svullit, I Know!) Men har bara ätit en faktiskt, sen kände jag mig som en svullis och då fick det räcka, men gott vare :D

Himmer ite med mer idag (kolla, nu får jag dyslexi av överansträngningen också =D )pga kära skolhelvetet, men vad göra va?

Hade!

Kram Amanda

I stared because their faces, so different, so similar,
were all devastatingly, inhumanly beautiful.


» Out with the old and in with the new, goodbye sky of grey and hello sky of blue

Egentligen är det lite sjukt. Man är borta en vecka från sin vardag, och i början känns det skönt och avslappnande att bara vara jag ett tag, men när det har gått sisådär fem dagar börjar det krypa i benen och jag undrar "vad gör de där hemma, vad händer i stallet" etc. Och då vill man hem igen.
Därför kanns det galet skönt att allt är som vanligt igen.
Var och hälsade på de bästa hästarna igår och de fick varsin rejäl omgång abstinensmys med frisering, fällning och hela köret. Marsvinen blev också hämtade igår och det var underbart att få hem dem igen, men jag tror bestämt att de har växt lite på Arken, både på längden och bredden xD.
Skolan idag var väl ingen höjdare direkt att komma tillbaka till men jag ser fram emot jympalektionen som E och jag ska ha för de små fyrorna på torsdag, tur att det blir bra faktiskt. Annars enda positiva med skolan var att träffa T och S, kanske vissa andra också men de är inte så viktiga i jämförelse, i så fall H, J & E då men de träffade jag redan i går :)

Var hos den söta lilla mupp-ponnyn Freja förut. En ganska intressant upplevelse idag. Först kändes hon lite skum och gick lite konstigt så jag longerade henne lite i gramanen, nödlösning. Det tyckte hon var skitkul och brallade som värsta unghästen (The old lady hasn't forgotten^^), och när jag sedan satt upp igen var hon sitt gamla lugna jag och gick bra, inte skum alls längre. Var dock asjobbig i högervarv men så himla värt slitet sen när skänkelvikningarna och volterna satt som en smäck! :D Tror dock att mina axlar kommer att ha träningsvärk i morrn, haha ¨)

Lilla brallis <3 ¨)

Kan ju säga att jag fick ett litet ryck förut och bakade en sats havreflarn såhär på kvällskvisten, får bli lite fika till på fredag eller så. Första plåten blev asa fail men de andra blev faktiskt fina, måste rädda dem från pappa och mamma bara ¨)

Hade!

Kram Amanda