» Glassrecenssion nr 4: GB Sandwich



GB Sanwich har funnits i Sverige sedan 1972 och är alltså en gammal goding vid det här laget! ;) Det galna är att den från början endast kostade EN krona!!!

Smak: Jag gillar GBS, men den är inte direkt "rolig att äta"... Vaniljglass med mjuka kex av choklad är ett säkert kort som funkar i alla lägen men är inget att äta om man är ute efter nåt nytänkande :)

Utseende: Ser verkligen ut som en "sandwich", är väl därför den fått sitt namn skulle jag gissa på... ;)

Pris: vet inte riktigt... mellan 10-15:- skulle jag tro :)

Kommentar: Finns nog inte så mkt att säga, en klassiker som är god men inte så nytänkande ^^


» Lite sköna klipp (:

Här kommer några länkar som ni nästan måste klicka på, kom ihåg att ett gott skratt förlänger livet! :D

Trött hund

Skön snubbe

udda par?

säger bara studsmatta... ;)


» She's got her lipstick on, here I come da da dum...

Hej Hallå! (:

Först har jag en fråga till er som läser min blogg, vad vill ni läsa om? Har iofs ställt den här frågan tidigare men eftersom typ nada personer svarade så kom jag inte så mycket längre på det! ;) Så nu vill jag veta vad ni tycker... Ska jag skriva som jag gör om mitt liv, mina tankar, "mina" hästar osv, eller vill ni ha något annat? :)

Sen i onsdags har mitt liv varit en kompisfest! Var med Tessan onsdag-torsdag och då cyklade vi ut till maxi, mediamarkt, candyland och hem igen och sen åt vi massa onyttigt.
Hade betet också så jag passade på att promenera dit och hem vilket blev ca 25 min x 2. En ganska aktiv dag iaf alltså! (:
På kvällen-natten började vi se på Harry Potter filmerna! Jag hade bara sett nr1 innan så det var ganska kul (och kanske på tiden) att jag började kolla på dem!
Såg iaf tvåan också och sen trean och fyran igår så nu är jag lite mer med haha! ;)
På kvällen kom Emma över också och då åt vi stuvade makaroner och korv. Behövde väl inte mer kolhydrater egentligen men så fick det bli!
Följde med Emma hem sen också och sov sedan hos henne och hennes knäppa kissemiss till idag.

Vad händer nu då? Jo egentligen är jag påväg in i duschen eftersom jag inte är jordens fräschaste människa just nu direkt... HATAR att känna mig äcklig, det suger verkligen! Sen ska jag träffa Johanna under dagen också, så då blir det ännu mera kompisparty! :)

Hade!

Kram Amanda

   

» Glassrecenssion nr 3: Magnum mandel



Okej, eftersom jag är en riktig sucker för alla olika sorters Magnum så kan ni vänta er en ganska positiv recenssiom av dessa glassar! ;)

Smak: Magnun mandel består av vaniljglass som har ett skal av choklad och mandel. Vaniljglassen i sig är ganska vanlig, men chikladen och mandel ger glassen det där lilla extra knäckiga som förhöjer allt. Gillar även chokladens smak väldigt mycket :)

Utseende: Egentligen ser väl kanske glassen ganska konstig ut, knölig liksom ;) Fast det ger ju lite rolig struktur iofs...

Pris: Om jag int eminns helt fel så har magnum stigit grån 15:- till dyra 18:- ? Enligt mig är det mycket pengar med tanke på att glassen egentligen inte är speciellt stor... Dock är den i de flesta lägen "lyxigare" än många andra glassar .

Kommentar: Jag tycker att Magnum mandel är en jättegod glass! Den är enkel och har inte massa konstiga smakblandningar osv. Dock tycker jag att den är för dyr! :)


» Jag faller, faller

Alltså, är det nåt jag verkligen hatar så är det att säga nej när jag verkligen vill säga ja! Varför ska sommarlovet vara så kort för, och varför ska den här frågan komma så olägligt? Gaaah tror jag brister snart! Vill, vill, vill verkligen men om jag skulle tacka ja så skulle inte de kvarvarande tiden av lovet gå ihop sig för mig.
Dumma äckligt olägliga tajming...

» Someone told me long ago, always let your happiness show

Hejsan!

Igår var det en galen dag, en galet bra dag dock! :)
I Västervik var det också galet bra faktiskt! Tänker inte säga så mycket mer, bilderna får tala för sig själva! ^^


Fikade godis påpiren med finaste kusinerna :) ♥




Tittade på några söta hestar som fanns vid hamnen, det var typ skärgårdsdagar och då skulle det vara turridning/häst&vagn dagen efter.


En söööööt fölis som fanns i hamnen tsm med sin mamma ^^


På båten åt vi pizza till middag, Sveriges special!








På torsdagen gick Hasselö-rodden. En tradition i Vvik där supermånga roddare klär upp sig i gamla kläder och ror från Hasselö till Vvik's hamn, en sträcka som tar ca 4 timmar!


Vissa hade utkik i fören! ;)






Påväg till lunchen...

Jaa, ungefär så såg min onsdag-torsdag ut! Sen en massa bad förstås och träffar med både mormor+morfar och farmor (:

Kram Amanda


» En bra start på dagen (:

När jag vaknade idag (runt 11) startade jag dagen med en ordentlig frukost! :)





Bättre sätt att börja sin namnsdag får man leta efter! Att det dessutom blev de bästa, tunnaste, och finaste pannkakorna jag gjort i mitt liv gjorde sitt! MUMS! :D

Och btw, Grattis alla Johannor därute! :)

Kram Amanda


» Tävla tävla tävla...



Delta Här! (:

» Kör igång några tävlingar! (:

Nu har Du chansen att vara med och tävla om ett Crown View-schabrak i storlek full från Kyro Riding Gear.
Modellen är allround och schabraket är anatomiskt utformat för bästa passform. Dubbla passpoaler runt om.
Vinnaren får välja mellan ett blått eller ett brunt schabrak och får också välja färg på strassen (se bild ovan).
Strassdekorationen finns på både höger och vänster sida och storleken passar bra på såväl häst som ponny.


Vill du oxå vara med? Klicka HÄR! (:


» People are raising their expectations

Hejhej! (:

Just nu håller jag halvt på att göra mig i ordning efter en löprunda, städa mitt rum (aka bädda sängen^^)smsa med T och packa!
Ska nämligen till västervik idag och det ska bli görkul faktiskt! :) Alldeles för länge sedan jag var där och om jag har tur håller vädret i sig så att jag kan baaadaaa och sooolaaaa ! :D
Kommer att ta med mig kameran den här gången så om vi har tur pluppar det upp lite bilder här inom de närmsta dagarna! :)

Hade!

Kram Amanda

» Svar på fråga angående designen

Jag fick en fråga om var jag hittat min bloggdesign eller om jag gjort den själv, och svaret är att det är min kära vän Hillevi som har hjälpt mig snickra ihop den :)
Utgick från en grunddesign som vi sedan gjort om i princip helt och hållet så att den skulle passa mig :) Hoppas det var svar på den fråga, annars är det bara att fråga igen! ;)
Tack för komplimangen! :)


» Glassrecension nr 2: Daimstrut



Daimstruten har vi länge kunnat köpa i princip överallt. I mataffärer, kiosker, cafeer osv, och jag tror att den tillhör favoriten för många! :)
Själva glassen i sig består av en strut (obviously ^^) som innehåller vaniljglass med daimkulor/chruncy. Glassen är sedan doppad i ett tunt lager choklad. Mums! :)

Smak: Jag tycker att daimstruten är supergod! Jag gillar speciellt daimkulorna i vaniljglassen och den tunna chokladtoppingen. Fast egentligen passar hela alltet jättebra ihop! :)

Utseende: Utseendemässigt utmärker sig väl inte Daim sådär jättemycket.. Den ser ganska vanlig ut och är ganska lik de flesta andra strutar. I och för sig är den ju toppig... (Påminn mig gärna om ni ser någon annan skillnad!)

Pris: En Daimstrut är ganska dyr, 20 :- får du hosta upp på de flesta affärer. Dock är det ju en stor glass så jag tycke ändå det är värt 20 silvermynt ;)

Kommentar: Daimstruten är som sagt en riktig klassiker som jag tror att de flesta har växt upp med. Den är enkel, prisvärd och god. Vad mer kan man begära? :) Tror jag ger den 5/5 toasters, väldigt nära iaf! :D



» You need to see a line...

Hejhej!

Vill ni veta något galet skönt? Nu har jag semesteeeeeeeeeeeeeer! :D :D
Japp, i fredags slutade jobbet för denhär sommaren och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte njuter! ;) Himla skönt ska det bli att kunna göra PRECIS vad jag vill NÄR jag vill på dagarna! :D

Sen i fredags har jag iaf haft Poppe fram tills idag. I morgon kommer nämligen Karin hem igen (elr egentligen sent ikväll) så då tar hon över igen :) Känns lite sorgligt faktiskt men det är ju inte precis som om jag aldrig kommer att träffa honom igen ;) Men väldigt kul har det varit! :)

Idag gjorde jag också något roligt, jag följde med Matilda till Ekenryttarna och var hästskötare/hjälpreda åt henne :)
Kändes ganska coolt att träffa Helena Lundbäck och Roberto Cristofoletti i egen hög person och i hemmamiljö liksom :) Fick även hjälpa dem med lite saker och hjälpa Helena när hon hoppade på utebanan. Hyfsat högt fick jag lägga upp! ;) Lite extra kul var att få pyssla med deras hästar när jag gjorde iordning dem åt Matilda, som för övrigt red mycket fint! :)

Annars tror jag inte jag har gjort så mycket i helgen... Träffat vänner och varit på betet. Det är ungefär vad jag minns haha! ;)

Håll utkik i morgon för då kommer bla en ny glass-recension att dyka upp!

Hade!

Kram Amanda

Kul att så olika personligheter passar ihop... :)


» The color just strikes me

Guuud nu är jag trött förstår ni! Så himla skönt att det är sista dagen på fredag, sen ska jag sooova hela lördagen haha! (: Förutom när jag gör om lite i mitt rum, tränar, och är hos Poppe då ;) Men jag kan nog sova till 12 typ iaf, och det är görlänge för att vara jag! :)

Passade bara på att titta in en kortis nu trots att jag har valt att skita i rasten. Men ta't lungt, jag jobb-skolkar inte, min "chef/handledare" sa åt mig att blogga haha! ;)

Kram Amanda :)


Zzzzz...


» Så sant så...

Den här historien handlar om fyra människor. Vi kan kalla dem Alla, Någon, Vem som helst och Ingen.

Ett viktigt arbete måste utföras, och Alla var övertygad om att Någon skulle göra det. Vem som helst kunde ha gjort det, men Ingen gjorde det, trots att det var Allas arbete. Alla tyckte att Vem som helst kunde göra det, men Ingen ansåg att Alla skulle göra det. Det hela slutade med att Alla skyllde på Någon när Ingen gjorde vad Vem som helst kunde ha gjort.

Känner ni igen er haha? ;)

» Glassrecension nr1: Twister

Just nu finns det ju två olika sorters Twister, och eftersom jag inte vet vilken som föreslogs så får ni en recension av båda! (:

Först tar vi den klassiska:


Smak: Twister är en isglass vilket inte gör den lika "krämig" som vanlig glass. Tanken är nog att den ska smaka lite fruktigt (rött och grönt) och lite syrligt (gult) och jag tycker att det lyckas helt okej. Dock tycker jag inte så mycket om den gula delen av glassen.

Pris: Vet inte riktigt, men skulle gissa på 10-12kr?

Utseende: Twisters utseende passar verkligen till namnet haha :) Roligt att de olika lagren på utsidan är rundade och inte bara platta och att den är så färgglad.

Kommentar: Personligen är inte Twister min favoritglass direkt ;) Men den friskar helt klart upp en varm sommardag!






Smak: Denhär versionen är inte bara isglass, det vit-beigea lagret är någon slags vanlig glass. Och enligt mig blir Twister denhär mycket godare än Orginalversionen.

Pris: Skulle gissa på samma som ovan :)

Utseende: Jag tycker att de ljusare färgerna gör att den här sorterns Twister ser dels lite "modernare" ut men också att de liksom skär sig lite mot varandra. Fast ett klart plus till den blir mer färgglad och roligare :)

Kommentar: Enligt mig är den här godare än orginalet. Dock kan det bero på att jag inte är ett superstort fan av ren isglass ;) Men blandniongen av isglass och vanlig ger en god smak, och den här smakar även mindre konstgjort än den övre.


Ja, såhär tycker då jag :) Något att komma ihåg är att jag bara skriver om vad jag själv tycker. Alltså kan ni tycka precis tvärt om! :)


» But I set fire to the rain

Tjoho!

Idag hade det redan ploppat in tre förslag på glassar som ni vill att jag ska recensera, jättekul! (: Dessa tre var:
Twister
Daim-strut
& Någon ny Magnum (Caramel nuts)

Eftersom twister var det förslag som kom först kommer även den vara först ut med att bli recenserad, så håll utkik under dagen! :) (den och Daimen har jag ju för den delen redan ätit, så de kommer komma fortare än Magnumen)

I morse gjorde jag världens tabbe. Tyckte det såg så varmt och skönt ut när jag skulle cykla till jobbet så jag tog bara en kofta, inte rätt val.
Det var mycket kallare än jag trodde och dessutom tänkte jag inte på att det är skugga nästan hela vägen till jobbet, vilket gör det ännu kyligare haha! :P  Frös som sjutton men jag vaknade ju till iaf! ;)

Igår var jag ju hos Poppe också! :) Första gången jag var där "ensam" och fick allt fundera lite några gånger för att lösa saker, men det gick bra!
Karin har ju gjort ett schema som jag ska följa under veckan och igår var det Golfan som skulle ridas. Golfan är en runda som går till största delen längs med Klinga golfbana och i skogen mellan golfbanan och Resebro. Väldigt läskiga golfare tyckte Porthos men han var duktig och vågade sig förbi :) Tyckte han blev riktigt mysig i slutet :)
Idag ska vi markarbeta i ridhuset på "den allmänna" markarbetstiden, får väl se hur det blir! :P

Kram Amanda :)

» En väldigt glassig idé

Jag har kommit på en sak som jag ska göra här på bloggen nu under sommarlovet, nämligen recensera glass! :)
Tänkte göra det förra året också men då blev det aldrig av, så kör igång ordentligt nu istället :)

Tanken är att jag ska testa och bedöma/bedöma glassar jag redan ätit utifrån en mall som jag har valt att formge såhär:

Smak; En viktig del ;)
Pris; Ganska avgörande, iaf i mitt fall
Utseende; Ser glassen god/äcklig ut, vill man köpa den?
Kommentar; Bara lite allmänt om glassen :)

Vad tror ni om detta? :) Kommer nog komma en hel del recensioner av "gamla" glassar i början. Skulle jag testa alla igen skulle jag ju bli en tjockis! ;) Men jag vill gärna ha tips av er på vilka glassar som ni vill ha testade eller har testat själva! Jag är öppen för att testa allt från Bigpack till Hemmagjord glass! :)

        

Kram Amanda :)

Glöm inte att tipsa! :D

» Tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart

Hejsvejs! (:

Blir lite mycket Veronica Maggio just nu men det tror jag ni står ut med ;) Hoppas det iaf eftersom jag har blivit lite insnöad på den flickan.

Den här helgen har varit gräjt! :) Har sovit ganska mycket (=sköööönt) varit med Tessiless och ätit glass i Sörpan, sett på Ica Age :) Varit på promenix, städat, satt upp en tavla i mitt rum som varit påväg upp i ca 2,5 år(!) och såklart fixat klart bloggen med H då! :)  Japp, låter ganska bra tycker jag :P

Och idag inleder jag en bra vecka. Dels för att det är sista jobbveckan för den här sommaren, sen är jag en friiii tjej :D Haha. Ska bli väldigt skönt faktiskt, även om det har varit grymt mycket lättare att gå till jobbet i år :) Och så börjar Poppe-veckan idag också :D
Ska ju ta hand om honom i en vecka nu när Karin är i Italien och Frankrike och har det bra :) Ska bli superkul verkligen! Får se om jag får med mig kameran dit nån dag också :)

Kram Amanda


» Check this out! (:

Ääääntligen är den nya designen klar! :D :D Är väldans nöjd måste jag säga, känns så himlans mycket roligare att blogga nu när jag har en fin liten blogg! :)

Ett supermegastort TACK till Hillevi som har hjält mig med det här alldeles för länge! ;) Är verkligen jätteglad över det! :)♥

Kram Amanda :)

» I've got sunshine in a bag

Halloj alla glada! (:

Igår hann jag inte med den här lilla bloggen tyvärr, hade nämligen fullt upp! Fanns inte tid på någon rast på jobbet och inte heller när jag kom hem därifrån. För då var det bara att på typ 5 min byta kläder och sen springa över till J där vi äntligen firade E!
Bjöd henne på bio (där vi lurade henne att vi skulle se HP, som hon inte gillar X)) åt massa mat, GINO ♥, godis, sjöng singstar osv :) In på småtimmarna blev det också lite gitarr för mig och J medan de andra försökte bli singstars ;)

Idag ska jag:
Ta tag i mitt rum som ser ut som ett bombnedslag! PRIO ETT
Städa badrummet, prio två!
Vara med T :)
Äta glass med T ;)
Övningsköra för första gången, wiiie! :D
VARA I SOLEN!

Nu när jag sitter inne hela dagarna på E.on har jag typ blivit helt solskydd! Klara ingen värme alls och ser ut som en bit vit choklad, inte najs ;)
Därför måste bränna bättras på lite innan jag återvänder till skolan.

Nej ni, nu måste jag börja städa om jag ska hinna vara hos T vid ett! :)

Hade!

Kram Amanda


Glömde säga det men den här filmen såg vi! :)


» Stoltast i staden, spritt språngande galen

Halloj! (:

Igår kom jag och Freja INTE överrens! Hon ville inte alls och helt ärligt tror jag hon lekte med mig såhär i efterhand. Huvudet käpprätt upp och öronen spikade framåt -.- arg chey!
Tror hon var rätt sur på mig med ett tag för om jag tog i tygeln när vi stod still började hon backa snabbt, studsa runt och halvresa sig. Samtidigt tuggade hon ändå jättemycket på bettet, varför kunde hon inte ha använt den energin framåt istället? ;)
Det värsta är att jag vet ju att hon kan och att jag kan, och det blev bättre när vi bråkat i typ en halvtimme, men igår kände jag mig bara asasämst :( Aja. Hon fick rejsa lite på slutet iaf för att åtminstone hon skulle få avsluta bra och tycka det var roligt.

Får hoppas att dagens ridning blir bättre, ska nämligen ut till Poppe med Karin igen! :) Ska få hjälp med hur jag ska rida honom och sen testa honom lite mer ordentligt, blir nog skoj! :)

Nej ni, nu ska jag äta lunch!

Hade!

Kram Amanda


Din jäkla retsticka! ;)


» Jag är Lucy in the sky, jag är högt över molnen

Veronica Maggio ♥

Veronica Maggio Jag Kommer Lyrics:

Natten är ung och jag ligger vaken
Jag är "Lucy in the sky", jag är högt över molnen

Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka
För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka

För,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer - jag är nästan där
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu
Du, håll ut

Du vet att,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Baby, jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller

Du och jag nu
Du snälla vänta, vänta, håll ut

Tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart
Jag vet att hon är söt, men det måste bli du och jag
Du och jag

För,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer - jag är nästan där
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu
[ Find more Lyrics on
http://mp3lyrics.org/Jj6V ]
Du, håll ut

Du vet att,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Baby, jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller

Oooooooh
Jag tror att jag faller, jag faller

Jag faller
Jag faller

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller

(Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer)
(Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer)
(Jag kommer, jag kommer, jag kommer)
Du, håll ut

Du vet att,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Baby, jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller

Jag kommer, baby, jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller

» Jag tror du söker efter mer än du ser, men jag ser att du ler

Hej! (:

kvällen med E igår blev superlyckad! :D Tror jag stod i köket från 16.30-18.30 för att kirra tacopaj, sallad, dipmix, nötter, dricka (låter som värsta spriten, och så var inte fallet haha! om man inte ser cola light och vatten som det då...) efterrätt och dukning. Dukningen fick bli på altanen eftersom det var så skönt väder på kvällen :)
Massa prat, skratt, Allsång på Skansen som vi sjöng med i sååå fint och god mat blev tillslut en lyckad kombination! :D
Fick en present av E också, ett jättefint fat från Turkiet! Det var tup handgjort med någon slags keramik/lera som "grund" och sen dekorerat med jättefina stenar och småsmå spegelbitar! Superfint verkligen :) Får fota det och lägga upp en bild senare.

I eftermiddag ska jag till Frejus! :) Var ett tag sedan nu och jag får väl se vad vi hittar på ;) Ser ju inte ut att bli kanonväder idag direkt men det rer sig förhoppningsvis!
Och nu ska jag berätta anledningen till att jag tar hand om ponnyn idag: Lotta och Mamma är i FALSTERBO!!! Så galet avundsjuuuk :(
Här sitter jag och jobbar och så är de ute och roar sig. Haha nae då, jag tycker det är bra att de gör något kul tillsammans och "unnar" sig något eller hur jag ska säga. Fast det hade varit bättre om jag var med! ;)

Nej, nu är min rast snart slut...

Hade!

Kram Amanda

 

Efterrätten, cheesecake i glas! :) Superfina och minst lika goda! Egentligen skulle man nog ha vinglas, det är ju finare, men jag vågade inta ta mammas och pappas haha så det fick bli ungefär såna som på den högra bilden ist :)

Bilder: mirabellcupcake.blogg.se
sysslingarnas.blogg.se

» Today I don't feel like doing anything

...fast det gör jag ju! :)

Igår dock ville jag helst av allt sova, sov aoch sova ännu mer, för min helg har varit superduperbra men minst sagt uttröttande!

I fredags sov jag hos lilla H. Jobbade med min som vanligt motsträviga nya design men nu har vi faktiskt kommit en bit på vägen, det känns skönt! :) Sen råkade det bli lite sent då och jag tror vi somnade runt 02.40, woops! ;)
Men det hjälptes inte för på lördagen var det bara att gå upp hyfsat tidigt, eller ja vid 9, men det kändes tidigt ;) För då skulle jag följa med E och Pari till Rappestad på meeting!! :D
Sjukt kul vr det! Förutom klasserna (som de lyckades superbra i!) så hann vi med att åka och bada, slappa i tältet, pyssla i uppstallningen och massor mer! :)
Kan utan att tveka säga att det var en av de roligaste sakerna jag gjort! En så himla bra erfarenhet :)

På söndagen var jag trött, gick nog mest runt och kände som en zombie egentligen, och morgonfrillan fick gömmas i en alldeles förträffligt vacker HR-keps ;) men även den här dagen var kanon! :D
Ja ganska osammanhängande beskrivning, men jag sammanfattar med att jag skulle göra om det utan att tveka en sekund! :)

Igår var jag duktig när jag kom hem från jobbet och gick ut och sprang :) (gick ut och sprang haha?!) fick med mig lillebror också och det är ju alltid roligare att springa tillsammans med någon så det uppskattades. Blev korta "hästrundan" och sen en haltimmas styrka inkl strech på altanen, kändes skönt :) det är verkligen nice att röra på sig efter en hel dag framför datorn ^^!
Sen blev det Åby och SISU-uppdrag på kvällen och den här gången var barnen så söta så :)

Idag ska jag inte göra något förutom att bjuda E på hästskötarmiddag! :D Men det får ni höra mer om senare ;)

Hade!

Kram Amanda


 

Men var är solen? :( såg nu visst att den här solen inte har några strålar och antagligen är en smiley, men ni får väl låtsas! ;)