» Rise your hands up to the sky above

Idag har jag haft en riktig stekardag! Har hållit till ute på terassen i stallet och smörjt järnet, hann med allting utom mitt eget hoppträns, men pojkarnas personliga saker är ju faktiskt viktigare så de gick före. Men i alla fall, stek stod på schemat, och det var precis vad jag gjorde. Och x antal timmar i shorts och linne gav resultat-linjer :) Men då snackar vi i och för sig inte snygga brun-linjer, utan skrikiga röd-linjer.
Lyckades nämligen få mig en vacker tomatröd nyans på överarmar, axlar, skuldror och bröstkorg. Detta matchas av ett par kritvita linnes+Bhbandslinjer som går över axlarna, so beautiful! Men ska jag vara ärlig så gör det inte ett skit, det röda blir snart brunt (mycket nice inför skolavslutningen) och tills dess kan man döljat med en ourringad tröja :) Och går det inte bort får jag väl lita på att mamma har rätt när hon säger att rött är en snygg färg på mig... ^^

Hopptränade för Cissi idag tillsammans med Maria och Vida efter att jag smörjt klart och promenerat med Ragnar när J red Tamara, gud så underbart det är, tills man hittar fler ormar.
Hade lite nerver efter senaste fiaskot på Norf, och med all rätt, träningen började med samma sorts fina tvärvändningar. Men ju längre vi höll på och ju högre det blev desto bättre gick det. och sista rundan kändes kanoners.  Så jäkla skönt! :D

LC lokal hemma...

Däremot gick det inte lika bra när jag hoppa lilla Månsen igår i mammas grupp. Jättesöt var han men vi failade totalt. Om jag säger att jag var sååååå grymmt nära att åka av så fattar du nog, men kul vare ¨)

Horseshow var också nice igår. Till min stora glädje såg vi dressyren, och vilka hästar alltså! Yummy, ge mig! ;)
Lite shoppat blev det också, två stycken flugpannband som invigdes av de nya ägarna idag (de blev nog nöjda :P)och en liten morsdagspresent. Vem hade trott att det fanns sånt på Horseshow?
Kan ju säga att kvällen med T blev som vanligt igår, mycket kanon! Såg på ESC trots att Sverige inte var med och var typ ute och barnslade oss. Men äre kul att klättra i träd, leka land & rike och köra Haren så är det. Det kan helt enkelt inte hjälpas :>

Mycket långt inlägg idag, men har man gjort mycket så har man ")

Avslutar med ett: Grattis på Mors-dag alla mamma! <3

Hade!

Kram Amanda


» Opened the wrapping like a child at christmas

Wiiie! Nu har jag äntligen fått mina springtights och en funktionströja som jag väntat på i typ tre veckor :)
Pappas fotbollsvänner gick ihop och gjorde en massbeställning från en asabra hemsida, länk: www.sportsdirect.com, som har typ allt i tränings och klädväg mellan himmel och jord och en massa mer. Dessutom är det lite som ett ÖB fast på internet, det är alltså oftast billigare där än i de riktiga butikerna, och det är ju inte fel ;)
Är i alla fall dönöjd, speciellt med tightsen, satt som gjutna och var snyggare än vad jag trodde de var när jag såg dem på bild ¨)
Ett ytligt plus är att de matchar mina nya springskor kanon. De har jag förresten invigit nu, kändes kanon det med ^^

Kommer att vara typ Nike's sponsor när jag springer runt såhär ;)


Idag har jag annars varit ute och njutit i det underbara regnet. Red först Zätus på fältet tillsammans med H och Pepsi+J som fotograf. Mycket mysigt att försöka rida dressyr i ösregn, men antar att det gick okej ändå.
Sen knatade jag och H med J när hon skrittade Tamaran igen. Hade typ planeringsmöte så vi slog ju två flugor i en smäll där, så smart av oss :>

I morrn blire först stallet och skötarmöte plus lördagsfika. Denna gång äre Maria som står fört, får väl se vad hon kan hitta på... ;P
Sen är tanken att jag H & J ska åka till Horseshow, kanonkul! Fem av fem toasters .
På kvällen sen ska jag passa min bror och se på ESC ( Heja Cypern!) med T, samma betyg där :D

Hade!

Kram Amanda

» Getting busy for real, very much for real

Från och med idag kommer jag att sitta vid datan halva dagarna, ska nämligen bli en supermegablogger!
Mina vänner och jag hade ett smärre flumryck innan jympan (varvade på brännbollen, yey me!) och kom då fram till att jag ska starta två stycken nya bloggar:
Sanningen om ett blött liv, världen ur en svettfläcks synvinkel
&
Det är fullt normalt. blogg.se

Låter det inte kanoners? ¨)
Vad den första ska handla om är ju uppenbart, helt enkelt livet sett från en svettfläcks ögon. Typ - idag kom jag fram snabbt under bandyträningen, fys stod på schemat...  Och så vidare.
Den andra ska vara en sån där riktigt pinsammhetsblogg där allt handlar om människokroppen. Självklart kommer varje inlägg avslutas med " Det är fullt normalt".
Japp så med andra ord kommer jag inte att ha tid för något annat än datorn från och med idag, men det var ju trevligt att få lära känna er!
Och jag hoppas att ni fattar att detta är ett extremt seriöst inlägg, så ta det inte på skämt! ;)


Hade!

Kram Amanda


Måste bara säga att dagens topp nog var att leka med Tuva i typ hundra år utanför stallet. Blåste maskrosor och lekte "pang". Hon vart helt hysterisk stundtals :) Sen kom det ju fler roliga kompisar, och det blev ju inte sämre då... Gud va jag garva asså, så skönt!  :D

» Why don't we do it again, and again?

Sitter i mitt rum med två stycken pigga och glada marsvin. Det ena kryper runt under en fleecefilt jag lagt ut på golvet och det andra kryper runt ovanpå och letar nyfiket efter sin kompis, så himla söta :) Tror inte att det finns något som de gillar mer än den där filten.
Idag har jag bara varit hemma och eftermiddagen/kvällen är tillägnad ämnet "fixa".
Har gjort ett städschema för marsvinsburen eftersom jag är trött på att min kära bror oftast skiter i att städa när det är hans tur, vilket gör att det är grymt skitigt dagen efter.
Bakat typ 50 bullar eftersom jag fick ett infall i skolan förut. Blev en del med kanel och en del med vanilj, kunde som vanligt inte välja ^^ De typ sista tio fick därför en blandning på prov. Får se någon gång i framtidem hur det blev...
Nu är tanken att jag ska städa min garderob och umgås lite med J och H, att allt vi gör alltid ska ta sådan tid kan jag inte förstå, så ovanligt :>

Måste bara säga en sak, börjar känna mig lite stressad på Mr. X fronten, typ bara två och en halv vecka kvar till sommarlovet ju, men tror att jag har en plan...

Hade!

Kram Amanda

» Got me ten feet of the ground

Mitt finger gör ont. Bultar och är varm som tusan. Ett grymt bevis på att marsvinständer är asavassa! Det var ju inte hennes mening att bita mig, men ont som tusan gjorde det i alla fall och jag hade fler blodådror i fingret än jag trodde kan jag säga ;)
Var hos Freja tidigare och red dressyr i ridhuset. Kom dit med noll förhoppningar om resultat eftersom hon varit jätteskumm igår när Lotta red henne. Men blev glatt överraskad! Hon fann sig direkt i att sänka nacken och började inte krångla förrns jag jobbat ett tag och började ställa högre krav, men det löste sig det också. Sjukt kul när det blir sådär, från noll till hundra liksom ¨)



Nu ska jag försöka övertala min för dagen sega dator att jobba lite med ett SOarbete som ska in på fredag, får se om vi lyckas...
Senare sen blire långpromenix i skogen med J och Tamaran, får väl se om vi hittar orm den här gången också :0)

Hade!

Kram Amanda

» The quest for the missing bib, part one

Någon som hade en aning om att nummerlapp hette bib på engelska? Inte jag i alla fall.
Idag har jag suttit och jobbat i sekretariatet hela långa dagen och tjänat ihop en del arbetstimmar under ponnydressyren. Bjöds på många fina ekipage och många fina kommentarer ¨)
Dagens goda gärning, och störtsa misstag var att låna ut min egen nummerlapp till en vimsig ponnyryttare som glömt sin egen hemma. Tänkte väl att det kan ju inte göra något, men hade ändå en känsla i magen som sa emot. Vem fick rätt då, jo magen. Fick nämligen inte tillbaka den efter att hon ridit och när jag letade efter dem hade de åkt hem. Lite halvsfult sådär.
När jag frågade Sussy om de lagt den i sekretariatet som jag bad dem och hon fick höra att den var borta gick hon igång fullständigt och sa att hon skulle leta reda på tjejens nummer och messa mig i fall hon hittade det. Snopet gick jag med på't, så nu får jag helt enkelt vänta och se hur detta löser sig  =)

                                                                 Wanted!
                                    Lost May 23 at Hageby Ridklubb, Call A if you find it...



Zäta fick en slappdag idag, skrittade upp på fältet med mamma och redl lite lätt på volten där. Men vem kunde ana att voltspår och diken kunde vara så himla kul andra gången man går på/över dem ;)

Hade tänk att gå och yoga ikväll, men bestämde istället att jag skall vara duktig och jobba undan en del sklogrejor inför veckan, eftersom den som alltid är absolut tom, har ju inget att göra, nejnej.
Men det är ju så jag vill ha det :)
Efter plugg ska jag faktiskt bara chilla...

Hade!

Kram Amanda

 


» You're my perfect lullaby

Dagen började perfekt! Upp tidigt men det var det värt för det vankades dressyrträning för Mrs. Poynter ¨) Gick asabra idag, Zäta var extremt lång i steget för att vara han vilket gjorde att han blev mycket mjuk och följsam, så kul! Har inte kännts så bra på extremt länge... Kanske kan det ha berott på en dålig sadel men jag vet inte. Tack i alla fall för hjälpen Mary!
Efter träningen var han sjukt söt. Skrittade av honom i skogen och lät honom stanna och äta på en gren. Men när han släppte grenen snärtade den tillbaka på honom, självklart blev han skiträdd och drog iväg, men men elak som jag är tycker jag att han var så jäkla söt, fattade ingenting x)
Sen fortsatte flytet med för en gångs skull lättmockade boxar (stort plus i vardagen) och sen till stan med mamma. Tror vi var där i en evighet, men än en gång var det värt det! Hittade avslutningskläder och en hel massa annat. Lyckades bocka av allt på min inköpslista, och den var inte kort:

Avslutningsgrejor=klänning, topp till en kjol+Bh
Hårnålar
Deo
Ansiktsgrej
Tights/strumpbyxor
Jeans
Linne
Hudgrej
Nagellack (sannas fel ;P)

Men aa, mamma och jag kom fram till att vi alltid borde handla såhär sällan men sen köpa tusen saker på samma gång i stället, egentligen är det lika bra.
I alla fall är jag asnöjd med Zäta idag och att jag hittade allt jag skulle, ska dessutom ta mig upp till stallet en gång till snart för att hjälpa E att fläta Pari, mysigt att vara i stallet typ ensamma med hästarna ¨)
Endorfinkick så det heter duga när hästen går som bäst och dagen följer samma spår, gillasgillas ")




Hade!

Kram Amanda


» Don't think it's a quote, but what shall I call it?


- Att mocka är lite som en skattjakt, 
   fast tvärt om...
  :)


                   Sommarblomma som passar en sommarbild och blivande sommarsverige ¨)


Hade!

Kram Amanda

» Starting with the man in the mirror

Har sen en tid tillbaka bestämt att det är dags att fröken Amanda Kennmark tar sig i kragen och gör något med sitt liv och sin vardag!
Har blivit så extremt trött på att jag alltid skjuter upp saker arton trillioner gånger för att sen upptäcka att- OJ, där låg visst ett berg av ren tvätt som jag måste lägga i men har tänkt göra i tre veckor. Eller-OJ, var det idag vi skulle äta middag med familjen, eller nåt i den stilen.
Jag har bara blivit så jäkla ignorant (är det ens ett riktigt ord?) på sista tiden. Eller sista tiden, typ sen mellan sportlovet och påsklovet eller nåt.
Segar mig i genom dagarna och jag vet inte ens hur jag får minutrarna att gå, men när de väl behövs helt plötsligt så är de redan slut.
Men ändå är det så mycket jag vill. Till exempel vill jag spendera mer tid med mina hästar om dagarna, jag skulle vilja höja betygen till sommarn (trots att jag vet att det typ inte går nu), jag vill vara med mina fina vänner, och kanske mest av allt vill jag faktiskt åka till Västervik och umgås lite med min kusin.
Har inte ens pratat med henne sen typ jul eller nåt, riktigt illa. Tror därför att det får bli till att ta bussen dit ganska snart, men som jag skjuter upp allt blir det väl inte av förnns i höst ")

                    Riktigt Gammal bild, ser egentligen inte ens ut såhär längre, men ändå ¨)

Nu har jag en hel del svenskagrammatik som väntar på mig, önskar nästan att den gick att skjuta upp den med, precis som all ren tvätt, men tyvärr är ju inte fallet så :P

Hade!

Kram Amanda

 


» I may not bee the worst or the best

Jag är så glad idag! Spenderade dagen på Stadium Arena idag efter en fet sovmorgon och hade idrottsdag = kanoners ¨)
Stötte 7.30 i kula, sprang 400 på 1.25, sprang 60 på 9.96x2, hoppade 3.75 som längst och hoppade 1.25 som högst *stolt*. Har aldrig varit nån stjärna på höjdhopp, snarare tvärtom, men idag sattes personligt rekord, mm :D
Sen åkte jag självklart till stallet, och där premiärbetades det med de finaste hästarna i hela stallet. Så mysigt, knappt något annat ger mig mer sommarkänslor än att stå med dem och beta ¨) Ska dessutom tugga i mig en mycket fresch sallad till middag sen, mums! Sommarsommarsommar...

Här ska det egentligen finnas ett par mycket tjusiga mobilbilder från idag, men är för trög för att fatta hur man lägger in bilderna i datan och orkar inte vänta tills senare på hjälp. Men så är det att vara efter ;)

I kväll har jag ett speckat schema. Måste plugga SO, leka med knoll och tott, lovat Sanna att måla naglarna (?!) och skulle vilja baka något ur min nya Leila Lindholm bok - one more slice, uppföljaren till a piece of cake, som för närvarande ligger i min byrå i tryggt förvar :) 
    
Skulle även vilja vara lite nostalgisk och titta på Top Model, har typ inte gjort det sen jag var tretton eller nåt.
Men har en plan, tajmad och klar in i minsta detalj: Kan ha marsvinen uppe samtidigt som jag ser på TV, och om jag bakar något som ska jäsa så kan jag plugga under tiden, naglarna är inte superviktiga om jag säger så :P
Får se hur allt ter sig...

Hade!

Kram Amanda


» Would you say goodbye to yesterday?

Skulle jag det? Vet inte, skulle inte tro det.
Tror inte att min häst gillar att tävla alls längre. Och så säger jag inte bara för att jag ännu en gång kommit hem sjukt besviken efter en tävling, som idag var DM dessutom.
Jag tror på allvar att han inte tycker om det, vilket i och för sig inte är något fel, men antar att det beror på mig. Så konstig som han har blivit på tävlingarna har han aldrig varit förut, allt har kommit sen våran korta men intensiva tävlingsperiod började. Har väl helt enkelt förstört honom och hans självförtroende, Face it.
Blir så trött bara. Han går som en klocka hemma när det inte ställs några prestationskrav, men när det gäller skiter sig allt. Tycker så äckligt synd om honom!
Cissi tror att han blir nervös, och därför blockar han för att han blir stressad och inte hinner med själv. A major problem to work with. Har pratat lite om hur detta ska åtgärdas och kanske finns en plan, men det återstår att se.

Fick dessutom våran första gemensamma avrammling idag. Han kände ju nämligen ett visst behov av att dra till utgångarna hela tiden, vilket resulterade i en tvärsväng för att inte krascha in i staketet och att jag flög som en vante. Landade ju visserligen på fötterna så den va ju rätt snygg, men det var också det ända snygga idag. Blev ju först uteslutna i clearrounden, åkte av i omstarten, och X antal fel i grunden i tävlingsklassen. Stilen slutade på 34p. Hade fått 42 om inte alla fel funnits men nu gjorde de ju det. Kom ju visserligen runt den gången men vad hjälper det? Antar att det ska ses som positivt, och i och för sig var det ju det, men hur bra var rundan då? Två stopp, ett pet, och en jäkla massa tidsfel.


Lilla du, vad ska vi ta oss till med dig? ♥

Hade!

Kram Amanda



 


» I've been asleep for a while now

Den här veckan har jag haft äckligt dålig uppdatering, men den har varit galet bra!

Måndag: Gjorde inget spec. Hade Zäta och E och jag skrittade barbacka i skogen. Knatade över sjukhusfältet, när de ville busa lite. Min häst har lärt sig att bocka nu kan jag säga! Nästan hela jäkla fältkanten studsade han fram med huvet mellan frambenen, knep som ett miffo med benen för att inte åka av. Lyckades trots att jag satt på halsen flera gånger. Galet kul i alla fall! ¨)

Tisdag: Hade Frejsonbejson. Skulle ha ridit dressage på fältet men där hade bonden bestämt sig för att odla litegrann så det gick inte, Fick bli galoppbus i stället :)

Onsdag: Freja igen. Red dressyr på banan. Gick helt OK -.-

Torsdag: Långhelg! Skaffat mig en fullt vanlig lovförkylning, igen! Inte ens två dagars extra ledigt kan min kropp unna mig. Hade Freja idag också men var för dålig för att rida dressyr och ville inte rida ut i ösregn. Vila.
Familjen drog till västervik utan mig så sov ensam med E, J & H. Slappa framför TV:n till sent på kvällen, somna 01.33 x) Lyckades pumpa upp två luftmadrasser med elpump, skills!

Fredag: Långhelg! Hjälmfrilla x3. Hade Freja igen och skrittade en sväng med H. Fortfarande sjuk -.-  . Klättrade sen med Noak i slalombacken. Tyckte det var lika jobbigt båda två eftersom jag gick med honom en gång upp också. Red sen ut med Zäta och E igen. Hade sadel den här gången men samma resultat på fältet. Minus bockarna och E gjorde världens skojigaste avrammling. Skratta så jag tjöt! ") Familjen fortfarande i Västervik så såg Avatar med J och H, sjukt bra film, och sov med J. Somna vid typ 02 :P

Lördag: Upp vid åtta för att rida Zäta i mammas grupp. Gick bajs men han var aspigg efter två dagar i skogen så det var mest kul ändå :) Familjen kom hem igen.

Söndag: DM. Failade, igen. Sa ju att det bara var att vänja sig.

Kort sammanfattning av veckan: HÄST. Vill alltid ha det såhär ju, gillas starkt! Tänk att få rida tre gånger om dagen och vara ledig fyra dagar i veckan, Mums!

Hade!

Kram Amanda

» It's written on the wind

Ännu en gång har jag och min prickiga hest failat totalt, lyckades bli uteslutna idag också. KUL.
Det känns bara så hopplöst. Har en förmåga som gör att hästarna går riktigt bra på framridningen men sen skiter sig alltid något på banan, typ som en förbannelse eller nåt.
Idag till exempel: Gick asbra med värsta suget fram tills att vi klev över staketet runt banan. Sen sa allt bara pang bom och så var allt okoncentrerade till max. Lyckades genomföra ett resterande ryckigt travprogramm och ett galopprogramm som bestod av arton miljoner sparkar.
Känns så jobbigt när man har en så bra känsla och så går allt åt skogen. men antar att jag får vänja mig, ser ju ut som om det kommer fortsätta såhär.
Men mitt i all skit hittade jag två stycken sjuor på protokollet, vilket i och för sig var kul, men då känns det så tvetydigt. Ena stunden är jag besviken för att vi blev uteslutna, och i nästa nöjd för att vi fick två sjuor. Vet liksom inte vad jag ska tycka då, för han var ju fin innan han gick ut...
Men aa, ska chilla i skogen med honom i morrn och sen ha Freja tisdag-fredag. Jättemysigt att ha henne så länge i rad, har ett minischema inbokat för vad vi skall hitta på ¨)


Hade!

Kram Amanda
 
I don't want to waste another day,
stuck in the shadow of my mistakes

- Så ironiskt, spelades precis efter att jag ridit, nästan lite komiskt.

» So I drew a new face and I laughed

Har suttit med min älskade gitarr i knät i en timma och bara spelat för mig själv och lite för mamma och bara njutit av tillvaron. Blir helt lugn av att koncentrera mig hårt på en enda sak ett tag för en gångs skull istället för typ tusen olika. Gud så skönt ¨) Fick bli ganska mycket I'm yours, Love is all around, Idas sommarvisa, och Jag vill ha en egen måne mm... Inga direkt proffslåtar om man säger så, men ändå något. Antar att jag har Robbanmusiken att tacka för att jag äntligen vågar ta i lite med plektrummet så att det blir något av ackorden, känns topp! :)

Dagen idag började med en extremt efterlängtad sovmorgon till kvart över nio, och sen upp till stallet. Vet inte riktigt vad jag gjorde där, typ mest flumma med vänner och fixa för i morrn tror jag. Är för övrigt ganska revanschsugen inför dressyren på NFK i morrn efter gelgens hoppfiasko! Hoppas därför att min hest är lite piggare den här gången, vilket han kanske är eftersom de har fått havre i några dar. Visserligen halv ranson, men det brukar räcka för att speeda upp honom lite extra x) Och som sagt: I want my revenge! :)

Dear, guitar: I'm yours...

Hade!

Kram Amanda

» It's a little bit funny, this feeling inside

Känner mig så otroligt nöjd med eftermiddagen efter ett/flera race på sjukhusfältet idag med de bästa och alla våra fina hästar!
Det är så maffigt på något sätt när hästarna verkligen vill springa, taggar något enormt, blir helt knäppa, och bara njuter. Gud asså, kan inte beskriva känslan med ord. Så underbart bara! ¨)

                                            



Tänk att en dryg timme kan få en att glömma alla problem i världen...

Hade!

Kram Amanda


» Somehow I'm gonna make you notice

Tycker så synd om min lilla häst, han är så trött just nu och om jag inte misstänker helt fel kan det bero på våran korta men intensiva tävlingsäsong. Usch, får så snuskigt dåligt samvete och önskar att vi hade mycket mer tid kvar innan sommaren. Men den lilla som finns kvar ska spenderas till största del med bus i skogen, tycker han är mer än värd det nu!
Är det möjligt att fatta att det bara är en månad och fem dagar kvar till skolavslutningen idag? Knappt. Men grymt skönt i alla fall! Spenderar en del av rasterna framför datorn i klassrummet och försöker leta reda på en passande klänning till avslutningen. Har mycket svårt för det. Vet inte egentligen om jag är klänningstypen men man slutar ju bara nian och grundskolan en gång i livet, om man inte är lite retard men det hopas jag att jag inte är ¨)

Men skulle i alla fall behöva lite hjälp här:

VILA Someone Dress VILA Someone Dress
VILA someone Dress-
Ett eventuellt alternativ, samma klänning men i olika färger, kanske tråkig?

Sisters Point Ally                VILA Spirit Corsage Dress
Sisters Point Ally -              VILA Spirit Corsage-
Kanske lite för "söt             Ganska lagom enkel

Bubbleroom / H Klänning                  VILA Catty Combo Dress
Bubbleroom/H Klänning -            VILA Catty Combo Dress-
Mönstret kan se lite tantigt ut på   Lite rockigare, men kanske för mycket?
nära håll men är mycket söt    

Sen finns det en på JC men bilden vill inte funka ¨)

Är lite tveksam till de tre första, men behöver som sagt hjälp!

Hade!

Kram Amanda

If I could turn back time,lalala ...
         

» Never let a thought fade away

Vet inte riktigt vad jag vill säga i detta inlägg egentligen... Kanske helt enkelt inte har något vettigt att berätta. Men känner ändå för att skriva lite.

Idag hjälpte jag J när hon red lilla Tamaran. Tränade byten över typ cavaletti/minihinder och till slut lyckades vi. Allt blir så underbart bra när J koncentrerar sig och verkligen är noga, så kul! ¨)
Ärligt talat är det väldigt roligt att hjälpa mina kära vänner när de rider, blir också väldigt glad när de frågar om min hjälp. Sen vet jag ju inte i och för sig vad de tycker om hjälpen egentligen, men själv tycker jag att det känns munchas bra när jag föreslår en övning som sedan visar resultat. Har funderat på om det är något att satsa på i framtiden, men får se lite hur det blir med den saken. I så fall efter en ordentlig grundutbildning, men det är definitivt inte uteslutet!
Men dock finns det en konkurrent: Friidrott.
Hade friidrott;häck på jympan idag, vilket var extremt uppskattat från mitt håll.
Hade ett hyfsat flyt under lektionen och uppenbarligen tyckte 'ledaren' det också, hon kom fram och frågade om jag hade tränat friidrott tidigare men självklart var svaret nej. - Fundera på det, fick jag som svar tillsammans med ett uppskattande leende. Inget jag tänker göra dock men lite uppskattning är ju aldrig fel x)
Men om det fortsätter såhär kommer jag behöva bli multisportare, har typ blivit tillfrågat värvning i både:
•Friidrott
•Basket
•Rugby
Och sen ridningen på det. Ah det blir fullt upp asså ;)


Nästa Kallur? Skulle inte tro det!  xD

Hade!

Kram Amanda

» On the other side of an opinion

Jag är så äckligt besviken. Meningen var ju att jag och Zäta skulle debutera L:C idag, och vilken debut det blev sen.
Hoppar ettan, stannar två gånger på tvåan, stannar en gång på trean, uteslutna. Fy farao asså. Har aldrig tidigare vägrat ut mig med Zäta och så inträffar det just idag, känns bara skit.
Men han var konstig hela dagen idag. Jag menar, han är ju inte den som vägrar i vanliga fall, men idag bara small och small det, säkert tio gånger på första framhoppningen och då är det ingen överdrift. Men i första nittiorundan gick han som en klocka och då glömmde jag bort alla stopp, fick dock ett pet då men vad gör det? Sen började allt om på andra framhopp men hade ändå en ganska bra känsla när jag skulle in på banan, men varför ska något gå bra bara för att det känns bra?

Så ah, min efterlängtade debut gick åt helvete rent ut sagt, men jag antar att det bara är att ta smällen och gå vidare, trots att det är mycket svårare i verkliga livet än vad det låter...

Hade!

Kram Amanda