» Extreme blog makeover

Nu har jag gått och funderat ett tag och kommit fram till att jag verkligen vill göra förändringar här!
På listan över vad jag vill ändra på står nästan allt som har med bloggen att göra:
- Ny design och ny header vill jag fixa
- Inlägg behöver flyttas till en del nya kategorier har redan kommit upp
- Och jag vill skriva bättre inlägg

Det känns som om jag har legat ner mig lite och framförallt som att bloggen har gått och blivit tråkig. Blä! Är det roligt att läsa om vad jag har gjort under dagen? Kanske?, men lite mer kortfattat känns som om det skulle passa bättre, eller har jag fel?
Enligt mig behöver inläggen bli mer innehållsrika, roliga och intressanta. Kanske också kortare för att bli mer lättlästa. Kvalitet över kvantitet, right?
Jag har så himla mycket idéer om hur jag vill att det ska se ut här som jag snappat upp från bland annat bloggförebilder bland de jag följer, och jag tror att jag ska göra ett krafttag och sätta mig ner och göra slag i saken också. Den här veckan kommer jag helt plötsligt ha en massa tid över eftersom vi släppt hästarna på sommarbete, så det kanske kan bli lite av ett projekt nu då? När jag väl är klar sedan kommer jag satsa på att bli nöjdare med bloggen och förhoppningsvis samla in ännu fler härliga läsare, för när jag har stuvat om och fått det som jag vill kommer det bli mycket roligare att skriva här! (:

- Min första header! Jag tror att tanken var att det skulle funnits någon text eller så på det tomma fältet, men så långt kom jag aldrig... (;

Trackback