» Mangoglass med mynta

Hittade det här lite ovanliga receptet på Karin Warnmark's hälsoblogg på Hippson, och blev väldigt sugen på att testa det! Får nog bli morgondagens fredagsmys! :)

Mangoglass med mynta

Fyra portioner
500g fryst mango
500g turkisk yoghurt
några bland mynta
En skvätt honung

Sätt fyra glas/tallrikar i frysen så att de blir riktigt kalla. Häll ner mangon i en matberedare och låt gå tills mangon har malts ihop. När den är "färdig" häller du över yoghurten, klipper i myntan samt ringlar över honungen. Låt allt röras runt och blandas. Servera i glasen eller på tallrikarna du redan har kylt ner. Svårare än så är det inte.


- Skulle gissa på att bilden är tagen av warnmark oxå! :)

 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback