» Taggad till tusen!

Idag är jag sådär härligt måndagspeppad som jag alltid var när jag precis börjat jobbet på ridskolan efter sommaren, ni vet sådär så att jag bara vill kickstarta veckan, ta tag i allt vad den kan ha att erbjuda och kasta mig över den med massor av inspiration. Det är länge sedan jag kände såhär och det är så härligt att äntligen bli inspirerad och energisk igen. Kanske beror det på att solen skiner ute, det är någon liten plusgrad, att jag har två jobbveckor framför mig innan jag har lyxen att vara ledig en hel vecka i Tandådalen eller att allt bara känns väldigt bra just nu. Det har varit flera situationer på jobbet den senaste tiden som har fått mig att inse hur jäkla bra jag egentligen har det och att jag verkligen borde uppskatta det mer. Klyschigt, jag vet, men ack så viktigt. 
 
Helgen har jag spenderat på jobbet, både lördag och söndag, men den här veckan har det inte gjort mig någonting. Jag har haft två helt grymma arbetsdagar tillsammans med härliga stalltjejer och det var länge sedan det var så roligt att jobba. :) Det kan säkert också vara en bidragande orsak till att jag är så taggad på jobbet idag.
 
Så vad säger ni, ska vi ta tag i den här måndagen och se till att veckan får en ordentligt bra start? Jag vet att jag tänker göra det i alla fall! Och det första jag ska göra är att rida ut med Nisse och få hjälp av mamma att fota massor fina vinterbilder på sjikhusfältet. Vänta er bildbomb i veckan! :))
 
Fina, fina Zäta och jag på samma fält förra året. Minnen ♥
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback