» Vilken jäkla dag!

Äntligen har jag landat i min säng efter en minst sagt aktiv dag! Startade som vanligt veckan med skivstångspasset kl 06:15 och sedan dess har dagen gått i ett. Med andra ord sjutton timmars aktivitet och jag tycker det är helt okej att vara trött nu!
 
Idag åkte jag nämligen inte hem efter att ha varit på friskis som jag brukar, utan trampade istället vidare till E.on. Idag började nämligen min andra riktiga anställning och den på E.on via bemanningsföretaget Manpower. Så från och med idag och ett tag framöver är jag dubbeljobbande med 60% på ridskolan och 50% på E.on, och det känns faktiskt kanonbra trots att det innebär 110% totalt :) Jag kommer till största del jobba med samma uppgifter som jag haft under somrarna (dokumentation) och får dessutom jobba med en av mina gamla sommarjobbskompisar och jag tror som sagt att det här kommer bli väldigt bra! 
 
Efter E.on var det bara att åka vidare till nästa jobb och vara på ridskolan mellan 14 och 19. I vanliga fall tycker jag ju att måndagarna är de bästa att jobba där men just den här måndagen går nog till världshistorien som en ev de allra sämsta... Utan att gå in på för många detaljer kan jag sammanfatta dagen med att jag har varit sjukt stressad, jobbat för tre personer stundtals, bråkat med bitska ponnyer som tycker att lektionsryttare är den godaste middagen, seeegat mig igenom ett styrelsemöte trots att jag bara ville hem så fort som möjligt efter jobbet (förlåt styrelsekompisar för att jag nästan sov) och varit med om en avramling av en elev som fick mig att känna mig som världens hemskaste människa. Så dåligt samvete som jag hade och så dåligt som jag mådde just då var fasen inte roligt. Att jag sedan vet att det absolut inte var mitt fel att det blev som det blev är en klen tröst,  speciellt när jag känner mig otillräcklig och omständigheterna får mig att känna mig elak som är fullt frisk och har en fungerande kropp. Och ska jag vara helt ärlig gick det så långt idag att jag bröt ihop en kort stund när jag fick vara ifred. Då är det tur att jag har så fina människor runt omkring mig,  ni är guld värda! ♥
 
Nej! Den här måndagen har verkligen inte varit någon höjdare så därför tänker jag somna ifrån den nu och vakna upp och ta nya tag imorgon!  Då ska jag starta dagen med morgontrimm av min fina tjej, det blir grymt! :)
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback