» Ny månad - nya erfarenheter

För en vecka sedan slog kalendern om till oktober och ingen kan vara gladare över det än jag. Fina, underbara, härliga oktober som av flera anledningar är en klar favoritmånad för mig. Inte minst för att jag fyller år den trettonde, nu på söndag alltså hihi :)
 
Den sista tiden har jag funderat mycket på hur mycket som har hänt i mitt liv de senaste månaderna. I juni tog jag studenten och sedan dess har jag gått ridledarutbildningen, fått en fast arbetsplats, utvecklats otroligt mycket som person, träffat massor härliga människor som hjälpt mig med den biten, träffat en annan himla bra människa, och snart står jag med ännu ett jobb. Igår förmiddag var jag nämligen på anställningsintervju på Manpower, mitt livs första intervju som verkligen är viktig och jag måste säga att det kändes väldigt bra!
 
Så på drygt fyra månader har det hänt otroligt mycket i mitt liv och jag tänker se till att oktober fortsätter i den stilen, om inte ännu bättre! För efter ett september som till stor del verkligen inte gick min väg som ni vet, verkar allting vända nu och jag mår istället bättre än på länge. Tänk vad en positiv inställning, lite hjälp på traven och tron på att allt händer av en anledning kan göra. Ni vet - när en dörr stängs öppnas alltid en ny, eller åtminstone ett fönster, osv. Det känns verkligen så just nu, mycket på grund av både en och flera fina personer i min närhet, och det gör mig så himla glad. Jag har fjärilar i magen och är sådär pirrigt lycklig. Äntligen! 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback