» Gothenburg Horseshow 2013

Nu har det gått en hel vecka sedan jag följde med gänget från Lilla Hageby till Göteborg och Scandinavium och jag har fortfarande inte riktigt smält upplevelsen. Tre dagar med kanonfina hästar, imponerande ritter, världscupfinaler i både hopping och dressyr, mässhopping och riktigt härligt sällskap gjorde min helg och när söndagen kom ville jag verkligen inte åka hem! (;
 
Höjdpunkterna för helgen var utan tvekan världscupsfinalerna! Oavsett gren var spänningen olidlig när svenskarna red in på banan och det har nog aldrig varit så tyst i scandinavium som när Roffe red sina rundor. Det var kort och gott en helt sjuk stämning och det är verkligen fascinerande hur en hel publik kan enas när en ladsmaninna/man rider. Häftigt! 
 
Förutom känslan och det jag shoppade på mässan (som ni får se i ett annat inlägg (; ), tog jag med mig gryyymt mycket inspiration hem! Under långa vintern har jag stundtals verkligen haft svårt att hålla motivationen uppe men nu har den skjutit i taket och ännu högre! Aldrig tidigare har jag varit så pepped på att träna, trimma, tävla och utvecklas som jag är nu. Jag vill också våga hoppas på över 85% i en kür en dag som Tinne Wilhelmson Silfvén, ha samma publikstöd som Rolf-Göran Bengtsson och hitta samma flyt och känsla av lätthet som Minna Telde och Patrik Kittel. En dag så, det kommer ta tid, men med rätt inställning och tillräckligt mycket träning är det inte omöjligt. Jag har fått sååå mycket inspiration att det bara bubblar i mig! ((:
 


» Moa

Heja Amanda! :D Du har ditt publikstöd ifrån mig iallafall ) Tack för en mycket fin helg!

Svar: Hahaha härligt Moa, tack! :D Och tack detsamma! :)
Amanda Kennmark

2013-05-03 // 18:38:58

Jag kan också heja och jag är en jävel på att sjunga nationalsången ;)

Svar: Hihi härligt Linda! ;)
Amanda Kennmark

2013-05-05 // 22:09:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback