» Tempoterräng på Österängen

Tidigare under kursen har vi ju testat på temporidning och provat att hoppa de olika bankarna på Österängen dom var superkul båda två. Men i lördags slogs båda delarna ihop till något ännu roligare - nämligen tempoterräng! 
 
Tempoterräng innebär att vi red en bana runt på Strömsholms markområde som var snitslad med pilar och uppdelad i olika sträckor. Varje sträcka hade i sin tur en angiven hastighet som det gällde att komma så nära som möjligt,  till exempel skritt 100 meter/minut eller galopp 350 meter/minut. Och som jag nämnt tidigare var ju Mimmi och jag proffs på att pricka rätt tempo så en liten tempoterräng skulle väl inte vara någon match. Nej jag skoja bara, men vi var väldigt taggade! (:
 
Mitt lag bestod av mig och Mimmi,  Amanda och Goodie och Ellen och Luric. Helt klart ett bra lag och vi hade sjukt kul tillsammans. Självklart tog vi tillfället vi fick och passade på att spöka ut oss lite också när vi hade chansen. Man får ju passa på när man kan strunta i lite regler och får lov att busa hihi (: Därför målades det kamouflageränder på kinderna, kläderna matchades och hästarna fick manar och svansar fulla av löv. Jag kan lova att det var tre jättesnygga troll/militärer/intevetjag som red iväg! (; Hur som helst visade det sig att vi var ganska så grymma ändå och av åtta lag slutade vi trea, inte så pjåkigt va? (:
 
Min grupp,  Lag Syd, lyckades dessutom ta hem femte, tredje, andra och förstaplatsen! Det är ju bara att konstatera - Lag Syd är det enda rätta ; D
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback