» Vårtecknet nummer ett?

Jahopp, så var det dags. Nu har Zäta börjat fälla sin vinterpäls och det lossnade en hel del redan när jag borstade häromdagen, vilket gör att jag verkligen bävar för när den riktiga fällningen börjar... Zäta har egentligen inte sådär supertjock och tät vinterpäls, men den är lång och vit och ja, det säger väl en del? (; Klantigt nog hade jag dessutom på mig en fleecetröja när jag borstade och det är ju inte direkt optimalt haha! 
 
Jaja, det är lika bra att pälsen ramlar bort så slipper vi den sedan. För hans skull hoppas jag att de gåt fort så han slipper kliet och alla lösa pälsstrån i täcken osv. För min skull är det mest för att allt blir så satans mycket hår i alla kläder som kliar och inte går att ta bort, man kan tro att jag rider en shettis när det är som värst... Förra året började jag därför kolla lite på en sådan där furminator. För de som inte vet är en furminator en slags borste/skrapa som hjälper till något enormt med fällningen genom att dra bort underhåret ur pälsen och alla lösa strån. Det blev aldrig något köp då eftersom jag tyckte de var lite dyra. Nog för att gummiskrapor och ryktstenar fungerar ganska bra också, men jag tror inte de kommer riktigt lika långt faktiskt. Får se om jag gör en investering i år istället, det kan nog vara värt det.
 
För att göra det hela lite lättare kan jag ju i alla fall se det som ett vårtecken, för jag vill mer än gärna slippa alla dessa minusgrader nu!
 
 


» Carro

Jag har faktikst en sån i min ryktlåda, för Floyd då då.. Vulfa är ju inte allför långhårig :P men du kan ju alltid testa den om du vill.

Svar: Supersnällt som sagt! Provar imorgon (:
Amanda Kennmark

2013-01-25 // 14:55:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback