» Quick fix

Nu är jag tillbaka med nya krafter efter sportlovet, som visade sig bli en känslosam bergochdalbana. Många bra dagar men också några som varit riktigt tuffa för familjen men nu kan vi lägga det bakom oss och gå vidare. Blicka framåt helt enkelt, det är bäst för oss alla.
 
Som ni kanske har märkt ser bloggen lite annorlunda ut! I fredags följde nämligen mamma med mig och Zäta upp till sjukhusfältet och fotade oss i eftermiddagssolen vilket resulterade i några riktigt mysiga bilder och däribland den ni ser i headern och profilbilden. Beslutade mig lite hastigt och lustigt för att använda dem i designen och blev precis så nöjd som väntat, de passar trots allt riktigt bra just nu och gör sig bättre med färgerna än de förra bilderna. Sniggt sniggt! (:
 
Men hörreni. Upp som en sol och ned som en pannkaka. Nu tar jag nya tag, ser fram emot påsklovet som kommer bli gryyymt, förhoppningsvis välkomnar våren, längtar efter påsk och tar vara på allt roligt jag ska hitta på den närmaste tiden. Jag har så mycket att berätta att det inte är klokt! Stay tuned! (:
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback