» London 2013

Nu har jag varit hemma i Sverige några dagar och hunnit bo in mig igen och känna mig som vanligt, men jag längtar redan tillbaka till grymma London! Det är verkligen en speciell stad det där och den ligger både mig och flera i familjen lite extra varmt om hjärtat. Jag kan egentligen inte sätta fingret på varför, men det är något med atmosfären och könslan av att vara där som gör att allt bara känns hemma och bekant. Bästa London ♥
 
Den här resan blev precis som de andra helt underbar! Bortsett från väldigt kallt väder kunde vi inte ha haft det bättre och det var en mycket nöjd men trött familj som kom hem i måndags natt. Under dagarna i England hann vi med massor och däribland kvällshäng i en solig Hyde Park, marknad på både Portobello Road och Covent Garden, musikal där vi såg uppsättnigen av lejonkungen (vilket var freeking amaaazing!!), fika på härliga Hummingburd Bakery, shopping, gått i grymt häftiga butiker, mys på hotellet, grymt mycket skratt och dumheter, Madame Tussauds och mycket mycket mer! Jag hittade också något av det godaste jag någonsin ätit, nämligen belgiska våfflor som såldes i ett ståne precis vid hotellet där vi bodde. Jag skulle utan tvekan kunna leva på dem resten av mitt liv haha!
 
Med andra ord var det verkligen värt väntan på att få uppleva min födelsedagspresent, och jag blir inte förvånad om jag återigen står på engelsk mark inom en ganska snar framtid!
 
 




 
 
 
 
 


 


Bästa hummingbird! :')

Svar: Ja verkligen! (:
Amanda Kennmark

2013-04-13 // 15:46:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback