» Tisdag 4 september 2012

Hej i regnrusket! (:

Den här dagen har verkligen slagit om vädermässigt! När jag cyklade till skolan i morse var det soligt och supervarmt, men när jag kom ut från sista lektionen under eftermiddagen var det istället grått, regnigt och halvkyligt. Men ska jag vara ärlig var det ganska skönt, eftersvettades sisådär ett par liter efter idrotten så svalkan satt fint haha!
 
Hittills har det inte hänt något speciellt eller särskilt idag vad jag kan komma på sådär. Skolan fortlöpte ganska smärtfritt med två små redovisningar i religionen och samhällen och efter det var det matte och sedan idrott då. Alltså den där himla matten, den går mig verkligen på nerverna. Men jag känner att det är för sent att hoppa av nu när halva kursen är gjord och den dessutom ger mig "gratis" meritpoäng (om jag inte minns helt fel nu...) eftersom den ingår i min linje och inte är något tillval. För välja den själv, den kan jag lova er att jag aldrig skulle gjort (; 

Vad jag har pysslat med sedan jag kom hem vet ni redan, har checkat av allt jag skulle och nu har jag precis ätit massor fruktsallad med keso och honung som uppladdning inför kvällens Jennyträning med Mimmi.
Jag har hoppat henne lite på hemmaplan sedan förra gången och är riktigt taggad på träningen ikväll. Sämre än förra gånge kan det knappast bli och jag har mina tankar om hur jag ska maximera kvällens pass.... Känns bra (:
Så alldeles strax är det bara att hoppa i ridbrallorna för min del och sticka iväg och lasta hästen, ikväll ska det gå bra! (:

Ungefär såhär kände jag stundtals under förra träningen, haha! Men inte idag inte!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback