» Söndag 23 september 2012

 
Nu börjar jag bli seg i huvudet! Hela eftermiddagen har jag left i plugglandet och därmed faktiskt fått en hel del bra gjort. Till exempel är jag troligen klar med en engelskauppsats som ska vara inne på fredag, riktigt skönt! Men jag tänker vänta med att skicka in den tills vi fått mer info om arbetet på onsdagens lektion, jag kanske kan snappa upp något bra som gör att jag plockar lite extra poäng (;
 
Tråkigt nog har jag inte gjort något speciellt idag förutom att plugga. Ebba var här ett tag förut och så pluggade vi matte tillsammans, det var iaf bra (: Jo justdet! Övningskörde lite förut också men annars har jag suttit klistrad här på min stol.
 
Tältövernattningen blev kalasbra! Riktigt roligt blev det och jag sov som ett barn inatt förutom ett mindre värmeslag och ett toabehov. Jag hatar att behöva gå på toaletten när jag sover i tält eftersom det blir så omständigt, men vad gör man liksom haha? Om jag får chansen kommer jag lätt att göra om detta iaf! (:
Förresten kommer jag väl ha en himla lustig känsla nästa gång jag rider i ridhuset, ungefär "Jaha, här sov jag sist jag var här" haha!



Jamen titt så bra! Pluspoäng till diig! :D

Svar: Haha! ;)
Amanda Kennmark

2012-09-23 // 21:17:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback