» Måndag 1 oktober 2012

 
Äntligen är det oktober! Oktober innebär för mig fina färger, härliga höstdagar, födelsedag, i år den 18de tjohoo! :D, stickade tröjor, stora halsdukar, frostiga uteritter, kyl-pigga hästar med bus i ögonen, spetsade öron och kastanjer. Det gäller att bortse från det dåliga så som regn och rusk förstår ni, tänker man positivt blir livet så mycket lättare och jag trodde verkligen inte att jag skulle hitta så många guldkorn i vardagen när jag i somras bestämde mig för att växa upp på riktigt och förändra min personlighet. Härligt (:
 
Efter en superhästig helg har jag fått spendera hela eftermiddagen hemma idag för att fixa det sista inför en inlämning samt prov imorgon, men om jag nu ska se det positivt så kan jag om cirka 20 timmar andas igen och börja leva utan en stor oros- och stressklump i magen. Om 20 timmar är provet gjort och inlämningen inlämnad och jag kan inte längre göra varken till eller från. Hur skönt som helst (:
 
Som inspiration och beskrivning på hur min eftermiddag/kväll sett ut ger jag er en video på Youtubes kung, grymma William Spetz! ♥
 
Själv har jag sysselsatt med en IDH B-inlämning, matte, projektloggbok och franskaglosor. You just got to love it, haha.
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback