» Valborgshelgen och allt runtomkring

De två sista dagarna på långhelgen spenderades till största del med familjen och i stallet, precis som det ska vara! (: Under hela måndagen var jag i Västervik och hjälpte pappa göra båten sommarklar för sjösättning och vi kom en bra bit på vägen! (: Polerade och putsade i 6 timmar, träffade mormor och morfar och åt bästa Åhmans (ett typ snabbkök i Västervik som har den godaste skräpmaten i hela världen!!) innan det blev hemfärd för att fira valborg.
Väl hemma bjöds det på god grillad middag innan vi vandrade upp till den årliga elden. Myste där ett tag med Tessan och Ellen som dök upp och hängde sedan med dem hem för att avsluta dagen med filmmys. 

Tisdagen i sin tur inleddes med att mamma äntligen kunde få nytta av sin julklapp (!), nämligen en uteritt med mig. Därför tog vi vårt pick och pack och drog iväg på en galet fin tur i morgonsolen tillsammans med två glada hästar, riktigt roligt! (:
Det är så himla roligt att kunna dela mitt intresse så pass mycket med mamma. Nu är ju även min pappa lite intresserad och lillebror en gnutta haha. Men mamma rider hon också och då blir det ju lite mer. Därför kunde vi till exempel både trava och galoppera utan att det var några som helst problem, superkul! 

Hade det sedan gott i solen med vännerna och jobbade på brännan (har faktiskt fått en del färg) och pysslade lite med Ofelia innan jag gick hemåt och avslutade dagen med världens knäppaste PW tillsammans med Johanna. Om jag säger att jag kom hem med en krapad handled, skrapat knä och värk + blåmärken på baken så får ni räkna ut resten själva (;
Åh justdet! Gissa vem som körde bilen hela vägen till Västervik? Jo jag! :D Sjukligt kul men lite läskigt i början, men vi kom fram helskinnade både jag och pappa och det firades med glass när vi var framme (:
Nu är det ju tyvärr skola igen, men det är ju trots allt bara 2 veckor kvar till nästa långhelg! (y)

- Saknar båtsomrarna lite nu...





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback