» Torsdag 24 maj 2012

Idag har det varit en ganska händelserik dag! Detta uppskattades stort från min sida då jag verkligen är trött på att harva run i samma gamla hjulspår, som jag dessutom inte riktigt trivs i...

Iaf. Normal skoldag fram till lunch och under den tiden hann jag bland annat vara med och planera vad vi ska laga för avslutningsmiddag på Mat i praktik och teori-kursen nästa vecka, sen på ett avsnitt av "Kniven mot strupen" på samma lektion och nästan (det var veeeerkligen nära) somna, tråka på svenskalektionen och nästan känna mig lite kung på mattelektionen. Det händer inte ofta vill jag lova haha!

Sedan dök den största förändringen upp. Istället för att sluta vid lunch som vi normalt gör på torsdagar kördes flera klasser ut i buss till Lillsjön för att ha en orienteringseftermiddag. Detta blev faktiskt bättre än väntat eftersom vädret var underbart och vi faktiskt hade ganska roligt där ute i skogen. Hittade alla kontroller gjorde vi också med hjälp av lite off-road-vandring (;

Väl klara åkte jag hem och pluggade lite samt åt ett svalkande mellis och tro det eller ej, men matten gick bra även då haha! 
När jag var klar med läxorna styrde jag bilen mot stallet efter en mindre tokincident. Passade på att göra fint i boxen och springa 2,5:an  medan lillhästen gick lektion och när han kom in blev det streching och lite snabb-mys innan han fick äta sin kvällsmat. Så himla söt var han, tittade på mig som om han ville säga "Men matte, jag är faktiskt hungrig nu så kan du vara snäll och skynda dig lite?" Men jag snodde några pussar på vägen ut från boxen iaf (:

For hem igen, åt middag, lärde mig franskaglosorna till imorgon och sedan dess har jag suttit framför Eurovision och hållt tummarna för grymma Loreen, nu blir det alldeles strax sängen. Bara en dag kvar innan helg nu ((:



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback