» Onsdag 16 maj 2012 och långhelg

Idag gick jag bara i skolan till lunch så efter NP-spanska, håltimme och en lärardiskussion spran jag på glada ben ut i friheten haha. Tuggade i mig en ovanligt god skollunch (trots att jag inte gillar kassler egentligen?!) och for sedan upp till stallet i det finfina vädret! (:

Jag hade planerat en riktig toppeneftermiddag i stallet men eftersom Pricken hade gått med Realgymnasiet på förmiddagen skulle han ut i hagen när jag kom, så jag fick planera om lite! Ställde mig då och tvättade + putsade hans två stora boxfönster för att pyssla med något, och det blev minsann fint! Tvätta fönstren har jag velat göra ända sedan han flyttade till boxen i vintras, men då var det för kallt för en frysis att stoppa ner händerna i en vattenhink utomhus. Men idag var det soligt och varmt så då tog jag tag i det och vips så blev de jättefina! Lyckades dessutom utrota massor vidriga spindlar, dock med små panikattacker, så nu är allt frid och fröjd! (; 

När Zäta sedan kom in blev det trots allt borstning i 45 minuter och sedan fick han beta en liten stund. Mys ♥ Hjälpte sedan en liten kille med honom under nybörjaren innan jag åkte hem. 

Nu ska jag rejser-packa inför imorgon då jag ska följa med Emma och Pari till Boxholms ponnyhoppning och sedan starta långhelgen på riktigt tillsammans med Tessan, Grey's Anatomy och fruktsallad! ((:

- Jag gillar den här bilden, och gud vad jag inte saknar snön haha!


Bästa Zätus och Amandus! ;)

2012-05-16 // 20:13:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback