» Tisdag 20 mars 2012

Just för tillfället tror jag att man kan beskriva mitt liv som en liten tonårs-svacka. Går runt och lite sådär halvt opeppad på livet mest hela tiden och jag har svårt tat koncentrera mig på och ta tag i de saker jag tycker är tråkiga. Det suger lite smått faktiskt, men jag har betämt mig för att inte deppa och istället försöka vara en glad människa. Det blir roligast för alla så, framförallt för mig! :)

Idag väljer jag därför att skrota förmiddagen som mest var lång och tråkis i skolan trots skön sovmorgon och fokusera på eftermiddagen som faktiskt blev grym.

Slutade strax efter 14 och tog då som vanligt spårvagnen upp till stallet. Satt där med hörlurarna inpluggade och njöt i min ensamhet. Låter kanske konstigt men det vr faktiskt skönt.
Att lyssna på musik tror jag har blivit min nya grej. Har ständigt Rix Fm i lurarna om jag ska någonstans och inte har sällskap och jag älskar det! Bildar min egen bubbla och fokuserar bara på mig själv och sånt jag tycker är viktigt. Good stuff :)
Iaf. Kom upp till stallet där jag fixade en del småsaker inför träningstävlingen på söndag som jag är ansvarig för. Protokoll skulle göras i ordning mm och jag kände mig riktigt duktig när jag kunde fixa saker på klubbens hemsida utan att sabba något och faktiskt få det helrätt. Det var roligt :)

Borstade sen Zäta en snabbis innan han skulle gå lektionoch jösses va gosig han var! Vi träffade ju aldrig varandra igår eftersom han gick lektion när jag var där och i söndags blev det inte heller något ordentligt. Därför stoppade han huvudet under min arm direkt när jag öppnade boxdörren och så stod vi så en stund. Försökte sen borsta men det blev mest mys hihi. Tror vi var lika glada att se varandra, Sötaste vännen :')

Avslutade sen tävlingsfixet och jag kan stolt konstatera att jag fick en hel del braiigt gjort (y)

Tog sedan spårisen tillbaka in till stan och mötte upp några stalltjejor utanför Friskis för att gå på ett medelpass med träningsgruppen. Utöver mig var vi bara tre stycken men jag kan lova att de kämpade för tio! Så himla roligt att se dem och jag blev superpeppad själv. Träningen gjorde verkligen min kväll :)

Nu har jag småpluggat inför ett spanskaprov vi har imorgon och alldeles strax är det dags för sängen, måste ju försöka sova mer!

Tills jag känner mig back on track och på bättre humör igen tänker jag köra på dagens höjdpunkt(er) för att se till det positiva och inte det negativa, så här kommer dagens :)
♦ Zätas överraskande glädje och gosbehov, blev väldigt glad då :)
♦ Jag kände mig bra när jag mycket själv fixade inför tävlingen, driftig och effektiv är ju två positiva ord för mig
♦ Träningen på Friskis med träningsgruppen, blev verkligen genomglad av den :)
♦ Fick en ganska personlig kommentar angående mig av en pappa i stallet under eftermiddagen som gjorde mig      så himla glad! Satt verkligen som en smäck och jag blev supermotiverad på vad framtiden har att erbjuda... :)

Puss och godnatt!
- You light up my world like nobody else ♥



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback