» Det som gör mig lycklig ♥

Min tanke om gårdagkvällen var att lite snabbt åka förbi stallet på hemvägen, hem och plugga, ta en springtur och sen pyssla med mitt rum.

Blev det så? Nepp, det blev så mycket bättre. När jag kom ut från skolan igår eftermiddag upptäckte jag till min förtret att de ösregnade. Mindre roligt när jag endast hade en jeansjacka att värma mig i, men trots det tog jag mig upp till stallet och där bytte jag ut mina planer helt.
När jag kom var klockan ca 16.45 och Zäta som redan hade jobbat under förmiddagn skulle inte gå något mer förrns sista lektionen, vilket innebar kvalitetstid och massa mys (:
På grund av regnet och en envis huvudvärk ställde jag in löprundan och stannade lääänge i stallet istället. Hann heller inte plugga så mycket och det får jag ju ta stryk av i efterhand, och rummet förblev opysslat, men det är det värt!
Borstade, friserade, fällde och myste i två timmar och jag njöt som en tok hela tiden. Utomhus var det iskallt och regnade men inne i boxen var det varmt och mysigt och jag delade den med mitt finaste hjärta ♥ Kan det ens bli bättre? 


- Universums finaste ♥

Det finns verkligen inget jag uppskattar så mycket som att få pyssla med Zäta helt i lugn och ro och utan stress när det knappt är något folk i stallet. Bästa myskvällar med den bästa helt enkelt. Det kan ju verkligen inte bli annat än bra! (:


Fin blogg! :D

Vad ska du hitta på imån? :)

2012-03-29 // 22:38:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback