» Torsdag 7 juni 2012

Jösses! Den här dagen har som sagt verkligen gått i ett och än är det inte slut. Packning och kamerafix står näst på listan och efter det en extremt välbehövlig dusch efter en hel dags roligheter (:

Idag hade jag endast 2 lektioner eftersom jag som sagt avslutat mitt IV. Dock spenderades sovmorgonen jag då fick med att läsa inför franskaprovet imorgon, men det var det värt, lite mindre att göra ikväll då (;
Efter de lektioner jag hade satte då allt igång. Zäta reds med blandade resultat, det vanliga stallfixet gjordes, privatryttarmöte, planering av en US-aktivitet och arbetsdag för att gräva ur ridhuset, vilket var minst sagt tungt.
Någonstans i mitten kom tröttheten över mig som ett litet bakslag från igår, men turligt nog glömde jag bort den ganska fort och kunde köra på sedan! 
Faktum är tat vi hann gräva fram hela sargen inför bottenbytet (eller ja, nederdelen som skulle grävas fram) vilket var väldigt bra! Tänk vad lite sammarbete kan åstadkomma (:

En liten parantes i det hela är att Zäta är så himla duktig! Eftersom jag red honom efter lunch fick han gå ut i hagen ganska mycket senare än de andra, och därför lät jag honom stanna kvar ute ensam när de andra gick in för kvällen och tog in honom precis innan jag åkte hem, alltså medan jag var kvar på mötena osv. Och han är så cool! Stod och chillade i drygt tre timmar alldeles själv i kvällsolen. Önskar verkligen att jag hade haft med mig kameran ikväll, han var så vacker där han stod och blickade ut över anläggningen ♥

Iaf. Nu har jag äntligen pluggat färdigt och längtar tills imorgon då jag kan lägga även detta provet bakom mig. Alltid lika skönt att kunna bocka av tråkigheter och desto bättre när det inte är många kvar (:

Nu ska jag tillbaka till verkligheten och fortsätta dagens uppgifter. Jag räknar med för lite sömn men den kan jag ta igen i helgen, då bär det nämligen av till släkten i Västervik! ((:


- Jag och Frida med dagens utrustning (;



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback