» Tisdag 12 juni 2012

Nu så! Nu är det äntligen färdigpluggat, färdigläst, färdigkonkat på läxböcker och färdigskrivet för den här terminen. Sista provet gjordes i morse (svenska-litteraturhistoria) och känslan efteråt var minst sagt skön, trots att jag använde mig av hitte-på-svar genom större delen av provet, haha. Men eftersom läraren sa för ett par dagar sedan att det räckte med 2/3 bra prov inom litteraturhistorian litar jag på förra provets resultat och kör på ett bra på sista också. Stabil plan? Men jag tycker att det är okej att chillplugga lite såhär under sista delen av terminen. Jag hade inte orkat göra det seriösare iaf. (;

Dock har övriga delar av dagen varit mindra roliga. Sovmorgonen i morse pajjades av att jag vaknade runt 05 och sedan inte kunde slappna av alls. Vaknade ungefär var 20e minut och trodde att jag försovit mig trots att jag visste att klockan skulle ringa när det var dags att gå upp. På grund av detta var jag ett vandrande vrak när jag klev upp men efter en mumsig frukost kändes det lite bättre.
Åkte till skolan, gjorde provet och hade mattelektion innan det var dags för bakslag nummer 1. Engelskabetyget blev inte vad jag hoppades och på grund av olika anledningar funderar jag på att ta upp detta för diskussion. Oavsett vad svaret blir på det skadr det ju aldrig att prata om det, så troligen gör jag ett försök.
Eftersom engelskan var dagens sista lektion gick jag ifrån skolan mindre glad och bara längtade upp till stallet och min fina pojke. Men väl där kom nästa bakslag.
Det första jag ser när jag kommer in i stallet är en lapp där det står att Zäta ska gå privatlektion. Det var alltså bara att vända i dörren och gå igen eftersom jag inte hann pyssla med honom innan. Några pussar blev det iaf innan jag cyklade hemåt.

Åt lite mellis, försökte få min dator att samarbeta med mig, skällde på jobbiga marsvin och städade innan det var dags att göra middag inför stallet. Resultatet av detta blev en god sallad och när jag ätit upp for jag iväg för möte och sedan ridlektion. Båda delarna gick helt okej och jag tror att nästa fodervärdstermin kan bli riktigt bra! (: Mer om ridningen får ni veta i ett annat inlägg :P

Nu tänker jag parkera mig i sängen inför en minst sagt rörig, men också väldigt rolig, dag imorgon! Mer betygsbesked kommer jag att få (och med min vanliga otur blir det säkert samma resultat som med engelskan), skåp ska städas vilket innebär 100 kg böcker att släpa hem och under kvällen ska Emma firas. Jag tror trots allt det kommer bli en bra dag! ((:

Godnatt! (:

- You light up my world like nobody else ♥


» Lina

ja när ska vi hitta en dag när båda är där är du där på lördag??

2012-06-13 // 22:25:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback