» SOMMARLOV

Äntligen, äntligen, äntligen! Nu är sommarlovet 2012 till slut här och efter en toppendag kan jag inte vara gladare! :DDD 

Startade den här braiga dagen med att möta upp klassen utanför Mattueskyrkan för att spendera skolavslutningen där. Lite lagom segt som vanligt men rektorn fick liv i allt genom att chocka me den grym sångröst, riktigt oväntat men minst sagt häftigt!
När vi sagt hej och glad sommar till alla drog jag, Gabriella, Hillevi och Miranda vidare till Halvars för att ta den traditionsenliga avslutningsglassen. Mums (:

Inledde sedan sommarlovet på absolut bästa vis med en barbackatur på min prins i solen. Borstade länge innan och gav oss sedan i väg ltillsammans med mamma som var snällis och gjorde oss sällskap. Helt underbar tur. Båda njöt och det var länge sedan jag satt på en så glad och pigg Zäta. En perfekt början på lovet och ett perfekt avslut på födervärdsterminen, bättre kunde vi inte haft det  (((:

Handlade lite med mamma på hemvägen och har bara varit hemma och njutit sedan dess. Familjemys, matlagning sommarlovsmiddag har stått på schemat och massor mer roligheter kommer under kvällen och helgen. Kort sagt har jag haft en helt underbar start på lovet :DD





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback