» Måndag 4 juni 2012, Träningscomeback!!!!

Ett litet steg för människan, men ett stort steg för individen och individen i det här fallet är jag!!

Idag har jag på allvar börjat min resa tillbaka. Efter månader av träningsuppehåll, tablettknaprande och den ständiga ordinationen "ta det lugnt" gjorde jag mitt första pass på Friskis & Svettis sedan innan påsklovet, nästan 2 hela månader, och känslan var bokstavligen euforisk!! Jag log mig igenom hela passet och njööööt av att inte känna minsta lilla trötthet! I början tog jag det extremlugnt och minnena från mjölksyran jag fick efter 20 sekunder innan vi hittade orsaken satt kvar, men sedan tog kroppen över och jag bara körde på och älskade det!
Svetten som rann, magmusklerna som skrek ikapp med axlarna och jordens största leende på det. Orden räcker inte till! :DDD
För de flesta är det ingen stor grej att jag förut var och tränade på mitt gamla favoritpass. Men jag kan verkligen inte hålla mig. Jag blir så himla lycklig och lättnadskänslan av att vara påväg till mitt gamla aktiva och glada jag är bara så underbar! På onsdag köper jag mitt nya kort och sedan tar livet fart på allvar igen. Åååååh jag kan knappt hålla mig :))))))))

Det här träningspasset har jag sett fram emot hela dagen och mycket annat har inte blivit gjort. En väldigt slapp skoldag som innebar film, volleyboll med solklar vinst (oooyeeah!), hetsig debatt och reflektionsskrivande flög förbi fortare än vinden och sedan var det då dags för Friskis. Att jag uppskattade det tror jag inte att jag behöver förtydliga haha. Jag bara känner mig så hemma där efter alla år (:

Efter passet var det som om även vädergudarna log för min skull för jag fick cykla till stallet i strålande eftermiddagssol (: 
I stallet väntade en smutsig Zäta så där spenderade jag tid med att fixa i ordning honom. Även där vann jag en miniseger då han inte lyckades rymma något idag! Nu hinner jag se tecknen innan han märker det och då kan jag korrigera innan det är försent. Men jag ska väl inte säga för mycket, så finurlig som han är haha! Idag var det iaf väldigt mysigt att borsta och umgås med honom eftersom han var så kelig och glad, inte alls lika trött som igår! (:

Sedan jag kom hem har jag ätit, duschat och pluggat franska inför slutprovet på fredag. Alltid lika roligt med viktiga och avgörande prov, eller hur? (; Men jag lever på vetskapen av att jag endast har två prov, slutet av en bok och slutet på min reflektion kvar och sedan är dte sommarlov! Det tar jag mig igenom! (:

- Som jag har saknat dessa!


Underbart med lite träning :)

Tusen tack för dina underbara rader hos mig!

Kramar

2012-06-05 // 17:07:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback