» Söndag 29/1 2012 och Måndag 30/1

Precis som på lördagen blev det ju att gå upp tidigt och sätta sig med min älskade litteraturhistoria och franska! Dock resulterade detta i att jag var helt klar med pluggandet för dagen när klockan var ca 12, vilket var grymt skönt! :)
Då bar det av till stallet i kylan där det väntade 14 hösilagepåsar på mig och en mycket skitig prick som skulle göras i ordning för hoppträning! Men påsarna gick relativt fort att packa igår så det var skönt! :) (y)

Bara att tagga Cissi-träning efter det som ni får läsa mer om när Ebba fixat bilderna! ;) Men än så länge kan jag säga att han var finis prinsen! :)

När vi sen var klara hade vi ett snabbt möte inför Göteborg Horseshow (taggaaaaaaa!!) där vi bla fick tillbaka pengar som vi tjänat ihop till bus och biljett, inte helt fel med cashflow bara sådär! ;)
Pysslade sen med lite smått och gott innan jag åkte hem, duschade och gick hem till Ebba för att baka cupcakes! Då kan jag säga att jag var glad över att vara färdig med pluggandet, kunde bara chilla resten av kvällen och det var så underbart skönt! :D
Cuppisarna blev väldigt lyckade och efter en kort promenad med pappa när jag kom hem så somnade jag ju som sagt superskönt i min säng! :)

Idag har jag inte gjort något kul typ... Varit i skolan, slagit huvudet i en spårvagn när jag skulle hoppa av (ja jag hoppade, lite för högt dock...) så att folket utanför skrattade åt mig, lånat om Hillevis och mina spanskaböcker på biblioteket med kommentaren från bibliotikarien:
- OJ! Ehm men jo... det går bra att låna om dem...igen

Och med det syftade hon på att jag lånade dem ganska långt innan jullovet och fortfarande inte är klar med dem. Hon måste väl tro att jag är helt seg i huvudet som inte lyckats läsa ut två barnböcker på ca 2 månader haha! Men det är ju alltid kul att göra bort sig lite, eller? ;)

Det är typ vad jag åstadkommit idag. Nu ska jag ta mig några koppar te och läsa lite fabler och franska inför provet på onsdag, skojigt!

Kram Amanda








- Lite bilder från kvällen hos Ebba igår :) 1. Våra fina cupcakes  2. Hummingbird receptbok  3. Rasmus  4. Trött Herta som gömde sig under bordet

Fotograf: Jag
Kamera: Nikon D60



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback