» Sjätte januari tjugohundratolv, stall och jobb

Dagen startade precis som igår med möte i stallet ;) Men idag var det ett för året förberedande fodervärdsmöte som stod på schemat. Pratade lite om vilka som skulle ha häst tillsammans och om lite andra småändringar, men allt kommer i princip se ut som det gjorde förra terminen, förutom att vi kommer att ha ansvar för kvällsfodringar ibland istället för att höja månadskostnaden. Och det känns ju helt okej, tycker ju det är kul att få ha lite mer ansvar liksom (y) :)

Efter lunch vankades det jobb även idag, så det var bara att köra på! :)
Mockade stallet och pratade massa flum med vänner hihi, tror vi spelade över lite där ett tag men man måste ju få ha lite kul i livet, eller hur?! ;) Och för er som inte vet det kan jag avslöja att "Pferd" på tyska betyder något så harmlöst som Häst hahaha! :)
Efter att stallet var klart packade vi alla de ofärgade påsarna så att hästarna kan få i sig lite mat imorgon och efter det tog jag, Johanna, Ebba och Sara ett litet planeringsmöte för terminens träningsgrupp! Den får ni minsann inte missa, vi har så mycket bra planer så ni måste komma helt enkelt, det kommer bli bäst! :D

Mitt i allt kom dock Katrin (stavning?!) från Real och behövde hjälp med hästar och annat till en elev som skulle försöka förbättre sitt betyg. 
Lite klurigt blev det fört när hon bara pratade på och jag satt där som ett frågetecken innan jag var tvungen att fråga vad allt handlade om då jag inte fått någon info om att hon skulle komma ;) Men efter lite strul med hästar hit och dit så ordnade sig allt kanon, så det var skönt! :)

Gjorde inte så mycket efter det. Fixade klart stallet och hade roligt med vissa (inga namn nämnda...) tokiga men superroliga stallbarn! Skulle gissa på att de var liiite övertrötta haha! Ibland är de verkligen söta! :)♥

Cyklade sen hem med Tuva och tokungarna och nu har jag kirrat dagens geografiplugg! Ska ta tag lite i min garderob nu, har tänkt att rensa ut den rejält till det nya året haha! :)

Kram Amanda

Måste bara säga supertack till framförallt Johanna, Ebba och Tuva som hjälp mig och Emma massor idag!! Ebba får dessutom ett extra tack eftersom hon hjälpte till massor igår också, ni är så snälla! :)

- Känns gryyymt kul att du är "min" på måndag igen, helt underbart! :)


Plötsligt händer det ;)

2012-01-06 // 20:15:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback