» Längtar till den 25/2!!


Det här är vad jag har planerat hittils att inhandla på Göteborgs braiga mässa i år! :) Schabraket behöver dock inte vara just schockemöhle, men vill hitta ett fint svart som jag kan ha tillsammans med lindorna mitt lag vann i Bus-cupen :)
Pälsglans är en behövlighet då Zäta har väldigt mycket svans som jag inte vill slita sönder när den ska redas ut, och Foxfire har jag bara hört positivt om så tror jag satsar på den den här gången och inte Sjöhagen.
Även pannbandet och tröjan behövs. Dels för att jag använder pannband mycket mer än mössa och länga har saknat ett riktigt varm (och snyggt!) sådant, och tröjan för att jag helt enkelt inte har någon bra ridtröja utan luva som funkar till tävling till exempel.
Groomingbagen är mest en smart pryl faktiskt! Perfekt att ta med mig på tävling och ha alla små men ack så nödvändiga saker i! Skulle dessutom underlätta massor för hästskötaren/föräldern som hjälper till för dagen! :)

Får väl se om jag kommer på något mer under de sista tre veckorna innan vi åker... För min plånboks skull hoppas jag inte det, men för rolighetens skull skulle det ju inte skada hihi! :)

Kram Amanda


» Emma

Pröva Fieblings satin sheen istället, finns för 115kr på City gross, mycket bättre än Foxfire :)

2012-02-02 // 19:03:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback