» Dagens upplägg

Hej alla glada! (:

Som ni kanske redan sett har nu vinnarna av gissningstävlingen publicerats, grattis till de som vann! Om du inte blev en av dem behöver du inte deppa hehe, om intresset finns kommer det som sagt fler tävlingar här!

Idag är det en stor dag för mig och Zäta, för idag kommer ni nämligen få reda på vad en av mina hemlisar är, spännade va hihi?! :)
Dock tänker jag hålle er på halster en liten stund till, och the big revealing kommer ni få läsa om senare idag! :)

Förutom hemlisen står även lite annat småpyssel på schemat idag. Sitter just nu med några gamla Matte C prov och försöker minnas större delarna av kursen... Nästa onsdag har vi nämligen slutprov i just den kursen (hej kom och hjälp mig!!) och då känner jag att det kan vara ganska bra att ha hyfsad koll på vad vi har lärt oss haha!
Sitter väl ca 45 min till och sen ger jag mig för dagen!

Senare ska jag ringa lite telefonsamtal. Ska försöka boka en klipptid nu under lovet och även få tag på ett företag där jag har presentkort, som jag fick när jag vann Lektionshäst DM i dressyr i höstas tillsammans med Zäta, gud, blir helt bubblig i kroppen när jag tänker på det. Stolthet och lycka säger jag bara! :DD
Presentkortet gäller iaf en ansiktsbehandling (lite udda, men roligt pris på en dressyrtävling) så den har jag tänkt att boka in :)

När jag är klar med denna business blir det lunch med familjen här hemma och efter det cykeln upp till Stallet :) Sedan en snabb vivit ut till Sidus där jag och Maria ska fixa Cissis (ridskolechefen) stall. Ska bli roligt att träffa Celloni igen! Har inte sett henne och Winnie på länge, bebise måste ju ha växt massor sen dess! :)

En annan viktig sak jag måste uträtta är att försöka skaffa licens till Zäta, eftersom anmälan till min första tävling ute för året öppnat, och platserna går åt foooort! :( 
Men men, har jag tur kan jag kirra detta själv, det som blir knivigt är passkopior osv, men vi får helt enkelt hoppas att det löser sig! :)

Kram Amanda

- Bild från DM 2011. Guuud va jag är glad över min Pikeur när jag ser hur sjukt dåligt den gamla kavajen satt!
Den vinner nog pris som mitt bästa köp av hästprylar :D



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback