» I hope it's gonna make you notice

Jag kan lungt säga att min helg har varit allt annat än just lugn!
Började lördagen med att gå upp kl 6 för att åka med Johanna och Filuren till Åby's ponnyhoppning. Drygt att gå upp men roligt att följa med :) Fina resultat fick de också med en clearround i sin första lokala hoppstart och bara ett pet i andra. Duktiga! :)
Sen stannade jag kvar och hjälpte Emma med Pari också och även de hade en bra dag! 3a i första oh precis som Johanna ett pet i andra.
Sen var jag trött. Äckligt trött. Hade varit på åby från ca 07.30 till 15.30 så det kanske är förståeligt? ;) Men det var bara att bita ihop för när jag kom hem till HR var skulle pricken fixas inför söndagens dressyr i Eda.
Igår fick jag faktiskt sovmorgon jämfört med lördagen, kunde sova till kvart över sju eftersom jag inte behövde vara i stallet förrns kvart över åtta ;P
Tänker inte säga så mycket om den tävlingen. Zäta var duktig, mycket bättre än förra helgens starter. Men domaren var dum och gav honom lägre procent än vad han förtjänade. 58, 21 (ej säker på dcimalerna) i LB:1 och 56,58 i LA:1. Personligen tyckte jag han skulle haft typ 62-63 i första och kanske 58 i andra. Men som sagt. Domaren var dum och jag tyckte iaf att han kändes avslappnad och fin.
Måste också ge Zäta ett plus för att han är så himla mysig att ha med sig på tävling! :) Nu har han fattat att man ska gå rakt in i transporten dessutom, bästa pärlan ♥
När vi väl kom hem efter Eda följde jag med Johanna och Filur ut i skogen på promenad. Tog kvällsfodringen åt Maria så vi hade mycket tid på oss, ca 3,5 timmar ;)
Traskade runt i småregnet i ca 80 min så där fick jag min dagsmotion också ;) Riktigt mysigt var det! Pysslade om hästarna efter det och sen bar det av hem i regnet, med bara strumpor på fötterna eftersom jag glömt ombytesskor haha.
Tillsut var det sovdags efter att mamma lyckats rädda mina vita ridbyxor som nästan dött ev förstörelse efter en skitig skogspromenad och ett par nya svarta ridstrumpor som färgat vaderna alldeles blå! Inte kul! men de överlevde som sagt :)
Får se om pappa lyckades knäppa några fina bilder från framridningen igår, själva tävlingen var i ridhus så det var ingen idé att fota där, i så fall kommer de upp här! :)
Kram Amanda



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback