» KM hoppning 2011

Igår var det då dags för årets KM i hoppning! :)
Skelle från början ha hoppat 90cm i clearrounden och KM-klassen på 1m, men eftersom det var så lite startande så slogs tävlingsklassen ihop med KMklassen och fick då bli 90 cm istället.

Clear round, 90 cm
Zäta kändes fin på framhoppningen. Lite väl på tårna kanske, ville mycket hellre ta skänkels som galoppfattning istället för bara framåtdrivande, men det är egentligen så jag vill ha honom i hoppningen :)
På banan var han jättefin! Sög verkligen tag i hindrena och hoppade som en klocka! :) Synd bara att ruttaren inte var med riktigt i svängen mot sexan så jag satte honom i ett skitläge, men han löste det så bra ändå :)
Nollade klassen och gick ut med en ra känsla och en pigg och positiv prickig kille! ♥

KM-klass, 90 cm
Det var en ganska lång väntan mellan klasserna så därför fick Zäta gå in ett tag mellan. Tänkte att det skulle vara skönt för honom att få vara ifred lite, och varför inte utnyttja boxen när man faktiskt är på hemmaplan och tävlar? ;)
Skrittade på nytt fram en kortis och jobbade sen mycket lydnad med övergångar mellan galopp-skritt-halt på framridningen. Tyckte att det fungerade bra, men han var lite lojare nu än i CL.
Lite samma känsla på banan. Lite halvtrött men fortfarande samma pigga sug, om ni förstår vad jag menar? ;) Superlyhörd var han iaf och följde med jättefint i omhoppningenssvängarna :) Älskar verkligen när han är helt med på noterna och är så glad! :)
Slutade med 0+0 fel och en förstaplats faktiskt! :D Superroligt! Är verkligen nöjd med den rundan eftersom jag red mycket bättre och han var så fin :)


Har tyvärr inga bilder från gårdagen, så ni får hålla tillgodo med en gammal från lektions-DM i år där jag hade ungefär samma känsla ;)

Kram Amanda

Finast ♥


Ni var sååå duktiga! Jag säger ju att det går bra när den kommentaren slängs in bara sådär lixom xd

2011-10-17 // 19:23:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback