» Buuuu ;)

Hej hallå! (:
Nu är höstlovet och Halloween i full gång och ni anar inte hur bra det känns! :)
Startade med Pållestollarnas halloweenövernattning igår som blev bättre än bäst! Jag är verkligen DÖnöjd haha! ;)

Folket samlades runt sex och blev då mottagna av oss som spökat ut oss lite med smink och crazy hair kvällen/natten till ära :)
Gick upp till teorisalen där det väntades pizzabeställning och lekar innan det var dags för middag. Bla fick de testa på att sätta vårtan på häxans näsa, ha "hundblajetävling" (aka mumsmumsätartävling) skicka djävulens treudd och lite mer skoj :)
Efter pizzan blev det lite fritid medan jag och mina kompanjoner knåpade ihop spökhistorierna! Tycker vi lyckades riktigt bra med dem faktiskt.
Satte oss sen i ett kolsvart ridhus och där jag och Maria berättade historier och skrämde upp gruppen lite grann hihi :) Fett coolt att verkligen kunna relatera spökhistorierna till HR tycker jag :)

Sen då, då var det äntligen dags för kvällens kanske höjdpunkt: Spökrundan!
Fick gå först eftersom jag var ledare och trots att jag visste var alla stationer var så var jag lite skraj ibland faktiskt ;) Speciellet när vissa skrämmare hade flyttat på sig och inte var där de skulle varit, då tappade man sin maktkänsla lite haha!
Även spökrundan blev iaf extremt lyckad :) De som gick den var riktigt rädda och skrek som aldrig förr, mycket nöjd med vad vi åstadkom!

Kvällen avslutades med en film, The Mist, och lite roliga lekar i ridhuset innan vi somnade runt 2. Självklart vann mitt lag tre/tre lekar ;)

Nae ni, jag är verkligen JÄTTEnöjd med vår övernattning! Teorisalen var så fint och mysig pyntat med svarta sopsäcksdukar, löv, hängda figurer, pumpor och girlanger och allt klaffade så himla bra! Det här måste vi göra om nästa år igen! :D

Strort tack till er som ställde upp som skrämmare, ni är guld värda!

Kram Amanda


Måste än en gång berömma er för en fantastiskt bra ordnad kväll! Allt var välplanerat och fint fixat :) ni är jätteduktiga!! nästan så att jag ångrar att jag inte var med hela tiden :D

2011-11-01 // 22:50:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback