» No one understood, we were holding back the flood

För tillfället känns allt bara så bra! :)
Fick MVG på engelska nationella som vi övat på nu, sååån skön revansch på NKbetyget! :D
Är på rätsida med allt, har koll på skolan, har koll på stallet, har koll på US, hinner träna, och kanske framförallt har jag fortfarande en galen koll på prylarna i mitt rum och i min garderob! :) Underlättar jättemycket att jag vet exakt vart jag har alla mina saker, framförallt tidsmässigt!
Dessutom tar jag verkligen tag i mitt liv nu, har jag saker som jag måste göra så gör jag dem direkt i stället för att lägga allt på hög och bara låta den växa...

Ett extra plus är att jag nog i princip har bestämt vad jag ska väla för inriktning, valbara kurser och individuella val, känns kanon det med! :) Det enda jag egentligen vet säkert är att det blir Idrott&Hälsa B på valbara och Fotografisk bild och Webbdesign på individuella, de lät roliga, speciellt foto :)

Just ni taggar jag träning med J vid åtta och ärtsoppa till middag (Urk?!) naevars, tro det eller ej men jag brukar faktisk tycka att ärtsoppa är rätt okej. Känns dock inte som någon supermat att äta innan träning dock haha ;)

Mest av allt vill jag att det ska bli fredag nu så att jag får ha textilslöjd, håller på med en grej som jag verkligen vill ha hem, och den behövs. Alla utom H får gissa för hon vet vad det är, men det har med tvätt att göra och det är en påse, och om man sätter ihop dessa ord vad får man då? Jo, en tvättpåse! :)
Låter kanske konstigt men lillebror fick en i julklapp tillsammans med ett Björn Borg-set och den var fett snygg, så jag bestämde mig för att göra en egen i sann hammafrustil :) Blir faktiskt bra och vill som sagt ha hem den så fort som möjligt!

Nu ska jag göra lite nytta här hemma, frågan är bara med vad?! ;)


                                          Fotografisk bild A here I come! :)

Hade!

Kram Amanda :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback