» Spreading my wings as I learn how to fly

Jaha,kan inte ens med ord beskriva hur galet underbart det är att vara ledig, finn nog inget bättre alls. Man hinner med så mycket bra grejjer när man inte sitter limmad vid skolbänken hela dagarna. Fet hiss på det! :D
Detta har jag i alla fall hunnit med:

Igår: Bakade superstora, superfina och supergoda vaniljbullar med H :) Hon lärde mig sina skills på att göra fin typ snäckor (?) och tror jag lyckades ganska bra, not... ;) Nae då, efter lite övande blev de helt okej :)
Efter baket blev det stallet och mysborsta länge på Zäta :) Skulle ha tränat för C också men hon hade typ blivit assjuk så hon fick gå hem och lägga sig i stället. Red lite med sjalv Karin och Poppe i ridhuset i stället men det gick inte så jättebra. Eller inte dåligt heller egentligen, men han var pigg och busig så det blev lite som det blev ;) Ska träna  i morrn i stället, kan behövas inför söndag! :)
Sen åkte jag hem och pluggade om jag inte minns helt fel och sen till Friskis med J :) Blev favvopasset igår igen och efter det var jag lycklig chey!

Idag: Hade jag först en skön sovmorgon (y) sen städade jag rummet och efter det cyklade (-.-) jag till stallet i snöstormen... Inte helt lätt när jag fick värmeslag men inte kunde ändra på jackan eftersom det då snöade något galet i ögonen, men tillslut kom jag fram!

Idag borstade jag ääännu längre på mina små frön :) ♥ Sen blev det dock sjukvård som gällde eftersom Noak halkat omkull på den dumma idiot-isen i hagen och Pari fått kolik :(
J och jag lekte veterinärer och hjälte till med dittan och dattan som det behövdes hjälp med. Hade nytta av min längd lite där också när den lille ponnyn skulle hållas fast (fy va illa det låter) under en undersökning och när en droppåse skulle hängas upp :) SKönt i alla fall att han var mycket piggare när jag åkte hem, tänk va dropp, smärtstillande och 15 liter vatten och parrafinolja kan göra ;)
Mamma var snel hest och hämtade mig och J idag så att vi slapp cykla i stormen hem också.

Har pluggat lite matte inför provet i morrn också och nu bakar jag mera bullar! Måste ju testa om jag har fått några skills :) Förresten ska de bakas ut nu, så jag måste gå! :)


Hade!

Kram Amanda :)



Inte samma sorts bullar, men det är ju i alla fall bullar! :)



vad har hänt med lille Pari? :(

2011-02-10 // 22:16:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback