» Tusen år och tusen mil, vi kan åka tusen till

Okej, blir ingen bild på cheesecaken idag, och det beror dock inte på att jag inte kunde arrangera en fin sådan. Var helt enkelt inte någon idé eftersom den smälte så fort när den stod framme! Kanske plåtar lite nån dag när den frusit till sig igen ;)

Valen fixade sig bra! :) skönt det. Såhär blev det i alla fall, börjar från grunden så att man fattar ;) :

Linje: NS

Variant på linjen: 1B (matte+data)

Inriktning på varianten/linjen: Språk

Valbara kurser: Idrott & Häsla B, Samhällskunskap B, Företagsekonomi A

Individuella valet: Mat i praktik & Teori, Fotografisk bild A :)

De kursiverade är alltså de jag gjort inför tvåan/trean :)

Det som jag var osäker på igår om det var rätt var de valbara kurserna. Enligt programmet vi valde i skulle jag välja mellan 50-200 poäng, men hade själv ett svagt minne av att det var 150p jag skulle välja... Pappa trodde på datorn och jag trodde på mig själv, men skulle ju självklart göra som datan sa! ;)
Och mycket riktigt, det var jag som hade rätt och då blev ju de 200p jag skrapat ihop för mycket! Fick kort panik där, vill ju läsa de här kurserna. Tänkte då ta Företagsekonomi A som utökad kurs men det fick jag inte för schemaansvarige. Dock var det inget problem att ha som jag valt, allt skulle fixa sig till trean sa han :)
Och jaa, måste säga att jag är nöjd med mina val, hoppas bara jag får allt som jag vill! :)

Sovmorgon idag var asskönt! ;) Vaknade av mig själv vid typ nio och chillade runt här hemma tills jag knatade till bussen halv elva. Aldrig fel att börja 11.15 :D
Genomled skoldagen typ utan problem. Fick sluta tidigare på naturen eftersom min projektgrupp är så duktig :)
Förövrigt har jag konstaterat att det är totalt jä*la ovärt att kämpa i den här kursen. Bara att konstatera; Jag Suger.

I morgon ska jag först till stallis och rida på morgonen, inte Zäta faktiskt, utan Måns :) En trevlig liten hest det där så det ska bli kul! :) Sen ska jag nog ner till stan och möta J, och sen tillbaka till stallet och ha arbetsdag inför söndag. Helt galet att första träningstävlingen drar igång nu, men tagga! :D


Hade!

Kram Amanda


Får bli en bild på dagens morgonfrilla, såhär blir mitt hår om jag somnar med det blött och oborstat. Ett bevis på att mitt hår visst kan vara självlockigt!(nejvadå anlag) Synd bara att det var så tovig i övrigt, annars rätt fint ju :)



» Mary

fiiint hår ju :D

2011-02-05 // 19:21:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback