» One spot of grass made my whole heart turn green

Gud. Upplevde nog nyss en av de knäppaste sakerna i mitt liv, tror jag...Hmm, ja, kul var det ju i alla fall på något konstigt sätt... :)
Låter helt weird jag vet men så kan det vara ;)

Insåg igår precis efter att jag stängt av datorn att jag glömt berätta om två saker. Numero uno är tacokvällen/årsmötet som vi hade i lördags! :)
US hade ju då som sagt tacokväll+årsmöte och allt blev så himla lyckat :D Började med lekar i ridhuset (som var mitt ansvarsområde), åt sen tacos=MUMS ;), hade mötet och sen mer lekar. Hade mycket roligare än vad jag trodde att det skulle bli, så det var bra ;)

Numero dos är att jag fick mitt efterlängtade Hageby-schabrak med brodyr igår, wiiieee! :) Zäta och jag kommer att bli så fina på dressyrbanorna framöver tror jag minsann :)

Förut red jag ut en sväng med J och Poppe. Och vet ni vad? Inte mycket snö alls nu! :D Såg gräs till och med :)Blev en väldigt busig men lyckad tur som verkligen gjorde min dag! :) Allt var frid och fröjd och hestarna kunde till och med hålla sig lugna och skritta på sjukhusfältet, det är extremt ovanligt för att vara Zäta! Och mycket riktigt; plötsligt brallade han till helt utan förvarning :) När jag då började skratta passade han på och skjuta och sen resa sig den fulingen! Kunde inte sluta garva då och jag kan säga att våran trav inte blev någon trav efter det, snarare rejsargalopp :D
Tyckte han var så söt som tyckte det var så roligt att springa så jag försökte inte ens bromsa, han har ju inte varit ute på länge.
Efter galoppen hade vi dock hyfsat svårt att hitta lugnet igen, men efter ett tag gick det minsann :)
En mycket bra tur och tack för sällskapet Johannis! :)
Noak var helknäpp idag :( Har aldrig någonsin set han så arg som han blev förut på lektionsbarnen, försökte attackera J till och med! Gick då in till honom och småpratade lugnande med honom samtidigt, och då slappnade han av och lät mig men inte de andra ta ihonom först. Blir lite ledsen av att han betedde sig sådär, känns olustigt liksom.Vår teori är dock att han antagligen stod och sov och sen blev typ "chockrädd" när de andra kom utan att han beredd, men vet inte...


                                     Hahaha säger jag bara! Men vi hade kul! :)♥

Hade!

Kram Amanda


Vad är det där för bild?! :O

Jag ser helt galen ut...

2011-02-04 // 18:14:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback