» Listan del 3: Våra mål och vår framtid

Man skulle kunna säga att vi delar upp våra mål i kortsiktiga och långsiktiga. De långsiktiga är sådant som jag strävar efter hela tiden, att vi ska ha roligt tillsammans, kunna hitta små glädjeämnen i vardagen, få ett starkare och starkare band osv. Sådana "stora" saker som hela tiden finns i bakhuvudet men ändå är så självklara.

Mer kortsiktiga mål är för mig saker jag vill att vi ska kunna klara av tillsammans. Dessa kan ju sedan byggas vidare på och på sikt bli långsiktiga mål :)

Men för våren har jag iaf två mål jag skulle vilja klara av tillsammans med Zäta, det ena är att fortsätta som vi gör i dressyren med LB - LA klasser, och då vill jag få stadiga rundor. Framförallt i LA:n.
Under året nu när vi startat våra första LA:1-or har vi ridit på 53, 57 och 60 % tror jag. Helst skulle jag vilja ligga på ca 60 % over all, alltså få ett jämnare resultat i LAn!
Om detta är genomförbart får vi helt enkelt se, men det är iaf mitt mål och det gör mig motiverad att kämpa, även om det antagligen kommer bli ganska slitigt :)

I hoppningen tycker jag nu att det är dags för oss att kliva upp på  1 meter. Här kommer det verkligen bli bära eller brista. Antingen så fungerar det och alla miljarder 80-90 rundor och allt vi har kämpat med har verkligen gett resultat, eller så funkar det inte och då upptäcker jag att vi antingen får kämpe mer eller helt enkelt hålla oss på 80-80. Det är sånt som märks...
Men min känsla just nu säger att vi klarar det! Zäta har blivit så himla mycket tryggare i sig själv i hoppningen och jag vet hur jag ska rida honom för att pusha honom och hur vi ska klara det, så egentligen ligger det mer på mig.
Målet är iaf att starta våran första (eller ja andra) meter-runda, men den första räknar jag faktiskt inte. Uteslutna och historien vet ni ju hur den går, en himla massa efterarbete blev det...
Vi behöver inte nolla eller så, vi behöver inte ens gå till omhoppning eller gå clear round! Men jag vill att han kommer runt och att han gör det med glädje! :)

Överlag på tävling vill jag att han ska tycka det är roligt att tävla och att han ska få känna vilket pärla han är som är så himla fin att ha med sig ute! :)♥

Framtiden kan jag inte säga så mycket om just nu... Men jag hoppas att vi får hålla ihop lääänge och att vi får ha det bra tillsammans bara :)


  
- tidigt i tävlingskarriären                - dressyrkurs sommaren -10


- dressyrträning för C efter sommaren precis, vi går framåt! :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback