» Hageby Ridklubbs cirkus 2011

Här kommer en liten sammanfattning av årets cirkus som alla duktiga Pållestollar jobbat häcken av sig för att få ihop! :) Måste börja med att credda er alla! Känns fantastiskt kul att få vara ordförande för en så himla rolig styrelse! Hoppas ni vet att ni är bäst! :D

Mitt uppdrag i år var att som ordförande för ungdomsstyrelsen representera oss och vara konfrecier under cirkusen. Startade dock med att inleda hela cirkusen tillsammans med Zäta i ett LA:1-program. Gick väl okej antar jag, bortsett från att han var svinrädd för några små tomtar bredvid publiken och inte kunde gå närmare dem är typ två meter! ;) Men vad kan jag begära av en ensam liten kille i ett mörkt ridhus fyllt med publik? :)
Sedan rullade väl min del på ganska bra... Pratade lite allmänt och presenterade de olika numrena och sådär. Får dock DAMPET på att ljud och ljus alrdig vill funka!! men det var bara att hålla god min och köra på iaf!

De andra numrena blev lyckade i år! Lite strul med hästar som flippade ur och lite småsaker som inte gick som planerat, men jag tror att husmodersridningen var speciellt uppskattad! Jag tyckte iaf den var väldigt rolig! :)
Luciasmyckesutdelningen blev ju dock lite fail, men tror inte det märktes så mycket? ;)

Sammanfattat vill jag iaf tacka alla duktiga stallmänniskor som var med, och framförallt göra tummen upp för att alla ansvarsområden sköttes så himla mycket bättre i år!

Kram Amanda

- snyggaste Pållestollarna!


Sv; Det är det man får göra, begära att gå med i gruppen :)

2011-12-22 // 17:04:30

Hahah njaa, jag faila ju men kul att du tyckte att den var kul iaf :D

2011-12-22 // 17:28:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback