» God fortsättning!

Hej igen alla glada! :)
Just nu befinner vi oss mitt mellan jul och nyår och känslan är på topp för min del! Årets jul blev väldigt braig och jag fick en himlans massa fina klappar av familj och släkt! :) Kommer slänga upp några bilder inom de närmsta dagarna på favoriterna hihi!

Om jag ska dra igeno dagarna som gått lite fort kan jag summera julafton med kalasbra! :D
Zäta var på riktigt bushumör under julaftonsridningen och bockade faktiskt på riktigt haha! Inte ofte pricken gör det ni! ;) Dagen flöt sen på bra och eftermiddagen och kvällen spenderades hos kusinerna med klappar och alldeles för mycket godis! ;)

På juldagen åkte vi över till farmor och firade jul igen! Fick även nu jättefina klappar och jag är hur nöjd som helst :)

Annandagen blev ite seeeegis! Alla var lite trötta och orkade inte riktigt göra något, samtidigt som vi var rastlösa haha!
Därför var det nästan lite skönt att åka hem den 27e faktiskt... ;)

Igår blev det stallet ett tag och hälsa på Zäta som jag inte sett sen julafton! :) Tror han tyckte det var lite kul att se mig i alla fall, det verkade så! ;)
Tränade sen på programmet till skötar+fadderavslutningen på nyårsafton! HEJA in my ♥ säger jag bara! (y) :) Åkte sen med Emma till Friskis där vi dog lite av garv och sen hem och spela Mario cart med min lille broder, lätt ruwligaste spelet haha :)

Idag har jag inte gjort så mycket, varit i stallet en sväng och nu så fort mitt hår har torkat ska jag knata över till Tessan! :)

Kram Amanda

- julklappshögen hihi! :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback