» Here we go again...

Okej jag har precis kommit fram till att jag suger på historia, och jag suger hårt! ;) Vi har nämligen fått ett beting på 14 frågor som man kan få upp till MVG på oc det ska lämnas in på tisdag (egentligen nu på torsdag men det blev flyttat, puh!!) och jag har ju inte kommit långt direkt ;) Så ikväll blire en pluggkväll för min del!
Fört och främst ska jag göra en kort svenskauppgift som inte kommer ta speciellt lång tid som tur är. Sedan har jag bara franska+engelskaläxan kvar som också är korta, innan jag måste fixa en hemuppgift i matte och sen monsterbetinget i historian då!
Så min plan är följande: Gör allt utom historian till att börja med så är jag klar med det och kan fokusera på det tråkigaste sist :) Tror det blir bra! :)
Men nu till något lite roligare; i em är det arbetsdag på HR och då ska ridhuset försöka fixas till! :D:D Förhoppningsvis får vi ordning på det så att man kan rida där utan att tänka på den knäppa/sugiga underlaget hela tiden. Såååå skönt :)
Något som inte är lika skönt däremot är att jag kommer ha håltimma från 9.30 till 14-30 i morrn!!! Det är fem timmar!! Men jag har redan fixat planen, fixa med HI-betinget lite och dra till stallet! :) Det blir bra, mindre att plugga efter skolan och dessutom blir jag "ledig" på em om jag är i stallet tidigare, så då klämmer vi in en träning på Friskis och kanske en filmkväll med famlijen? :)
Men nu: Geografi!
Kram Amanda



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback