» Who sais weirdness is bad? I love weirdness.

Herregud jag undrar hur många gånger jag tänker såhär, men jag har världens absolut finaste foderhäst! :)
Knäppa lilla Zäta, vi fick allt våran revansch igår på fälttävlan du och jag, och det med våran bästa tävling tillsammans någonsin tror jag :D
Han var så himla glad och positiv hela dagen!
Dressyren var helt sjuk ju, 71% (vårat absoluta rekord!) och en superduktig häst som förvånadsvärt kändes jättevillig i hela programmet.
Banhoppningen bjöd på ett stopp, men det var helt och hållet mitt fel. Inte kunde han hjälpa att ryttaren inte styrde så bra mot första i linjen! Men gud va han hoppa i övrigt, bara flög trots att det var skapligt högt :)
Terrängen var också skitbra. Fick ett stopp men det hade jag räknat med och även där var det min styrning som fällde oss, dumt av mig. Men det var dessutom på de gröna kulvärtarna så jaja. Zäta var kanon även här i övrigt och lydde min minsta vink kändes det som :)
Vem vet, han kanske vill bli fälttävlanshäst när han blir stor? ;)

Allt detta resulterade i en andraplats i KM i fälttävlan och jag är superlycklig över gårdagens resultat! Lite surt är det ju såklart att bara vara 0,45p i straff efter vinnaren. Och visst tänker jag att jag kunde varit lite snabbare i terrängen, eller ridit lite rakare. Men när jag tänker på att det var Cissi som vann och att det inte är så konstigt att man förlorar mot sin tränare så försvinner tankarna. Jag är bara så jävla nöjd och stolt över Zäta och framförallt med att han verkade tycka det var så kul!

Detta firade med en mysig barbackatur i skogen ikväll i höstmörkret. Tyckte han var värd det och det tror jag han höll med om! Lunkade på i sakta mak men ju mörkare det blev, desto piggare blev Zäta :) Tillslut kunde han inte hålla sig längre när ett gäng joggare kom förbi och for rätt upp i luften och åt sidan med ett pip, den lilla fjollan! ^^ Och för den som inte visste det så äter tydligen chihuahor hästar enligt Zäta, så de måste man spring ifrån
också :)

Känner att jag skrev en helv novell men mer kuden det ha blivit ändå, med allt som jag kunde skrivit! ¨)

Hade!

Kram Amanda


Finaste hjärtat, gud va du kan när du vill :')♥



BÄSTA FOTOGRAFEN ;D

haha nerå men tänkte bara säga att min blogg är "igång" lite kan man säga om du ville veta :)

2010-10-11 // 22:47:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback