» Congratulitions and celebrations

Grattis till lillebror Martin som fyller 12 år idag! Grattisgrattis! :)

Sådär, då var det avklarat ;) nae vars så elak är jag inte. Gick upp vid 06 idag i stället för 06.40 för att hinna göra i ordning tårtan och fixa paketen, så jag är rätt snäll faktiskt. Men det ska man ju i och för sig vara mot den som fyller år!:>

Idag har jag varit ute hos Frejaponnyn i snöblåsten! Var inte så pepp eftersom jag/vi fortfarande inte kan rida i ridhuset vilket innebar ridtur ut till Lundby och tillbaka....
Men det blev mycket bättre än väntat. Freja har inte gått så mycket i veckan och tyckte därför att det var mucho roligt att få röra på sig :) Lät henne galoppera mycket fram och tillbaka vid den hatälskade jordgubbeodlingen och det var som sagt kul, hihi! ^^ Gjorde dessutom susen för bakkärran så på hemvägen var hon finis :) Mycket kul eftersom det är så bajsasvårt att rida bra på den hårda vägen.


Sist jag hade henne, gissa vad vi gjorde då? Red på vägen! ;)
Fotograf; Lotta Edoff
  (älskar den röööda näsan ¨>)

Att bero på ingenting så tycker jag att Idol har blivit så tråkigt att titta på, hejjar liksom på ingen alls och då blir det ju inte bättre direkt.
Och förlåt mig nu men jag orkar inte ladda över tårtbilderna från systemen ikväll, men jag lovar att jag gör det i morrn! På hedersord! :)
I morrn är det förresten fuktionärsfest i stallet och det tror jag blir kul! :D Och kanske kanske så ska mamma och jag dra ut tilll Citygross och kolla schabrak, också kul ;)
Nu ska jag ta och spela lite gitarr <3 :)

Hade!

Kram Amanda


Snyggingar:)

2010-11-23 // 20:00:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback