» This is it, here I stand...

Herre gud. Nu är det slut, alla nio åren på grundskolan är slut. Känns sjukt, riktigt sjukt faktiskt, och lite tråkigt också.
Gissar att jag borde vara glad och bara hoppa runt och skrika eller något liknande, och självklart är jag glad, men det känns jättejobbigt samtidigt.
Som E ooch jag kom fram till så lämnar man verkligen allt det trygga bakom sig, nu har vi verkligen ingenting att hålla fast vid längre. Inga fuckade lärare som Eeeva och inget plugg som måste göras på kvällarna. Helt galet men jag måste säga att jag kommer att sakna allting.
Jag har ju blivit så äckligt van vid att cykla samma väg varje morgon till skolan och därifrån till typ stallet, att klaga på skolmaten och vara utsedd till klassens pluggis. Men dessa vanor har blivit en vardag, en vardag att efter många om och men trivas med. Och nu är den borta, bara puts väck!
Kanske rent av är bra att jag inte hade något val, var ju liksom tvungen att sluta. Hade jag haft ett hade det nog varit svårt nu när allt kännts så bra de sista veckorna. Ett starkt exempel på det är att de som jag kallade för djur i vintras nu är bland favoritpersonerna i klassen. Kommer nog att sakna nästan alla något enormt.
Kommer liksom ihåg när vi från gamla 8 D2 kom som nya till 9 B4, skolans värsta klass. Var typ skiträdda hela bunten och jag har verkligen fått jobba för att visa att jag minsann också finns och förtjänar deras respekt, lyckades mycket bättre än väntat och har haft många ashärliga stunder.

Att dessutom gå ut med VG i Bild, Musik, Slöjd & Ma & MVG i Sv, Eng, Id, Hk, Sp, Teknik, So, No, och med ett stipendium på 700kr i handen gör att jag faktiskt är ganska stolt över mina prestationer och att det känns som ett värdigt avslut. Trots att det mattebetyget är surt efter allt slit, och att regnade :)


Men nu är det som sagt över och det finns inget att göra åt det, bara ta steget och vandra vidare, och det är faktiskt okej att gråta lite om man vill :') ...


Hade bäst, det är ju ändå sommarlov!

Kram Amanda


And I know , yes for sure
yeah it's real




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback