» He's got at plane to catch, a plane to morontown

Nyckelpojken är en konstig prick. Dryg är han och inte litar han på oss eller tar oss seriöst heller. Och jag menar, vem tror han att han är? Hans enda uppgift är ju att sitta på sin feta rumpa med en nyckelknippa som inte ens funkar till alla dörrar...
Nyckelpojken heter egentligen Björn Y-någonting och är nyckelansvarig på den kriminella Navestadsskolan. Hans uppdrag idag verkade vara att jävlas med mig och mina Saturnuskollegor E och Henke när vi höll till i tekniksalen och målade våran lilla planet.
Hela tiden var han där och passade oss som om vi var tre år gamla och tyckte att han var skitrolig som retades med oss och fullständigt bombdrygade, men det är ju också moget av en man på 41 som han så stolt berättade att han var.
Att vi sen började kalla honom för nyckelpojken gjorde inte saken bättre. Han blev typ döglad och berättade för oss totalt ointresserade att han inte hade haft ett smeknamn sen han var liten (lillbjörn =S) och att han därför tyckte det var kanonkul att vi kallade honom något. Han utvecklade till och med en egen uppgraderad form av namnet- Keyboy!
Så sarkastiska som vi var när vi pratade med honom måste han ha varit en seriöst stor jubelidiot för att inte fatta att vi drev med honom. Men det finns ju människor till allt!

I alla fall så blev arbetet klart och inlämnat idag, vilket är skönt! Har ju för visso inte varit speciellt jobbigt men ändå, nice när det är inlämnat :) Nu måste vi bara hålla något jävla föredrag inför klassen i morrn så är det över på allvar sen, tjoho!


Vi funderade ett tag på att sätta en alien på Saturnus, men det blidde inte så ^^

Hade!

Kram Amanda



Ja diggar Keyboy ^^

2010-06-02 // 19:08:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback