» Asking me for mercy, mercy

Gudars va trött jag var i morse/förmiddags! Ögonen kändes som suddiga moln och jag höll på att somna två gånger när jag lutade mig bakåt i stolen (som för en stund blev riktigt mjuk och skön) och även när jag la huvudet i pärmen jag jobbade med. Riktigt nära där :)

Trots mitt urbrott i måndags så ordnade dagen upp sig. Åkte trots allt till stallet, vilket var sjukt skönt. Mockat vare redan men en rejäl dos mys var ju inte helt fel ;)
Blev sen både afro, pannkakor och bad i Ågelsjön med J. Med andra ord fick jag allt som jag ville. Fattar inte att hon törs hoppa från de höga klipporna, de låga räcker bra för mig ^^
Igår då, då var jag ju först på jobbet som vanligt. Var duktig och jobbade över en timme för att ta igen lite inför i morrn, tillsammans med de timmarna jag jobbade i söndags har jag tagit igen fem timmar, yey!
Sen var jag rätt länge i stallet och mysbortsade sista gången inför betet och lastade in det nya höet. Sist åkte jag, bror och mamma ut till Ågelsjön igen :) Har med andra ord varit där tre dagar i rad sen i söndags då det var premiärdopp för sommarn, förvånandsvärt varmt och skönt¨)

Och idag är jag trött då, eller var. Har nyss ätit dögoda kåldolmar till lunch som fick mig att piggna till. Slutar vid halv fyra idag (om 2 timmar och 21 minuter) och då ska jag till stallet och smörja järnet. Ju mer jag blir klar med idag desto mer andra grejer hinner jag med i morrn.
Då kommer jag att ha fullt upp, först sovmorgon till sju (?! , skönt i all afall) Sen upp till stallet vid åtta för att släppa alla fina hästarna på sommarlov och sommarbete-sjukt välförtjänta av det! Efter det fixa det sista och sen till jobbet. Jobba några timmar för att sen möta J och H på stan och gå på bio och se Eclipse! :D

Måste hinna klämma in en dusch och en lunch mella stallet och jobbet också, men det får vål gå :P

Hade!

Kram Amanda


DEN VAR JÄTTEBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

2010-06-30 // 13:45:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback